Zavrieť

Porady

Téma je uzavretá.
Usporiadať podľa času

Marikaby je offline (nepripojený) Marikaby

Marikaby
Na pečenie domáceho chleba som využívala domácu pekáreň, žiaľ - chlieb nemal vždy rovnakú kvalitu a niekomu vadilo, že je hranatý. Teraz pečiem chlieb v elektrickej rúre. Pečenie trvá iba 35 minút a nie 3 hodiny ako v pekárni, takže ušetrím na el. energii a chlieb má úplne inú kvalitu.. Nie je taký hustý a vždy sa podarí. Prikladám recept a foto.
P3100011.jpg  
P3100013.jpg  
1/1
alaya1 "Z ošatky (nádoby) chlieb vyklopíme na pečiaci papier, zakryjeme a vytešujeme sa ako krásne nám chlebík rastie... Susedia o chvíľu začnú ovoniavať a potichúčky závidieť" - vyklopite a date ten chlieb na papieri na mriezku piect? Cim sa zakryva? Nie je to jasne.
Marikaby Upresním: keď je chlieb v ošatke na 35 minút, tak ošatku vložím do PVC vrecúška - iba tak voľne. Do rúry na mriežku dám papier na pečenie a na tento horúci papier + horúcu mriežku vyklopím chlieb a pečiem. V rúre sa už chlieb nezakrýva, iba pečie.

Nella_2 je offline (nepripojený) Nella_2

Nella_2
video1983 Pozri príspevok
no ved muka, sol, voda, rasca, zamiesat , nehat nakysnut a sup do truby,
a droždie netreba?
ludmilaikov Kvások

chcem začat piect pravý domaci chlieb ako na to

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.