4

Finty obchodnych retazcov

No, niekedy ani ja neviem... ...viac
Obycajne pri nakupe si davam velky pozor na vsetky atributy tovaru, ale dnes ma dostali, normalne som z toho bola vytocena. Cestou z Bratislavy som sa zastavila v Lidli vo Vrabloch, rada tam nakupujem najma ovocie, zeleninu, ale aj mliecne vyrobky a oci mi padli na prekrasne ceresne, tmave, velke, tvrde, no uzasne, kedze u nas je uz po ceresniach, hned som si predstavila kysnuty kolac s posypkou, pozriem na cenu - 0,33 eur, ani sa mi to nechcelo verit, tak som si nabrala, nastastie len na ten kolac , ked som zaplatila nakup, tak som ho prebehla ocami a pozeram ako puk, za 38 dkg ceresni 1,30 eur, no obratila som sa naspat, este raz tu cenu pozriet, tak je. Tak som isla k pokladni, ze im to zle nahadzuje, no a pani pokladnicka ma tak nastvala, ze az. Je to vraj v poriadku, lebo tych 0,33 eur je za 10 dkg a teda cena je spravna a ze je to tam aj napisane, no to som uz overovat nesla, ale som sa riadne rozculila, kto to kedy videl, takto ludi podvadzat. A este pani zastupkyna mi prisvedcila, ze ano vacsinou si to zakaznici nevsimnu. Fakt podraz. Mali by sme na to ludi takto upozornit.
Usporiadat
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

Pochváliť
Na toto sú v každom obchode školení ľudia, čo vymýšľajú ako zákazníka oklamať. Tých prípadov som už riešila desiatky reklamáciou a ja si teda na hlavu s... nedám, lebo robia z nás totálnych blbcov.
Ani sa mi nechce písať, aké všelijaké praktiky používajú, ale jedno je isté, že si treba neustále všetko všímať, tri krát prečítať a nakoniec skontrolovať na vytlačenom bločku. Ak to nerobíte , robíte zo seba pajácov, ktorí podporujú túto do neba volajúcu neserióznosť obchodov a o to im ide... sorry za výrazy, ale iných slov už nemám a nehovorím o tom, že radšej vybehnem na nákup na Moravu, kde sa mi rozum zastavuje ako nás na Slovensku okrádajú. Len na 3 kg melóna sa mi vrátilo za benzín.
u nás 1kg - 0,90 - 1,09 €
na Morave 1kg- 10 czk
nehovorím o vločkách, masle, oleji, kapuste atď...
4 0
Gina Er Gina Er

Gina Er je offline (nepripojený) Gina Er

Pochváliť
Halli Pozri príspevok
Na toto sú v každom obchode školení ľudia, čo vymýšľajú ako zákazníka oklamať. Tých prípadov som už riešila desiatky reklamáciou a ja si teda na hlavu s... nedám, lebo robia z nás totálnych blbcov.
Ani sa mi nechce písať, aké všelijaké praktiky používajú, ale jedno je isté, že si treba neustále všetko všímať, tri krát prečítať a nakoniec skontrolovať na vytlačenom bločku. Ak to nerobíte , robíte zo seba pajácov, ktorí podporujú túto do neba volajúcu neserióznosť obchodov a o to im ide... sorry za výrazy, ale iných slov už nemám a nehovorím o tom, že radšej vybehnem na nákup na Moravu, kde sa mi rozum zastavuje ako nás na Slovensku okrádajú. Len na 3 kg melóna sa mi vrátilo za benzín.
u nás 1kg - 0,90 - 1,09 €
na Morave 1kg- 10 czk
nehovorím o vločkách, masle, oleji, kapuste atď...
pri každom tovare na cenovke je jednotková cena,alebo cena za kus.treba ČÍTAŤ !!
ale poznám z vlastnej skúsenosti,že keď je na polici tovar X a pod ním cena 1,- a vedľa je tovar Y a pod ním cena 2,- tak zákazník si vezme ten drahší tovar a bude sa do krvi hádať,že tam bola tá nižšia cena.

