Sledovať
Dlžníci na poistnom SP
Na stránke SP je možné nahliadnuť do zoznamu dlžníkov, v ktorom sa nachádzajú právnické a fyzické osoby, ktoré dlhujú Sociálnej poisťovni od 3,32 eur
http://www.socpoist.sk/77/487s
Možno budete prekvapení, keď sa tam nájdete.
http://www.socpoist.sk/77/487s
Možno budete prekvapení, keď sa tam nájdete.
Rozálka, duplicitne založená téma...

Ozaj, pekný víkend...
Všetko je na webe :-), neplatiči soc. poisťovne...

Ozaj, pekný víkend...

Všetko je na webe :-), neplatiči soc. poisťovne...
Pridám sa i ja, tak mi nedalo skontrolovala som si najskôr klientov, potom seba a rodinu.
Brat, ktory je dlžný cca 60,-€ polroka (potvora jedna) tam nie je a manzel, ktory ma zamestnáva tam je i ked mame odvody za zamestnacov zaplatene nacas 8.1.2011 za december a vraj , že stranku aktualizuju kazdy mesiac, to by som chcela vidieť, keď nedokažu na pobočke na registracii pochopiť zrušenie SZCO zamestnavatela i zamestnanca a prihlasenie s.r.o. + ten istý zamestnanec a vykazy priradit podla noveho ICZ davaju platby k SZCO len preto, že i u SZCO i u sro je ten isty obchodny nazov.A to nehovorim ze ma prehanaju kvoli tomu už asi 2 mesiace 2x tyzdenne.
Brat, ktory je dlžný cca 60,-€ polroka (potvora jedna) tam nie je a manzel, ktory ma zamestnáva tam je i ked mame odvody za zamestnacov zaplatene nacas 8.1.2011 za december a vraj , že stranku aktualizuju kazdy mesiac, to by som chcela vidieť, keď nedokažu na pobočke na registracii pochopiť zrušenie SZCO zamestnavatela i zamestnanca a prihlasenie s.r.o. + ten istý zamestnanec a vykazy priradit podla noveho ICZ davaju platby k SZCO len preto, že i u SZCO i u sro je ten isty obchodny nazov.A to nehovorim ze ma prehanaju kvoli tomu už asi 2 mesiace 2x tyzdenne.
Nemá Ťa čo mrzieť občas je nutné niektoré temy pripomenúť, tým nič nepokazíš,aspoň si v tomto zhone pripomenie niektore veci, možno ktoré v tejto hektickej dobe opomenul.
Podľa vzoru Vierky som si aj ja prekontrolovala klientov, podotýkam, všetkým vediem PÚ, takže nejaký ten záväzok sa MUSÍ prejaviť v hlavnej knihe. Aj som našla jedného, hneď v piatok volal do SP (viem si predstaviť, aké mali horúce linky, no komu niet rady, niet pomoci, nemali hŕŕŕ´zverejňovať zoznam bez kontroly), takže
"nemá si to všímať, to sú pozostatky z úradu práce blablabla" ... pritom viem, že aj to má vyrovnané.
Keby niekto so slabšou náturou skolaboval zato, že sa tam videl, neviem, kto bude zodpovedný!
"nemá si to všímať, to sú pozostatky z úradu práce blablabla" ... pritom viem, že aj to má vyrovnané.
Keby niekto so slabšou náturou skolaboval zato, že sa tam videl, neviem, kto bude zodpovedný!
Obyčajný človek - už len oddychujem. A vykecávam sa na Porade. Sem-tam aj poradím (ak viem). ...viac
Pochváliť
Len taká drobná poznámočka: SP vypustila džina z fľaše! Až sa ľudia, ktorí sú neoprávnene uvedení ako dlžníci, začnú so SP súdiť, bude to mať pre ňu katastrofálne dôsledky - vysvitne totiž, že SP je nespoľahlivá inštitúcia, ktorá praticipuje na mnohých neopravnených peňažných prostriedkoch.
Žiaľ, keď prehrajú súdy, tak to zaplatia aj tí krivo označení svojimi daňami.
Žiaľ, keď prehrajú súdy, tak to zaplatia aj tí krivo označení svojimi daňami.
Živnostník , dalo by sa povedať vodca partie dobrých remeselníkov ...viac
Pochváliť
Viete čo ma na tom serie.Mal som nedoplatok 120SKK (gro toho bola pokuta).Prišla mi upominka vzal som a šiel zaplatiť do soc. poisťovne v TO.Pri pokladni mi pani povedala asi toto .Čo ti ..... nič neplať veď bude generálny pardon.To bolo ešte za skk.Som jej povedal ,že sto korún je bezpredmetná čiastka.Ešte mi na to čosi odvetila nakonic ma prevedčila a nič som nezaplatil.Generálny pardon ako inač sa konal samozrejme krátko pred voľbami(súdruh Filcko odpustil tým hnusným kapitalistom).A to čo ma na tom serie najviac , je to ,že tie cifry sú tam zrejme len za ten posledný pol rok.Nuž vivat najsociálnejšia vláda.
neviem o tom, že by sa akýkolvek generálny pardon vzťahoval na odpustenie nedoplatkov na poistnom. Odpúšťali penále.
V zozname na stránke SP sú len neplatiči poistného, alebo je tam zahrnuté aj penále ?
V zozname na stránke SP sú len neplatiči poistného, alebo je tam zahrnuté aj penále ?

Som zvedavá ako toto dopadne.
Žeby zvýšili riaditeľovi plat?
Teraz som sa rozčúlila aj ja. Medzi neplatičmi som našla klienta, ktorému SP odmietla vyplatiť poistné zaplatené bez právneho dôvodu - údajne je neplatičom (až 89€ !!! - všetky odvody platí načas ). Išlo o rozdiel z opravného výkazu, ktorý nebol v pobočke nahratý, nakoniec ho našla sama p. vedúca kontroly kdesi v archíve ...