3
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Second hand

Iveta161
Dobry den uz 2 mesiace mam otvoreny Second hand, velmi by som bola vdacna ak by mi niekto vedel poradit dobreho dodavatela moderneho Anglickeho tovaru, som z Prievidze Dakujem za kazdu radu.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Dobrý večer, tiež sa zamýšlam nad second handom, môžte mi poradiť aký kapitál ste museli mať na úplnom začiatku? Chcem začať svoj život od nuly.
    sona4278 Pozri príspevok
    Dobrý večer, tiež sa zamýšlam nad second handom, môžte mi poradiť aký kapitál ste museli mať na úplnom začiatku? Chcem začať svoj život od nuly.
    Dobrý deň. Je to ťažko povedať aký kapitál bude potrebný na začiatok. V prvom rade nájom za priestory. Ďalej pult, štendre, vešiaky, (cca 600€) kasa (350€). A nakoniec tovar. Ten sa dá nakúpiť od 3€/kg netriedený po nejakých 15€/kg cream. Treba si premyslieť aký tovar chceš predávať. Či tovar za 3€ ktorý treba vytriediť, vyžehliť a tak dávať do predajne alebo cream za 15€ ktorý dávaš do predajne rovno z vreca a bez odpadu. Ja predávam netriedený tovar z lisovaných balíkov. Je v nich síce aj odpad ale nájdu sa tam veľmi pekné veci a je to za super cenu. Mne tento tovar vyhovuje hlavne kvôli cene. Každý kto príde do secon handu pozerá na cenu a je rozdiel či dáš napr. cenu na bundu 5€ z netriedeného tovaru alebo 15 z creamu. Pri cenách 15€ mi hovoria že si radšej kúpia nové aj keď je na tom vysačka.
    Tovar bol najdrahšia položka, ale zmestili sme sa do 6 000 euro (máme veľký priestor, 75 m2)
    Dobrý večer, ešte by som bola rada keby ste mi prezradili, či ma to uživý, nájom, odvody a niečo na živobytie, viem že záleží na regione ale aspoň približne.
    Ahoj Ivet, nedavno som sa sem prihlasila, som z Handlovej. Ako si dopadla pokracujes v tomto? Robim v PD tak ma to zaujalo.
    Dobrý deň, prezerám rôzne fóra a hľadám odpovede
    Uvažujem o otvorení predajne s detským oblečením no zvažujem či sa to ešte oplatí pri dnešnej konkurencií a ak áno akou formou či nový tovar, alebo second hand alebo komisionálny predaj alebo všetko dokopy ak sa to vôbec dá , pridať inter. predaj
    Chcela by som vás poprosiť aký je váš názor na to a ako mám vlastne začať .
    Majitelia second handov ! Čo robíte s nepredaným tovarom? Mne sa sa toho už nakopilo hodne,tovar je sice pekný, ale okukaný. Čo s ním?
    DObry vecer, mozem poprosit cennik, kto ponuka veci na predaj vo vreciach. Mam zaujem o detske veci. A este ak su tu nejaky predajcovia, ktory maju velkoobchody s detskym oblecenym, prosim napiste mi na email. Monika
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať