2
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Záhradný ratanový stôl - rozbité sklo

truch

truch je offline (nepripojený) truch

truch
Zdravím všetkých poraďákov
Hľadám na nete náhradné sklo, alebo plexisklo na okrúhly ratanový stôl. Manželovi sa ho podarilo rozbiť a ja nemôžem nikde nič nájsť. Neviete poradiť kde sa dá zohnať? Najlepšie Žilina a okolie Ďakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    150520121181.jpg  
    Stôl má priemer 100 cm, prikladám foto a ďakujem Vám všetkým za pomoc
    oriesok na tento rozmer za 80 € musia byť dve sklá-u nás!
    Ďakujem za rady, sklenárstvo bolo prvé, čo som skúšala. Cena skla okolo 80€ , čo je skoro drahšie ako nový stôl so sklom Preto som hľadala niečo lacnejšie ako sklo v sklenárstve a nenašla som
    bodliak To je vydriduch a nie sklenár.
    Pochváliť
    misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Obyčajný človek - už len oddychujem. A vykecávam sa na Porade. Sem-tam aj poradím (ak viem). ...viac misoft
    Miesto skla skús v predajniach, kde sa predávajú rôzne potreby pre "kutilov", zháňať priehľadný akrylát (plexisklo) - je lacnejšie ako sklo, ľahšie ako sklo a je menej náchylné na grambľavých . Je taktiež možné zohnať ho v rôznej hrúbke a farbe. A rozhodne nebude drahšie ako sklo. A niekedy ti ho tam aj na potrebný rozmer narežu.

Príklad: http://www.plexisklo.sk/plexisklo-dosky
    Pochváliť
    buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Som dilino , ktorý si robí občas z každého prdel ...viac buchač
    truch Pozri príspevok
    Zdravím všetkých poraďákov
    Hľadám na nete náhradné sklo, alebo plexisklo na okrúhly ratanový stôl. Manželovi sa ho podarilo rozbiť a ja nemôžem nikde nič nájsť. Neviete poradiť kde sa dá zohnať? Najlepšie Žilina a okolie Ďakujem
    ...na nete nájdeš akože miesto náhradného skla leda tak trt ......

...a čo tak miesto toho na nete hľadať kontakt na nejaké sklenárstvo ???????????
    Kto rozbil, nech hľadá...
    Ale súhlasím, že slenár to vyrieši raz-dva. Len ho nájsť:

http://www.zlatestranky.sk/firmy/%C5...%C3%A1rstvo/1/
    Pochváliť
    oriesok

oriesok je offline (nepripojený) oriesok

žena-optimista oriesok
    truch Pozri príspevok
    Ďakujem za rady, sklenárstvo bolo prvé, čo som skúšala. Cena skla okolo 80€ , čo je skoro drahšie ako nový stôl so sklom Preto som hľadala niečo lacnejšie ako sklo v sklenárstve a nenašla som
    To je čo za stôl,keď sklo kruh vyjde na 80€, to by musel mať aspoň 1,5 m .Bežne sú to stoly okolo 50-60 cm,nie? To nie je drahšie ako 20€.
    Valčake Pozri príspevok
    ... a na tom bolo sklo na vrchu?
    presne tak, bolo tam sklo, aj teraz sa naň dá všeličo postaviť, len je ten povrch mäkký
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať