1

Dialničná nálepka

Dada Dada

Dada je offline (nepripojený) Dada

Viete o tom, že ak si kúpite dilaničnú nálepku na rok 2006, tak daňovým dokladom je tá podložka, na ktorej je nálepka nalepená? Že vraj už sa bločky z ERP nedávajú. Je tam vyčíslená celková cena nálepky a DPH. Nemal by tam byť aj základ DPH?
Usporiadat
Věra Deptová Věra Deptová

Věra Deptová je offline (nepripojený) Věra Deptová

Pochváliť
monikago Pozri príspevok
ahojte, tak z Vašich príspevkov som úplne mimo, ohľadom dialničnej známky som si vždy myslela, že je to cenina, a tie sa nikdy neúčtuju s DPH a teraz som v pomykove, lebo ja mam bloček na nákup dialničnej známky a tam je vyčíslená suma bez DPH a tiež som ju účtovavala na 518, ale ked sa ma uctovat na 538 tak mi k tomu ta DPH vobec nepasuje ...
Praktická príručka Ing.Anna Cenigová : platby za dialničné známky a DPH na odpočítanie = 518,343/321
1 0
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Pochváliť
ScreenHunter_13.jpg  
Dočítala som sa, že už začali predávať DN 2011. Pozastavila som sa nad tým, pretože som začala uvažovať, akú DPH vytlačili na kupón?
Vymysleli "filištínsky":
2 0
MAGDALIENKA MAGDALIENKA

MAGDALIENKA je offline (nepripojený) MAGDALIENKA

Pochváliť
Fenomenálne. Aku sadzbu DPH si mam uplatnit, ked som kupila dialnicnu znamku na rok 2011 v 29/12/2010?
0 0
Anja111 Anja111

Anja111 je offline (nepripojený) Anja111

Pochváliť
MAGDALIENKA Pozri príspevok
Fenomenálne. Aku sadzbu DPH si mam uplatnit, ked som kupila dialnicnu znamku na rok 2011 v 29/12/2010?
Uplatníš si 19 %.
2 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

žena, manželka, mama, babina ...viac
Pochváliť
MAGDALIENKA Pozri príspevok
Ak máš podkladovú časť nálepky, pretože len na jej základe si môžeš odpočet dph uplatniť. Na nej máš aj sadzbu.
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

žena, manželka, mama, babina ...viac
Pochváliť
Rozalka Pozri príspevok
Dočítala som sa, že už začali predávať DN 2011. Pozastavila som sa nad tým, pretože som začala uvažovať, akú DPH vytlačili na kupón?
Vymysleli "filištínsky":
A čuduješ sa v dnešnom demokratickom svete. Veď predsa máme právo voľby, či?
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať