1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Ústavné ochranné protialkoholické liečenie

vvaalliinnaa
Môjmu priateľovi súd uložil ústavné ochranné protialkoholické liečenie. Uložil mu Okresný súd a v zápätí aj Krajský súd. Znamená to, že toto liečenie musí absolvovať 2x, alebo sa to bude počítať 1x na obe rozhodnutia. V akej dĺžke takého liečenie trvá. Nakoľko je už vo väzbe viac ako 1 rok a nemá žiadne abstinenčné príznaky. Ďakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    vvaalliinnaa Pozri príspevok
    Môjmu priateľovi súd uložil ústavné ochranné protialkoholické liečenie. Uložil mu Okresný súd a v zápätí aj Krajský súd. Znamená to, že toto liečenie musí absolvovať 2x, alebo sa to bude počítať 1x na obe rozhodnutia. V akej dĺžke takého liečenie trvá. Nakoľko je už vo väzbe viac ako 1 rok a nemá žiadne abstinenčné príznaky. Ďakujem
    ...počkaj , počkaj ......

Buď ide o dva úplne nenaväzujúce prípady , takže aj dve rozhodnutia od dvoch súdov...

Alebo o jeden prípad a vtedy ide len o jedno rozhodnutie - konečný verdikt , ktorý vyniesol Krajský súd......predpokladám , že bolo odvolanie na okrese , tak kraj rozhodol ...

...a liečenie ???......súd a lekári rozhodujú...
    Súd rozhodoval na základe toho, čo všetko si stihol Tvoj priateľ pod vplyvom alkoholu "nadrobiť" a prípadne z odporúčania príslušného psychiatra. Liečba je zvyčajne v trvaní troch mesiacov a môže ju absolvovať v NVÚ, alebo po návrate domov. Kiež by tak rozhodovali všetci sudcovia, máš ďalší dôvod na radosť. Kto rýchlo dáva, dvakrát dáva.
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať