Sledovať
Krásna Hôrka v plamenoch je mi do plaču !!!!
Som ucitel, ucitel jazdy na koni, a malujem obrazy. Milujem kvety a hlavne anjelske truby ktore aj pestujem. ...viac
Keď som to videla zmeravela som a nemohla uverit vlastným ociam !!! Slzy mi idu do oci !! Prisli sme o nieco tak krasne !!! Pan Krajcer som zvedava ako sa posnazite dat toto excelentne dielo nasich predkov do povodneho stavu pokial na svojom poste ostanete. Budeme vidiet ako sa k tomu postavi ministerstvo kultury !
Hrôza, škoda, že nemáme tresty, ako v stredoveku, pre niektorých, ktorí si nevážia nič a nikoho, by sa náramne zišli.( ukradol si, fík prst, alebo ruka, podpálil si, zhor aj ty). Toto, čo sa tu už deje, to je horšie, ako katastrofa. Aj my, keď sme ráno išli okolo neslávne slávneho luníka 9, sme videli horieť trávu, ľahko je uhádnuť, kto si na tom zapracoval( na takúto prácu ich netreba nahovárať) banda jedna, chudáčikovia diskriminovaní.

k tomu Luníku IX, vždy keď som na východe tak svokrovi zo žartu vravím- len 2 veci by som chcel- vidieť luník 9 a dať si u Noriky M. kávičku a potom možem aj umrieť...
žena, manželka, mama, babina ...viac
Pochváliť
nápad, sťahovali tých, akože lepších menšinových z mesta, tak nám ich tam začali postupne do štátnych bytov dávať. My sme ich síce na ulici nemali, my sme mali družstevný byt, ale predsa sme ich tam cítili. Bývali sme tam asi 5 rokov, ale museli sme odísť, a terazky si tam bašujú sami so starostom, ktorý lieta v drogách, a lietajú tam aj naše jurášiky, a nie málo. Des a hrôza a nikto s tým už konečne neurobí poriadok.
Včera v Tv dávali že sused susedovi stodolu podpálil. Nerobme závery, že to cigáni podpálili. Stačí aby aj biely išiel okolo a hodil špak na zem. Tak vyhoreli aj Staré Hory zo špaku na zástavke autobusu. Tu sa všetko robí zle, pokiaľ sa nestane niečo takéto. Dávno aj vypalovačov tráv mali tvrdo potrestať, nie len nejakým smiešnymi pokutami.
Stanko, keby si ty vedel, aké krásne nadštandardné byty pod lesom tam kedysi boli, v jednom z nich sme asi pred 2O rokmi bývali, malo to byť sídlisko na ukážku, hocikto tam byt nedostal, ale potom mal akýsi straník veľmi dobrý
nápad, sťahovali tých, akože lepších menšinových z mesta, tak nám ich tam začali postupne do štátnych bytov dávať. My sme ich síce na ulici nemali, my sme mali družstevný byt, ale predsa sme ich tam cítili. Bývali sme tam asi 5 rokov, ale museli sme odísť, a terazky si tam bašujú sami so starostom, ktorý lieta v drogách, a lietajú tam aj naše jurášiky, a nie málo. Des a hrôza a nikto s tým už konečne neurobí poriadok.
Smutne,hrozne...tazko sa hladaju slova...
Kto potresta vinnikov? NIKTO !!!!
Osadnici nicia Tatry,okolo osad je sama spust,vie sa o tom cele roky a nikto nic neurobi. Toto bude ten isty pripad. Ak sa aj nahodou najdu vinnici, tak to budu decka pod zakonom.
Obvinit romov sa neodvazi nikto,ti by sa hned ohradili, ze ich u vsetci diskriminuju....
Kto potresta vinnikov? NIKTO !!!!
Osadnici nicia Tatry,okolo osad je sama spust,vie sa o tom cele roky a nikto nic neurobi. Toto bude ten isty pripad. Ak sa aj nahodou najdu vinnici, tak to budu decka pod zakonom.
Obvinit romov sa neodvazi nikto,ti by sa hned ohradili, ze ich u vsetci diskriminuju....
Obyčajný človek - už len oddychujem. A vykecávam sa na Porade. Sem-tam aj poradím (ak viem). ...viac
Pochváliť
Krajcer nie (jeho šťastie), za to len nejaký debčuľ pridrbaný škrtol švabľikom. No nosatého vyjadrenia - škoda vravieť - predsa končí, už sa ho to netýka. Nech si s tým "hlavu láme" niekto iný (prehadzovanie horúceho zemiaka).
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.