1 0
durisovad durisovad

durisovad je offline (nepripojený) durisovad

uctovnicka na dochodku
Pochváliť
Ze sa nehanbia predavat ceresne za taku vysoku cenu, ved tento rok ich bolo viac ako sa da vobec zjest. A ako aj poradaci pisali, tento rok boli bez cervikov.
0 0
tetrisss tetrisss

tetrisss je offline (nepripojený) tetrisss

No, niekedy ani ja neviem... ...viac
Pochváliť
Ved ja sa ani nehadam, ze to tam napisane bolo, ale co je to za predajna jednotka 10 dkg, nevraviac, ze ani na pokladnicnom bloku to tak nebolo, pretoze bola vyhodena cena za kilo.
1 0
misstka misstka

misstka je offline (nepripojený) misstka

Pochváliť
tetrisss Pozri príspevok
Ved ja sa ani nehadam, ze to tam napisane bolo, ale co je to za predajna jednotka 10 dkg, nevraviac, ze ani na pokladnicnom bloku to tak nebolo, pretoze bola vyhodena cena za kilo.
no cenu za 100 gramov som už videla viackrát aj v lidli.
ja som sa už naučila, že ak je niečo veľmi výhodné, tak vždy si poriadne prezriem cenovku, že za aký tovar to je, za koľko gramov a či ten tovar, čo je pri tej cenovke je ten akciový lebo niekedy urobia tak, že ten akciový už nemajú a dajú tam podobný a pritom ide o tovar, ktorý stojí oveľa viac.
a cenovku za tú alternatívu toho tovaru tam "zabudnú" dať.
to zabudnú je naschvál v úvodzovkách, nie som stopercentne presvedčená, že naozaj zabudnú...
0 0
Gina Er Gina Er

Gina Er je offline (nepripojený) Gina Er

Pochváliť
misstka Pozri príspevok
no cenu za 100 gramov som už videla viackrát aj v lidli.
ja som sa už naučila, že ak je niečo veľmi výhodné, tak vždy si poriadne prezriem cenovku, že za aký tovar to je, za koľko gramov a či ten tovar, čo je pri tej cenovke je ten akciový lebo niekedy urobia tak, že ten akciový už nemajú a dajú tam podobný a pritom ide o tovar, ktorý stojí oveľa viac.
a cenovku za tú alternatívu toho tovaru tam "zabudnú" dať.
to zabudnú je naschvál v úvodzovkách, nie som stopercentne presvedčená, že naozaj zabudnú...
ver mi,že to zabudnú je naozaj....alebo nestihnú...alebo na to kašlú...v každom prípade predavač z toho,že nevymení cenovku,nemá žiadny zisk...
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Pochváliť
Gina Er Pozri príspevok
pri každom tovare na cenovke je jednotková cena,alebo cena za kus.treba ČÍTAŤ !!
ale poznám z vlastnej skúsenosti,že keď je na polici tovar X a pod ním cena 1,- a vedľa je tovar Y a pod ním cena 2,- tak zákazník si vezme ten drahší tovar a bude sa do krvi hádať,že tam bola tá nižšia cena.

...a ešte raz čítať ...a čítať ...a čítať pozorne a ešte pozornejšie ...

durisovad Pozri príspevok
Ze sa nehanbia predavat ceresne za taku vysoku cenu, ved tento rok ich bolo viac ako sa da vobec zjest. A ako aj poradaci pisali, tento rok boli bez cervikov.
...to nie je o hanbe , ale o výbere ...máš len dve možnosti :

1. Akceptuješ -kúpiš

a tú druhú ...
0 0
Halli Halli

Pochváliť
Gina Er Pozri príspevok

Ja ČÍTAŤ viem, /aj veľkým napísané, vieš.../ ale keď ti natypujú v obchode namiesto pochuťkovej smotany syr bambíno a hneď 3x..a ja som ho v koši vobec nemala, tak môžeš len oči vyvaliť a nie čítať...keď ti dajú pod tovar inú cenovku , že zľava a zľava tam nie je a keď to na informácich reklamuješ a vidíš ako brigádnička uteká k regálu a chytro tam tu zľavu dáva...tak sa učítaš k slepote !! Ale ja si pre istotu všetko odfotím vopred, až potom reklamujem, takže ja viem aj čítať moja a aj rozmýšlať , vieš......mohla by som takto pokračovať do rána...
0 0
Halli Halli

Pochváliť
Gina Er Pozri príspevok
ver mi,že to zabudnú je naozaj....alebo nestihnú...alebo na to kašlú...v každom prípade predavač z toho,že nevymení cenovku,nemá žiadny zisk...
...a to je už čo za obhajobu?? a aký má postih?...najlepšie keď blbec zákazník na to nepríde...
2 0
babi2 babi2

babi2 je offline (nepripojený) babi2

Pochváliť
Presne toto som práve dnes v Lídli zažila, pani mala naložené asi 3 kg čerešní a bola pri pokladni veľmi prekvapená, že akú cenu má zaplatiť, aj ich tam nakoniec nechala. Uvádzať ceny za 10 dkg mi príde správne trebárs pri krájanej saláme, ale pri ovocí ktoré kupujeme na kilá mi to príde fakt ako podvod, pri ktorom asi čakajú, že si to zákazník nevšimne
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať