Sledovať
Dlažba do bytu
Ahojte,
chcel by som vás poprosit o radu.
V auguste by som chcel urobiť rekonštrukciu kúpeľne + dlažba chodba a kuchyňa.
Bol som pozerat interiérovú dlažbu a hneď mi padla do oka jedna.
Je to značka Villeroy & Bosch. Presnejšie z rady Five sense.
http://www.maprostav.sk/images/stori...a-dlazby/1.jpg
Je to tretia z ľava (svetlo šedá) v akcii za 23,99 Evri.
Neviete mi o tom napisať niečo viac? Či je to kvalitka, alebo nie.
Vraj je to Nemecky výrobca tak neviem. Rád by som ju kúpil kým ju ešte majú.
Dakujem pekne za rady
chcel by som vás poprosit o radu.
V auguste by som chcel urobiť rekonštrukciu kúpeľne + dlažba chodba a kuchyňa.
Bol som pozerat interiérovú dlažbu a hneď mi padla do oka jedna.
Je to značka Villeroy & Bosch. Presnejšie z rady Five sense.
http://www.maprostav.sk/images/stori...a-dlazby/1.jpg
Je to tretia z ľava (svetlo šedá) v akcii za 23,99 Evri.
Neviete mi o tom napisať niečo viac? Či je to kvalitka, alebo nie.
Vraj je to Nemecky výrobca tak neviem. Rád by som ju kúpil kým ju ešte majú.
Dakujem pekne za rady
živnostník remeselník
Pochváliť
Pozor, túto dlažbu sme pred časom kládli v Brne na dosť veľkých plochách, napr obývačka 8x10 m, tá dlažba sa dávala na väzbu a keďže väčšina gresov obdĺžnikového formátu vykazuje prehyb, táto takisto ale pár balíkov malo prehyb opačný, museli sme vymeniť, povrch drsný, ťažko čistiteľný a mäkké škárovačky typu Ceresit sa k nej neosvedčili, skôr Ultracolor od Mapei. Dlažba je tvrdá a odolná voči poškodeniu, domáca pani ju hlavne vysáva a pre návštevy má papuče aby si neroztrhali ponožky na ostrých rožkoch...
Ostre hrany mam ale u inej dlaby. U Five senses su hrany prave ze mierne zaoblene a dlazba na povrchu vôbec nieje drsna ale povrch je hladky, sice nieje lesteny, je matny ale nieje drsny. Na podlahe mam vsetky dlazby na väzbu a aj ked boli niektore mierne prehnute aní v kupelni to nerobi problem.
Sice trochu oneskoreny feedback ale predsa. Takze dlazba bola ulozena v Auguste 2012 a az na dve dlazdice, ktore neviem preco ulozil majster hned vedla seba, pekne sedi a nieje vidiet ziadne priehyby ani nic podobne. Takze som spokojny maximalne. A uz sme stihli urobit aj test odolnosti ked nam spadol keramicky kvetinac (priemer 20cm) z vysky asi 1,5 metra. Ani skrabanec.
tak skús z vačšej výšky
)
)
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.