Nakoľko mnoho z nás majú domáce zvieratká,ktoré sú vlastne ako ďalší člen domácnosti tak ja predstavujem
môjho vlastne najmadšieho člena rodiny
hoci podľa ich veku je už vlastne dôchodkyňa,dúfam že ešte dlho bude domáci miláčik
s pozdravom Karol
Ak majú priateľia s porady takýchto miláčikov nech sa s nimi pochavália,viem že na porade je mnoho obrázkov o našich miláčikoch ale tie treba hľadať
Aj ja pripájam mojich miláčikov. Pre vlčiaka teraz hladáme nejakú kočku na krytie. Má 3,5 s papiermi a bez skúšok, keby ste o niečom vedeli, dajte vedieť. Okolie Banskej Bystrice.
Aj ja pripájam mojich miláčikov. Pre vlčiaka teraz hladáme nejakú kočku na krytie. Má 3,5 s papiermi a bez skúšok, keby ste o niečom vedeli, dajte vedieť. Okolie Banskej Bystrice.
Takeho pomocneho uctovnika mam aj ja. Vola sa Bady je to Cavalier king
Charles spaniel. Jeho pracovna napln je skartovacka - ovlada perfektne.
Prajem vela radosti s domacimi milacikmi.
Takeho pomocneho uctovnika mam aj ja. Vola sa Bady je to Cavalier king
Charles spaniel. Jeho pracovna napln je skartovacka - ovlada perfektne.
Prajem vela radosti s domacimi milacikmi.
nakoľko ten môj je pomenší (3 kg aj s topánkami ), tak neplní úlohu plnohodnotnej skartovačky. Skôr by som povedala, že úlohu "lízačky". Ale zasa vylíže tak, že po ňom ostane diera........ale papier je znehodnotený. To je dôležité. Úloha splnená
no, a ešte pridám fotky z minulého týždňa. tak to vyzerá, ked nedám pozor a zabudnem zasunúť kreslo.........a potom nech mi niekto povie, že mám lenivého psa. ved on by robil od rána do večera.
ale poviem vám, ked nemám na stole veľa papierov, tak si ho vždy nechám pri sebe. on sa po mne tak krásne díva..........