1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Betonova zumpa

hanej

hanej je offline (nepripojený) hanej

hanej
Ahojte, uz priblizne tyzden hladam dodavatela na 10 m3 zelezobetonovu zumpu v Bratislave. Bohuzial sa mi nic seriozne nepodarilo najst. Pomozete ? Poznate nejaku firmu s ktorou mate dobre skusenosti ?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Tak, dosla mi odpoved z Probudu:

Ahoj!

Náklady na dopravu a montáž nádrže je 390 Sk / ks. kombinovanej dopravy, alebo 660 EUR na prepravu sólo. (Hlohovec, Slovensko)

Ceny nádrže:
    Septikov šesť 12 m - 700 EUR
    Septikov 12 m šesť "nového typu" - 750 na kubický Hnisavý 13,5 - 788 EUR

Zahŕňa: nádrž (dvojdielny, alebo z jedného kusu s krycou doskou), doska šachty a kovových viečok na sumu rovnajúcu sa počet komôr.

Priečnik dosky nádrže 10, 11 a 12 m3: 64 eur vystužené kryciu dosku: 50 EUR Element ohnisko włazowego 25 cm: 14 EUR siréna naplnené externá verzia: 38 EUR

Net,. Pokiaľ kupujúci nie je VATowską, potom sú uvedené bez DPH 22%.

Kontajner je dovezený na miesto a zhromaždil v priekope.

Pre dáta, volajte kancelária: 032 6772660.

S pozdravom,

Ernest Mizera
    Peter,

dostal som prave taku istu odpoved, akurat doprava (lacna verzia) za 480 do Marianky.

Spolu s danou to dava presne 1500e (12m3 novy typ), co je presne tolko, kolko mi povedal chlapik z Aluplastu. Asi by som radsej rovno od vyrobcu.

Napisal som ti sukromnu spravu, ozvi sa, ak budes mat zaujem, mozeme dat doviezt dve.
    Páni, ja som sa v Probude pýtal na presnú cenu dovozu ku mne a zaroveň do Hlohovca a odpísali mi, že cena je 985 €....zrátali to spolu, žiadne delenie ceny dopravy medzi dvoch...
    K tym polskym zumpam prikladam vlastnu skusenost. Znamy ako distributor priviezol 4 kusy "lacnych" betonovych 10m3 zump dovezenych z polska. Vysledok? Vsetky 4 su netesne a tecu. Boli reklamovane, ale poliaci sa viac uz neozvali, takze neuspesne a vzniknutu skodu uz nikto nenahradi. Stazovat sa moze akurat na lamparni.
    Blizko Bratislavy, firma zo Zahorskej Vsi /Zelbet, Prefakonsulta/. Zumpy viacerych rozmerov. Tiez zvazujem od nich kupit.
    Tak ja len napisem, ako som to vyriesil: Zobral som 10,7m3 zumpu od Karovica (robi sa v Sintave, mne ju expedovali z Lozorna), spolu so zeriavom a odvozom to vyslo asi na 1100e, plus vykopanie jamy samozrejme a nejake chutovky okolo toho. Dodanie promptne, asi do tyzdna.
    Ja som to poriešil objednaním žumpy z polskej firmy / info na SS / 10 m3 ma stála aj s dopravou 1040 € + 150 výkop...

Najlacnejšiu na SK som našiel za 1250 € + doprava a tak som si povedal, že aj ušetrené cca 300 € mi stálo za to...

Zatial nepreteká a nepremoká tak uvidíme...
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať