2

excel

Potreboval by som takú exelácku drobnosť.Kto mi poradí?
Ďakujem pekne.
Usporiadat
sances sances

sances je offline (nepripojený) sances

Pochváliť
stormcatcher Pozri príspevok
Toto je dobre len je to trochu posunuté. Predstav si že je to začiatok a koniec časového úseku. Takže 1=1. dvojica 2=2. dvojica atd. Ty si to nastavil, že 1 je dobre, ale 2 načíta koniec 1. časového úseku a začiatok druhého časového úseku. Treba načítavať po dvojiciach, nie posun o stlpec.
No tak som skúsil..
Asi to bude fungovať.
Ale to nie je to pravé orechové ako by sa to malo robiť..
0 0
sances sances

Pochváliť
Letko Pozri príspevok
A ešte som zistil, že keď je tých údajov veľa, tak mi všetky do jednej bunky neposkladá - prikladám súbor.

Napr. v Liste2 v bunke I38 to skončí pri Funkčnom pakete (C62). Dá sa to nastaviť, aby všetko išlo do jednej bunky?

Ak nie, tak nevadí, rozdelím si to, aj tak je to dosť veľká pomoc.

Ešte jedna otázka - Ak je to už v bunke cez funkciu =spoj spojené, môžem si ten pojený text nejak označiť a skopírovať?

Výsledok potom dávam do Listu3, odkiaľ budem ťahať údaje cez lookup do Listu1.
Asi si narazil na limit Excelu:
Celkový počet znakov, ktoré sa môžu nachádzať v jednej bunke 32 767 znakov
0 0
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
Pochváliť
Letko Pozri príspevok

Ešte jedna otázka - Ak je to už v bunke cez funkciu =spoj spojené, môžem si ten pojený text nejak označiť a skopírovať?

Odkiaľ: Klik pravou myškou -> kopírovať
Kam: klik pravou myškou -> prilepiť hodnoty
1 0
marjankaj marjankaj

I am a man
Pochváliť
Letko Pozri príspevok
A ešte som zistil, že keď je tých údajov veľa, tak mi všetky do jednej bunky neposkladá - prikladám súbor.

Napr. v Liste2 v bunke I38 to skončí pri Funkčnom pakete (C62). Dá sa to nastaviť, aby všetko išlo do jednej bunky?

Ak nie, tak nevadí, rozdelím si to, aj tak je to dosť veľká pomoc.

A v čom je problém? Ja tam vidím všetko.
0 0
Letko Letko

Letko je offline (nepripojený) Letko

Pochváliť
Napr. dal som vzorec =spoj(C37:C86) a text mi do riadku dalo len po "Funkčný paket", ktorý je v bunke C62 (takže text z 24 buniek mi tam už nedalo).
Nevyzerá to tak, žeby som mal viac ako 32 000 znakov.
0 0
marjankaj marjankaj

I am a man
Pochváliť
Letko Pozri príspevok
Napr. dal som vzorec =spoj(C37:C86) a text mi do riadku dalo len po "Funkčný paket", ktorý je v bunke C62 (takže text z 24 buniek mi tam už nedalo).
Nevyzerá to tak, žeby som mal viac ako 32 000 znakov.
Je tam všetko, len ti to nezobrazuje. Pozri si to v prílohe. Tak isto ak si dáš editovať tú bunku. Teda skopírovanú
0 0
sances sances

Pochváliť
stormcatcher Pozri príspevok
Ahojte. Potreboval by som radu, skôr vzorec do prílohy.

Ďakujem pekne
Toto nie je z mojej hlavy, mám to od jedného, veľmi dobrého kamaráta.
Je to vzorec ktorý potrebuješ
Vyskúšaj
0 0
stormcatcher stormcatcher

stormcatcher je offline (nepripojený) stormcatcher

Pochváliť
sances Pozri príspevok
Toto nie je z mojej hlavy, mám to od jedného, veľmi dobrého kamaráta.
Je to vzorec ktorý potrebuješ
Vyskúšaj
áno, je to tak ako to má fungovať. Ďakujem
0 0
Kidzero Kidzero

Kidzero je offline (nepripojený) Kidzero

Pochváliť
Ahojte všetci...
potreboval by som radu...
mám zoznam tovaru v dvoch stĺpcoch kde v prvom stĺpci je názov tovaru, v druhom je cena...do tretieho dopľnam počet ks k objednávke.tovarov v stĺpci je asi 2OO..Ale nie vždy samozrejme je objednávka na všetkých 2OOks...
potreboval by som aby mi vytiahlo do ďalšieho sheetu len riadky zo stĺpca jedna a dva kde je nejaká objednávka.
Ako na to??

a ďalej by som potreboval vedieť ako vyhodiť chybovu hlašku ak je napr. do objednávky zadané číslo napr. neoddeliteľne troma..alebo inou hodnotou...(kvoli počtu ks v bal.)

Tak zatiaľ Dík
0 0
Kidzero Kidzero

Kidzero je offline (nepripojený) Kidzero

Pochváliť
Kidzero Pozri príspevok
Ahojte všetci...
potreboval by som radu...
mám zoznam tovaru v dvoch stĺpcoch kde v prvom stĺpci je názov tovaru, v druhom je cena...do tretieho dopľnam počet ks k objednávke.tovarov v stĺpci je asi 2OO..Ale nie vždy samozrejme je objednávka na všetkých 2OOks...
potreboval by som aby mi vytiahlo do ďalšieho sheetu len riadky zo stĺpca jedna a dva kde je nejaká objednávka.
Ako na to??

a ďalej by som potreboval vedieť ako vyhodiť chybovu hlašku ak je napr. do objednávky zadané číslo napr. neoddeliteľne troma..alebo inou hodnotou...(kvoli počtu ks v bal.)

Tak zatiaľ Dík

tak s tým prvý som si poradil, ale stále neviem poriešiť to druhé..... poradte.....

ciže toto:

Dikes... :-)
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať