1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

mam postielku natretu lodnym lakom vadi to

ajeto24

ajeto24 je offline (nepripojený) ajeto24

ajeto24
kamarát my renovoval podstielku a natrel hu lodným lakom čo s tým vadi to
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Hobbylak (Color Company, s.r.o.)

Vodouriediteľný vrchný lak pre interiér, na konečnú povrchovú úpravudreva, obloženia stien, stropov, dverí a ostatných aplikácií v interiéri. Hobbylak je vhodný pre aplikáciu na hračky a detský nábytok podľa STN EN -71/3.K dispozícii v baleniach : 0,7l / 3l / 5l

Lignolak (Color Company, s.r.o.)

Vodouriediteľný akryl-uretánový lak na hračky, parkety, schodnice a nábytok v interiéri určený na zhotovenie transparentných náterov dreva a drevených podláh, parkiet, schodníc, drevovláknitých dosiek a nábytku v interiéri. Je vhodný pre aplikáciu na hračky a detský nábytok podľa STN EN -71/3.K dispozícii v baleniach : 0,7l / 3l / 5l / 10l
    No neviem, niektore deti zvyknu posielku aj olizovat, okusovat. A tam by mal byt lak, ktory je na takéto veci certifikovaný.
    Pochváliť
    220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Živnostník , dalo by sa povedať vodca partie dobrých remeselníkov ...viac 220870
    Skús pohľadať Laksil. Tuším ako jediný je schválený aj na styk s potravinami
    ajeto24 Pozri príspevok
    asi som moc opatrní ale teraz sa hrajme na mormi ale voľakedy to tak asi nebolo chcel bi som vedieť čim boli asi natierane naše postielky
    Ja som mala ešte 2 pozdĺžne bočnice so sieťkou z bavlny, to bolo asi najekologickejšie riešenie. Pamätám si ešte ako trojročná.
    A tiež som lízala v predškolskom veku omietku na našom dome so záhradou (chýbal mi vápnik), lenže okolo nás vtedy prešli denne 3 autá. Dnes sme sa v čase trochu posunuli, aj s technológiami, kvantom dopravy, priemyselného spadu, iným zložením potravín...
    Netušíme, čo kde a kedy do seba vdýchneme, dostaneme. Tak bábätká treba chrániť pred chémiou, ako sa len dá. Krása nie je všetko, zdravie má prednosť.
    Lodný lak je na vonkajšie použitie, nie? Prečítaj si krabicu.
    Pochváliť
    buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Som dilino , ktorý si robí občas z každého prdel ...viac buchač
    ajeto24 Pozri príspevok
    kamarát my renovoval podstielku a natrel hu lodným lakom čo s tým vadi to
    NIE ....a buď rád ....

...krajšie by mala vyzerať a dlhšiu dobu vydrží ten lak ...teda , ak je to origo ...
    Pochváliť
    220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Živnostník , dalo by sa povedať vodca partie dobrých remeselníkov ...viac 220870
    Musíte zadať presný názov laku.Lodné sú väčšinou na takéto veci nevhodné.
    Dáša_ Pozri príspevok
    No neviem, niektore deti zvyknu posielku aj olizovat, okusovat. A tam by mal byt lak, ktory je na takéto veci certifikovaný.
    Suhlasim s tebou, ale... Tieto predpisy k nam prisli zo zapadu, vsetko musi byt certifikovane, vsetko musi byt preskusane, schvalene. V zasade nie som proti, ale aj my sme boli deti, vtedy neboli az take prisne predpisy... Keby si vedela, co vsetko som olizoval a hryzol, tak by si asi omdlela. A zatial zijem
    luigi72 Pozri príspevok
    Suhlasim s tebou, ale... Tieto predpisy k nam prisli zo zapadu, vsetko musi byt certifikovane, vsetko musi byt preskusane, schvalene. V zasade nie som proti, ale aj my sme boli deti, vtedy neboli az take prisne predpisy... Keby si vedela, co vsetko som olizoval a hryzol, tak by si asi omdlela. A zatial zijem
    Vďaka, že prišli. Jedno odkiaľ, ak sú správne.
    Človek je špongia, všetko sa vekom načíta. :-(
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať