Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
ahojte poraďáci,
aká dokumentácia je potrebná pri maloobchodnom predaji ovocia a zeleniny? Je potrebný aj HACCP, prevádzkový poriadok a sanitačný poriadok? Ďakujem
Nie je potrebné HACCP, ale prevádzkový poriadok a sanitačný poriadok bude hygiena žiadať . Na cenníku sa označuje krajina pôvodu ovocia alebo zeleniny, triedy sa už neoznačujú.
HACCP potrebuješ vtedy, ked aj tie lahôdky vyrábaš. Sanitačný poriadok..to môže byť aj písanka, kde zapisuješ umývanie chladničiek,čistenie, ked príde hygiena na kontrolu tak to pýtajú...pozri si tu na porade, určite to tu je.
ahojte poraďáci,
aká dokumentácia je potrebná pri maloobchodnom predaji ovocia a zeleniny? Je potrebný aj HACCP, prevádzkový poriadok a sanitačný poriadok? Ďakujem
Potrebujem HACCP v prípade, že mám v predajni nárezový stroj a predávam lahôdkárske výrobky?
Musí byť aj prevádzkový aj sanitačný poriadok? Nemôže byť sanitácia zahrnutá v prevádzkovom?
Vdaka