Sledovať
Juhoamericka kuchyna
Pochadzam z Juznej ameriky, studoval som na Slovensku, v sucasnosti rozbieham jedno podnikanie ...viac
Pozdravujem Vas vsetkych,
Som tu novy, prihlasil som sa na toto forum iba minuly tyzden. Chcel by som tolko povedat, ze ak niekto ma zaujem o juhoamericku kuchynu, ze mozem zabezpecit nielen recepty, ale aj originalne potravinove vyrobky, ktore su dovazane z Juznej ameriky v limitovanych mnozstvach. V zozname sa da vybrat z okolo 80 vyrobkov, vratane sladkosti, napoje, korenie, cerealie, atd.
Pochadzam z Venezuely, ale som studoval na Slovens
ku, takze viem po slovensky, ale aj anglicky a spanielsky
Som tu novy, prihlasil som sa na toto forum iba minuly tyzden. Chcel by som tolko povedat, ze ak niekto ma zaujem o juhoamericku kuchynu, ze mozem zabezpecit nielen recepty, ale aj originalne potravinove vyrobky, ktore su dovazane z Juznej ameriky v limitovanych mnozstvach. V zozname sa da vybrat z okolo 80 vyrobkov, vratane sladkosti, napoje, korenie, cerealie, atd.
Pochadzam z Venezuely, ale som studoval na Slovens
ku, takze viem po slovensky, ale aj anglicky a spanielsky
človek
Pochváliť
Vitaj Caracasan z Topoľčian medzi nami .
My si tu zvykneme radiť a aj bez nákupu sa potešíme latinsko-americkým receptom . Keď tu ešte šupneš nejakú muzičku, ulalá, tu bude návštev u Teba.
My si tu zvykneme radiť a aj bez nákupu sa potešíme latinsko-americkým receptom . Keď tu ešte šupneš nejakú muzičku, ulalá, tu bude návštev u Teba.
ten TOPOLCIANEC sa ti podaril 

Pochadzam z Juznej ameriky, studoval som na Slovensku, v sucasnosti rozbieham jedno podnikanie ...viac
Pochváliť Posielam ti nejaku muziku, mozes ju podat dalsim, ak budu mat zaujem. Ak sa ti budu pacit a budes chciet tak ti poslem dalsie piesnicky. Recepty ti poslem zajtra, povedz mi ake by si chcela,
S pozdravom
Projekt2000
človek
Pochváliť hoj Danushka, pravdaze netreba nic kupovat, len mi to napadlo, v pripade keby ste chceli mat na stole 100% originalnu specialitu.
Posielam ti nejaku muziku, mozes ju podat dalsim, ak budu mat zaujem. Ak sa ti budu pacit a budes chciet tak ti poslem dalsie piesnicky. Recepty ti poslem zajtra, povedz mi ake by si chcela,
S pozdravom
Projekt2000
Posielam ti nejaku muziku, mozes ju podat dalsim, ak budu mat zaujem. Ak sa ti budu pacit a budes chciet tak ti poslem dalsie piesnicky. Recepty ti poslem zajtra, povedz mi ake by si chcela,
S pozdravom
Projekt2000
Nie mne Žochi, nám všetkým tu prilož aj muzičku, aj receptíky

Pochváliť
Rad by som vsetkym poslal tie piesnicky aj recepty, lenze neviem ako, bola by si taka mila a povedala ako to mam robit?
Tvoj kamarat Zochar
Tvoj kamarat Zochar
Pochváliť
Dakujem. Akonahle pridem na tpo ako sa da poslat rie piesnicky a recepty aj tebe nieco poslem
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.