1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Necestoval už niekto s CK Happy Travel?

katka1608
Chcela by som si rezervovať cez CK Happy travel ubytovanie v Turecku v hoteli "My dream beach club 3*".
Neviete mi poradiť, či je to dobrá CK a hotel, lebo som o nej nenašla žiadne recenzie.
Ďakujem, Katka
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Pozdravujem všetkých, tento rok sme boli s Happy Travelom v Turecku a musím skonštatovať že absolútne nesklamali. Ako komunikácia tak aj celé zabezpečenie dovolenky (lety, delegátka, ai. ) boli v absolútnom poriadku a v ničom nezaostávali za cestovkami ktoré sú na trhu už dlhšie. Ak si udržia ponuku hotelov v Turecku za prijateľné ceny a štandard ktorý zvolili rád využijem ich služby aj v budúcnosti.
    Ahoj, mozes mi prosim ta napisat skusenosti s Happy travel??? neviem, mam obavy ist s touto CK, aj ked kazdy nadava na kazdu, o tejto mam malo info. prosim, je to pre mna dolezite.dakujem
    Ahoj, Tako ako som napísal boli úplne v pohode po všetkých stránkach. Mnoho ľudí viní CK kvôli hotelu lenže zabúdajú na to ža Ultra all inclusive ***** Hotel a letecky na 11 dní nemôže stáť 400 € so všetkými poplatkami. Takže kto si čo vyberie to má. Ale aby som neodbáčal od témy s cestovkou Happy Travel mám len pozitívne skúsenosti.
    dcéra bola s nimi vlani v turecku, ochorela, ale delegátka všetko zariadila /lieky, prevoz do nemocnice, ošetrenie.../. mimoriadna spokojnosť s ck aj s delegátkou
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať