Sledovať
excel
Potreboval by som takú exelácku drobnosť.Kto mi poradí?
Ďakujem pekne.
Ďakujem pekne.
clovek, konzultant, a pod. :) ...viac
Pochváliť Ak chces odstanit chybove hlasenie, excel ma na to specialne funkcie,
momentalne ich viem skopirovat len z ceskej verzie
JE.PRÁZDNÉ(hodnota)
JE.CHYBA(hodnota)
JE.CHYBHODN(hodnota)
JE.LOGHODN(hodnota)
JE.NEDEF(hodnota)
JE.NETEXT(hodnota)
JE.ČISLO(hodnota)
JE.ODKAZ(hodnota)
JE.TEXT(hodnota)
najdes ich vo funkciach medzi informacnymi .... a aj s nejakymi prikladmi v napovede.
JE.PRÁZDNÉ(hodnota)
JE.CHYBA(hodnota)
JE.CHYBHODN(hodnota)
JE.LOGHODN(hodnota)
JE.NEDEF(hodnota)
JE.NETEXT(hodnota)
JE.ČISLO(hodnota)
JE.ODKAZ(hodnota)
JE.TEXT(hodnota)
najdes ich vo funkciach medzi informacnymi .... a aj s nejakymi prikladmi v napovede.
Ak chces odstanit chybove hlasenie, excel ma na to specialne funkcie,
JE.PRÁZDNÉ(hodnota)
JE.CHYBA(hodnota)
JE.CHYBHODN(hodnota)
JE.LOGHODN(hodnota)
JE.NEDEF(hodnota)
JE.NETEXT(hodnota)
JE.ČISLO(hodnota)
JE.ODKAZ(hodnota)
JE.TEXT(hodnota)
JE.PRÁZDNÉ(hodnota)
JE.CHYBA(hodnota)
JE.CHYBHODN(hodnota)
JE.LOGHODN(hodnota)
JE.NEDEF(hodnota)
JE.NETEXT(hodnota)
JE.ČISLO(hodnota)
JE.ODKAZ(hodnota)
JE.TEXT(hodnota)
'=IF(ISERROR(MATCH(1;($B$26:$B$45=C14)*($C$26:$C$4 5=D14)*($E$26:$E$45>=E14)*($D$26:$D$45<=E14);0));" Nie je na sklade";
INDEX($F$26:$F$45;MATCH(1;($B$26:$B$45=C14)*($C$26 :$C$45=D14)*($E$26:$E$45>=E14)*($D$26:$D$45<=E14); 0)))
Cez Vyhodnotenie vzorca si vies pozriet, v ktorom momente dochadza vo vzorci k chybe.
INDEX($F$26:$F$45;MATCH(1;($B$26:$B$45=C14)*($C$26 :$C$45=D14)*($E$26:$E$45>=E14)*($D$26:$D$45<=E14); 0)))
Cez Vyhodnotenie vzorca si vies pozriet, v ktorom momente dochadza vo vzorci k chybe.
Dobrý deň.
Prosím radu k excelu. Mám tabuľku v ktorej každý mesiac počítam marže. Celá je hotová a nastavená a každý mesiac už vyše roka ju bežne používam. Tento mesiac zrazu "prestala počítať" Vzorce aj všetko zostalo nastavené spravne, ale ak zmením hodnoty v tabulke, tak vypocty sa neprepocitaju. Musim spravit dvojklik na kazdu bunku.
Prosím radu k excelu. Mám tabuľku v ktorej každý mesiac počítam marže. Celá je hotová a nastavená a každý mesiac už vyše roka ju bežne používam. Tento mesiac zrazu "prestala počítať" Vzorce aj všetko zostalo nastavené spravne, ale ak zmením hodnoty v tabulke, tak vypocty sa neprepocitaju. Musim spravit dvojklik na kazdu bunku.
I am a man
Pochváliť Dobrý deň.
Nástroje
Možnosti
Výpočet
Automaticky
OK
-
menu.xls
(123.0 KB, 10 videní)
I am a man
Pochváliť '=IF(ISERROR(MATCH(1;($B$26:$B$45=C14)*($C$26:$C$4 5=D14)*($E$26:$E$45>=E14)*($D$26:$D$45<=E14);0));" Nie je na sklade";
IFERROR ( hodnota; value_if_error )
V prípade, že argumenty sú nasledovné:
hodnota - Počiatočná hodnota alebo výraz, ktoré by mali byť testované
value_if_error - Hodnota alebo výraz, ktoré majú byť vrátené v prípade, že počiatočné hodnota argumentu vráti chybu
V prípade, že argumenty sú nasledovné:
hodnota - Počiatočná hodnota alebo výraz, ktoré by mali byť testované
value_if_error - Hodnota alebo výraz, ktoré majú byť vrátené v prípade, že počiatočné hodnota argumentu vráti chybu
Naposledy upravil marjankaj : 11.07.11 at 18:10
Ahojte,
Potreboval by som tiež "drobnosť" ktorá mi akosi nechce fungovať.
Mám vytvorený súborik na výpočet rozdielu času v minútach a hodinách - prakticky iba naformátovaním buniek.
Potreboval by som to trošku zjednodušiť - napr. cez rozbaľovací zoznam alebo tak podobne aby som nemusel tak prácne zadávať hodnoty do buniek.
Každý nápad je vítaný
Ďakujem
Potreboval by som tiež "drobnosť" ktorá mi akosi nechce fungovať.
Mám vytvorený súborik na výpočet rozdielu času v minútach a hodinách - prakticky iba naformátovaním buniek.
Potreboval by som to trošku zjednodušiť - napr. cez rozbaľovací zoznam alebo tak podobne aby som nemusel tak prácne zadávať hodnoty do buniek.
Každý nápad je vítaný

Ďakujem
-
vypocet minut.xls
(16.5 KB, 18 videní)
Ahojte. Potrebujem trošku pomoci - v prílohe. Ďakujem
-
gb.xlsx
(9.4 KB, 13 videní)
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.