Zavrieť

Porady

potrebujem HACCP??

otváram predajňu, kde budem predávať v malom množstve aj balené potraviny, čo všetko potrebujem, aby som mohla otvoriť? HACCP?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

    Danielle369
    Na balené potraviny nepotrebuješ HACCP...ale hygiena ti musí schváliť prevádzku..budeš musieť mať vypracovaný Prevádzkový poriadok,sanitačný poriadok

    Hlasovalo 7 pouzivatelov

    Užitočné (7)
    arizona, Lubaba, Mária27, florens, zdenka131, Dana1, video1983
    7

    Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

    Danielle369
    LILIEZ Pozri príspevok
    ahojte poraďáci,
    aká dokumentácia je potrebná pri maloobchodnom predaji ovocia a zeleniny? Je potrebný aj HACCP, prevádzkový poriadok a sanitačný poriadok? Ďakujem
    Nie je potrebné HACCP, ale prevádzkový poriadok a sanitačný poriadok bude hygiena žiadať . Na cenníku sa označuje krajina pôvodu ovocia alebo zeleniny, triedy sa už neoznačujú.

    Hlasovalo 6 pouzivatelov

    Užitočné (6)
    Lubaba, truch, Mária27, Anja111, Dana1, rodina1
    6

    Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

    Danielle369
    HACCP potrebuješ vtedy, ked aj tie lahôdky vyrábaš. Sanitačný poriadok..to môže byť aj písanka, kde zapisuješ umývanie chladničiek,čistenie, ked príde hygiena na kontrolu tak to pýtajú...pozri si tu na porade, určite to tu je.

    florens je offline (nepripojený) florens

    florens
    dan Pozri príspevok
    Na balené potraviny nepotrebuješ HACCP...ale hygiena ti musí schváliť prevádzku..budeš musieť mať vypracovaný Prevádzkový poriadok,sanitačný poriadok
    Ďakujem za odpoveď .

    LILIEZ je offline (nepripojený) LILIEZ

    LILIEZ
    ahojte poraďáci,
    aká dokumentácia je potrebná pri maloobchodnom predaji ovocia a zeleniny? Je potrebný aj HACCP, prevádzkový poriadok a sanitačný poriadok? Ďakujem

    mevi je offline (nepripojený) mevi

    mevi
    Potrebujem HACCP v prípade, že mám v predajni nárezový stroj a predávam lahôdkárske výrobky?
    Musí byť aj prevádzkový aj sanitačný poriadok? Nemôže byť sanitácia zahrnutá v prevádzkovom?
    Vdaka
    Dobrý deň. Áno potrebujete vypracovaný plán HACCP prevádzkarne a všetky náležitosti spojené s ohlásením na príslušné orgány potravinového dozoru.
    Naposledy upravil ivka70 : 12.02.15 at 12:11 Dôvod: odstranena reklama

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.