3
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Koľko môže zarobiť dohodár, aby nebol vyradený z evidenice od 1.1.2012

EkoMax

EkoMax je offline (nepripojený) EkoMax

EkoMax
Potrebujem zistiť, či sa menila výška hranice na vyradenie z evidencie nezamestnaných. Mám informáciu, že môže zarobiť maximálne 139,91 €. Ale vraj sa táto hranica zmenila na 160,- €. Je to pravda ? Na úrade mi tvrdili, že to závisí od životného minima, ale zatiaľ nedostali žiadne usmernenie o zmene sumy.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    MIŠO T Pozri príspevok
    Vdaka , a nebolo by lepšie, vzhľadom na tu max vyšku príjmu, sa z UP odhlasiť ?
    Veď sa ťa pýtam, prečo je tam evidovaný ? Chce požiadať o dotáciu ?
    najprv myslel, že dačo sa da získať z pripravovaných projektov, / ale je to o ničom/,

6 mes. poberal príspevok na doch. za prácou, nakoľko 7 mes. mal PP / to si už asi opatovne nebude moct uplatniť ????/ , takže naozaj evidencia o ničom
    MIŠO T Pozri príspevok
    najprv myslel, že dačo sa da získať z pripravovaných projektov, / ale je to o ničom/,

6 mes. poberal príspevok na doch. za prácou, nakoľko 7 mes. mal PP / to si už asi opatovne nebude moct uplatniť ????/ , takže naozaj evidencia o ničom
    Absolventská prax sa nerysuje ?
    jeho kočka ju robí za 65 E mesačne . A može absolv, prax- hoci už mal PP ? Keby mu vysli tie 2 dohody, určite by mal viac ako absol prax- evidencia. Tkže asi ozaj na zakl. potvrd. o VS - odhlasiť do ukončenia VS z evidencie UP - tak ???
    to radšej -na UP 1x za rok doniesť potvrd. o VS a ma pokoj. Nebude musieť sa mesačne hlasiť,a dokladať príjem z Dohody.- asi je to rozumnejšie
    MIŠO T Pozri príspevok
    jeho kočka ju robí za 65 E mesačne . A može absolv, prax- hoci už mal PP ? Keby mu vysli tie 2 dohody, určite by mal viac ako absol prax- evidencia. Tkže asi ozaj na zakl. potvrd. o VS - odhlasiť do ukončenia VS z evidencie UP - tak ???
    Podmienky poskytovania príspevku na AP nájdeš tu

http://www.upsvar.sk/sluzby-zamestna...?page_id=12940

Skôr než sa odhlási ako uchádzač o zamestnanie z UP, nech sa informuje v zdr.poisťovni
    preštudujem . V ZP je bez problemov- prijali potvrdenie o VS a im stači to 1x ročne doniesť
    Veronika- Vďaka - to sa mu ozaj neoplatí chodiť 1x mesačne sa hlásiť na UP/z ineho mesta 70 km/, a od nich nič nemá.
    Zdravím, nevie mi niekto poradiť, aká bude maximálna výška zárobku na dohodu u nezamestnaného, keďže sa od 1.7.2012 zvyšuje životné minimum?
    waiter Pozri príspevok
    Len tak pre zaujímavosť...
    V súvislostii so zmenou výšky životného minima sa od 1.7.2012 zvyšuje maximálna výška mzdy alebo odmeny, ktorú môže zarobiť uchádzač o zamestnanie evidovaný na Úrade práce na ...... 143,40 EUR.
    Ďakujem za opravu - informáciu som čerpala z DRAKa, tak dúfam, že táto je správna

http://www.upsvar.sk/sluzby-zamestna...page_id=191284
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať