Zavrieť

Porady

vypražane rezne

dobry den potreboval by osm presny postup ako urobim viprazane rezne co treba najskvor urobic mam kupenu struhanku aj vajcia dakujem
Usporiadat
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

maso mas?

4 0
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
A ani olej nezabudni kúpiť.
1 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

marjankaj Pozri príspevok
A ani olej nezabudni kúpiť.
Olej nie je dobrý treba bravčovú masť, olej pri vysokých teplotách je karciogénný.
4 0
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
Ani bravčové mäso sa príliš neodporúča. A ani vyprážanie.
0 0
220870 220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár.
No a my dávame na spodok hrnca miesto servítky krajec chleba.
5 0
martin-nik martin-nik

martin-nik je offline (nepripojený) martin-nik

ale ta muka je povinna? nestaci len do vajicka namociť a potom len do struhanky
0 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

ano je povinna, aby sa udrzalo vajicko na mase

zazvon susedke


------
ako pise jozka nizsie, mozes ju nahradit struhankou
Naposledy upravil avalik : 28.08.11 at 08:21
0 0
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

konateľ sro
Ja múku pri obaľovaní rezňov nepoužívam....nasolené mäso obalím strúhanka-vajce-strúhanka a šup vysmážať.
Naposledy upravil jozka56 : 28.08.11 at 08:24
9 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

jozka56 Pozri príspevok
Ja múku pri obaľovaní rezňov nepoužívam....nasolené mäso obalím stúhanka-vajce-strúhanka a šup vysmážať.
tak to skusim ... o jednu nadobu na umyvanie menej
0 0
babi2 babi2

babi2 je offline (nepripojený) babi2

martin-nik Pozri príspevok
ale ta muka je povinna? nestaci len do vajicka namociť a potom len do struhanky
Ja obaľujem rezne najskôr v strúhanke, potom do vajíčka a nakoniec ešte do strúhanky, múku na obaľovanie nepoužívam, sú výborné chrumkavé. Moji známi, ktorí jedli u mňa rezne takto pripravené, ináč už ani nerobia
Zazvonil telefón a kým som dotelefonovala a tu to odpálila, Jožka ma predbehla, ešte dodám ja vyprážam na oleji+masť, tak pol na pol
9 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

jozka56 Pozri príspevok
Ja múku pri obaľovaní rezňov nepoužívam....nasolené mäso obalím strúhanka-vajce-strúhanka a šup vysmážať.
Inak ja som už rezeň vyprážaný jedol už veľmi dávno nahradil som ho pečeným, je to zdravšie.
0 0
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

konateľ sro
pečený rezeň nepoznám...ako ho pečieš????
0 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Pečené mäsko nepovedal som rezeň, minule také pekne prerastené narezané na plátky, posolené posypané prísadami, rascou mletou,posolené podliate vodou,trochu masti, pre chuť troche cibule obložiť a eventuálne pár strúčikov cesnaku. Výsledok hrče za ušami. Mäso na rezne je suché to dávam spolu zo stehnom na zabíjačku do klobás, tam musí ísť tá najvyššia kvalita je hriech ho zničiť na rezne.
Inak exituje aj prírodný rezeň, ten nebýva obaľovaný ale ako sa pripravuje neviem.
1 0
tetrisss tetrisss

tetrisss je offline (nepripojený) tetrisss

No, niekedy ani ja neviem... ...viac
Vyprazany rezen nie je zdravy, ale je taaaky dobryyy! Ked mi dochadzaju napady, tak ho spokojne urobim. Maso neklepem, nesolim, nekorenim. Pripravim si polohrubu muku, do nej dam sol, korenie, vajcia vyslaham s trochou soli, struhanku robim doma. Maso do muky, vajca, struhanky a hned do oleja, na jednej strane , kym sa nezatiahne, to je len chvilu a otacam a potom podla potreby. Ked nechas na jednej strane dlho, maso pusti stavu a struhanka ti opadne. Do oleja davam kusok mrkvy, potom sa neprepali /neviem preco, ale je to tak/, hotove rezne davam na kuchynske utierky, aby neboli mastne. Ked mam reznov vela, robim ich v rure na plechu, su este lepsie. Ako kompenzaciu mozeme k reznu jest iba zeleninivy salat.
4 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

pavol54 Pozri príspevok
Pečené mäsko nepovedal som rezeň, minule také pekne prerastené narezané na plátky, posolené posypané prísadami, rascou mletou,posolené podliate vodou,trochu masti, pre chuť troche cibule obložiť a eventuálne pár strúčikov cesnaku. Výsledok hrče za ušami. Mäso na rezne je suché to dávam spolu zo stehnom na zabíjačku do klobás, tam musí ísť tá najvyššia kvalita je hriech ho zničiť na rezne.
Inak exituje aj prírodný rezeň, ten nebýva obaľovaný ale ako sa pripravuje neviem.
tak ich rob z mäsa ktoré nie je suché
0 0
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

konateľ sro
pavol54 a ja, že hovoríme o vyprážanom rezni a prírodný rezeň je rezeň bez obaľovania osmahnutý
0 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Jožka ja som občasný amatér tak ma ako odborníčka na domácu kuchyňu nechytaj za slovíčka. Ale viem ako sa varí káva alebo čaj, v rýchlovarnej kanvici sa nedá pripáliť. To som bol ešte pred obedom tak mi ušiel názov témy. Škoda že sa téma po vyčerpaní odpovedí vlečie ďalej do stratena že sa už niekedy ani nevie o čom bola na začiatku.
0 0
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

konateľ sro
až taká odborníčka na domácu kuchyňu nie som, fakt som bola v tom, že hovoríš o pečenom rezni.......nevadí, horko je, padám s obedom na chatičku ochladiť sa.
0 0
truch truch

truch je offline (nepripojený) truch

Tiež robím klasicky, múka, vajce, strúhanka, ale k vajíčku pridávam trochu smotany, alebo plnotučné mlieko a vegetu. Hotové rezne dávam do hrnca v ktorom mám vložené toto

cedidlo, alebo tak akosi sa to volá
6 0
evaj63 evaj63

evaj63 je teraz online evaj63

U nás rezne nebývajú často, ale ked' máme na ne chut', tak vysmažený rezeň hňed' ako ho vytiahnem z panvice, rýchlo ho namočím do vriacej vody a tým z neho odíde všetok olej. arobievam to tak už skoro 20 rokov. raz to poradila mojej mame kardiochirurgička, keby už bez rezňa nemohla vydržat'. A ked'že moj muž má problémy s tlakom, u nás sa rezne robia len takto, prípadne ich strčím do rúry.
3 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať




Pridať pochvalu