5

Hľadam dodavateľa second hand oblečenia

Poraďte dodávateľa na second hand najlepšie komis mám záujem o dlhodobú spoluprácu. Vranov n/T
Usporiadat
bababa4 bababa4

bababa4 je offline (nepripojený) bababa4

Pochváliť
Ahoj,
vieme zabezpečiť detské scond hand oblečenie - 0-14r., mix. Anglických značiek...Kvalita: Cream, Extra, 1. trieda
0 0
miriamka1 miriamka1

miriamka1 je offline (nepripojený) miriamka1

Pochváliť
je ponuka este aktualna? mozete mi blizsie info?
dakujem.
0 0
dominika dominika

dominika je offline (nepripojený) dominika

Pochváliť
aj ja hľadám sec.hand - anglický tovar. Pre deti aj dospelých. Som z Trnavy.
0 0
xtriadax xtriadax

xtriadax je offline (nepripojený) xtriadax

Pochváliť
Ja môžem odporučiť detský second hand z Tvrdošína. S mojej strany spokojnosť s tovarom aj cenou
0 0
gana6 gana6

gana6 je offline (nepripojený) gana6

Pochváliť
dobry den, ja som poberala tovar z huncoviec, kilo ma vychadzalo zhruba na 7eur a detsky tovar na 12eur, teraz mam dodavatela z Kosic, je to jeden pan ktory vsak nema velkosklad ani nic podobne iba dovaza tovar (po celej SR) a ceny su o hodne rozdielne, 3eura za kilo a detske 4 za kilo. Kvalita tovaru je priemerna, on to netriedi a preto v baliku nachadzam aj veci s vysackami - prisom iny by to uz dali do cream triedy za nejakych 17eur za kilo, proste su tam veci aj 1. a 2. triedy no za taku cenu som nadmerne spokojna, vrelo odporucam, po ziadosti vam dam aj kontakt
0 0
yasmine82 yasmine82

yasmine82 je offline (nepripojený) yasmine82

Pochváliť
Ahoj gana6.
otvorila som si detský second hand a momentálne hľadám dobrého dodávateľa za primeranú cenu. Brala som tovar zo Zvolena, kde 1. trieda stojí 7,16 eur a extra vyše 15 euro. Tovar krásny ale zdá sa mi to veľa. Máš aj nejaké foto detského tovaru ktorý ten pán ponúka? Bola by som vďačná za bližšie info. ďakujem.
0 0
gana6 gana6

Pochváliť
zdravim ta, ako vravim on ma detsky tovar za 4€ / kilo ale ponuka aj extra za nejakych 7eur, co tiez nieje vela, akurat vcera mi prisiel tovar tak ak mi das na seba mail poslem ti nejake fotky a aj kontakt na neho
0 0
yasmine82 yasmine82

yasmine82 je offline (nepripojený) yasmine82

Pochváliť
Jasné, to je super cena.
Môj mail je yasmine82@azet.sk
Ďakujem.
Z Maximarylandu z BA si nebrala ten po 4 eurá? niekto chváli, niekto nie, je to od nás dosť ďaleko, fotky tovaru na stránke nemajú, tak sa neviem rozhodnúť či zobrať alebo nie..
0 0
gana6 gana6

Pochváliť
Kamaratka odtial niečo brala, veci boli sice pekne ale maložiadane - nevedela ich predať. Idem to pofotit a za chvilu zaslem fotky
0 0
blondy blondy

blondy je offline (nepripojený) blondy

iwa
Pochváliť
gana6 Pozri príspevok
zdravim ta, ako vravim on ma detsky tovar za 4€ / kilo ale ponuka aj extra za nejakych 7eur, co tiez nieje vela, akurat vcera mi prisiel tovar tak ak mi das na seba mail poslem ti nejake fotky a aj kontakt na neho
Ahoj, môžeš mi prosím ťa poslať na neho kontakt? Môj email je ekonom.zv@zoznam.sk ďakujem pekne
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať