Sledovať
Je metro lacne?
Snažím sa
Dobry den,
Chcel by som sa opytat tych co maju skusenosti v metrom ake su tam ceny. Da sa metro pouzivat ako standardny velkoobchod na dalsi predaj konecnemu spotrebitelovi?
S pozdravom,
Istiach
Chcel by som sa opytat tych co maju skusenosti v metrom ake su tam ceny. Da sa metro pouzivat ako standardny velkoobchod na dalsi predaj konecnemu spotrebitelovi?
S pozdravom,
Istiach
Už sa neoplatí v metre kupovať nič su veľkosklady ktore ponukaju objednavku cez web ( môžem objednavku urobiť aj v noci) a rozdiel nakupu napr. borovičky 0,5l v metre a v inom veľkosklade je aj niekedy 0,60eur pokazili sa načisto.
čo si zač? Na Tebou položenú otázku, odpovedi ani nezaďakuješ a riešiš tu, teda vyslovene "riešiš", lebo žiadny efekt to nemá, už dávno vyriešené témy - česť výnimkám - táto je len necelý mesiac stará....
Pozri sa na dátum posledného príspevku od buchača: 17.04.11 09:35 Rok a necelý mesiac
Vážení priatelia.Tento obchod či veľkoobchod je skôr predražený hypermarket,ktorý vsadil na psychiku,že ak sa bude označovať za veľkoobchod a vpúšťat ludí iba s kartičkou tak je logicky asi meganajlacnejší.Je to však obrovský omyl.V Tescu alebo Kauflande som nakoniec nakúpil za tie isté ak nie menšie peniaze a to nehovorím o cenovkách.Tie v tom úžasnom Metre sú tak nenormálne komplikovane popísané,že aby som rátal ako degeš každú škatulu ći je v kg alebo v ks a bez DPH a s Dph nato sa môžem zvysoka vykašlať.Ceny v internetových obchodoch sú niekedy 50% z cien v Metre a a ostatných marketoch.A ak sa niekto bude oháňať kvalitou tak nato nech véééľmi rýchlo pri Slovenských hypermarketoch zabudne a to je jedno ako sa volajú.Do Metra už v živote nevstúpim tie isté výrobky a tovar som nakoniec vždy kúpil v Tescu a podobne lacnejšie.Jediná pravda je že sa tam ako tak oplatí chlast ale to si treba dávať sakra pozor hlavne u piva,pretože to nieje vždy pravidlom.No a aby som tam chodil kôli tomu,že Spišská borovička je o 50 centov lacnejšia a zbytok o 150% drahší to mi môžu akrát tak fúkať práškový cukor do zadku aj z celým predraženým Metrom.
Neviem kam do metra chodite ja som sa zastavila v Ivanke v metre pred 3 týždnami a bola som šokovana vobec nebolo vela ludí,prázdno pokladna prázdna žiadne čakanie,ale je tam draho dokažem inde nakupit ovela lacnejšie možno niektore vyrobky su lacnejšie,ale inak draho,najviac ma naštvalo ked som kupila za 22 eur plyšovu hračku v akcii, a 2 týždne nato som ju videla v tescu za 11,90 skoro ma vystrelo
Konateľ
Pochváliť Neviem kam do metra chodite ja som sa zastavila v Ivanke v metre pred 3 týždnami a bola som šokovana vobec nebolo vela ludí,prázdno pokladna prázdna žiadne čakanie,ale je tam draho dokažem inde nakupit ovela lacnejšie možno niektore vyrobky su lacnejšie,ale inak draho,najviac ma naštvalo ked som kupila za 22 eur plyšovu hračku v akcii, a 2 týždne nato som ju videla v tescu za 11,90 skoro ma vystrelo
Metro je lacnejšie len vtedy oproti supermarketom ak má tovar v akcii , akcia v Metre je stále o čosi výhodnejšia ako napr. v Tescu.
Ja tvrdím najlacnejší je ten obchod, ku ktorému dokážem prísť na nákupy peši a nákup odnesiem v rukách(potraviny a bežný spotrebný tovar). V ostatných, keď započítam dopravné náklady, podvedome pôsobiace nátlakové akcie na kupujúceho, strata času, tak záujmový výrobok ma vyjde podstatne drahšie(aj keby bol hneď lacnejšie predávaný).