2
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Nahadzovanie produktov do e-shopu - brigáda

lubica2403
Dobrý deň všetkým,
chcela by som poprosiť o radu. Pracujeme na novom e-shope - komplet nová stránka s množstvom nových produktov.To znamená veeeeeľa práce pri jeho napĺňaní. Rada by som využila pomoc nejakého brigádnika, ktorý by mi nahadzoval na stránku nové produkty s ich popisom , cenami a všetkým okolo toho. Veľa popisov bude treba prekladať z cudzieho jazyka - (texty sú jednoduché) , obrázky aj popisy často hľadať po nete. Máme katalógy,ale popisy sú veľmi stručné a nie všetci dodávatelia majú vlastné stránky s obrázkami.
Čo by som rada počula od vás je to, na koľko objektívne ohodnotiť takúto prácu.Nemám predstavu, koľko by ma takýto brigádnik mohol stáť, koľko mu ponúknuť a či si to vôbec môžem dovoliť alebo ďalej pracovať deň a noc sama :-)
Vopred veľmi pekne ďakujem za odpovede a rady. Pekný a úspešný týždeň všetkým :-)
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    velmi podobnu otazku som mala aj ja, ale ziadnu vypovednu odpoved sa mi nepodarilo ziskat. tak uvidim, co sa dozvieme tu. jedina konkretna suma a ponuka, co mi prisla bola 40-60 centov za 1 produkt.
    Zalezi to od narocnosti vkladania, ale 40-60 centov je podla mna vela. Pokial to vkladanie nie je komplikovane a system je uzivatelsky jednoduchy tak optimalna cena je 0,15 ak su vsetky udaje a obrazok k dispozicii. 0,20 pri zlozitejsich, ak treba vyhladavat parametre atd. Ak ale nie su k produktu ani obrazky, tak kazdou takouto komplikaciou sa cena zvysuje.
    EricDaze, ďakujem, to mi príde celkom reálne - 15 - 30 centov za zložitejšie. Systém je jednoduchý, len sem-tam treba vygoogliť nejaký obrázok alebo ak treba doplniť niečo do popisu.Vďaka vám obom ešte raz, mámn odrazový mostík :-)
    lubica2403 Pozri príspevok
    Veľa popisov bude treba prekladať z cudzieho jazyka - (texty sú jednoduché) , obrázky aj popisy často hľadať po nete.
    Som trochu mimo témy, ale čo znamená hľadať obrázky na nete? Lebo mám jeden obchod, ktorý toto robil a má teraz problém. Všetko nafocuje nanovo
    Dáša, neznamená to, na čo myslíš ty :-)
    Nebudem mať problémy. Ale ďakujem za upozornenie. :-)
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať