1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Pracovný pomer na zastupovanie počas MD a RD

LUH

LUH je offline (nepripojený) LUH

LUH
Môžeme prijať zamestnankyňu na zastupovanie počas MD a RD už s termínom 28.5.2012 ak zamestnankyňa, ktorú má zastupovať ide na MD až v auguste tohto roka? Je takýto model možny?

Ďakujem za Vaše odpovede

LUH
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Nie je, od 28.5. nezastupuje počas MD. Musí mať dve pracovné zmluvy na dobu určitú.
    Pochváliť
    Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

žena, manželka, mama, babina ...viac Tweety
    rennka Pozri príspevok
    Dakujem Tweety. A nebude vadit, ze to bude viac ako na 2 roky?
    To ukáže samotná prax. Ako už písala tictac, ešte to nie je v platnosti, tak si počkajme.
    rennka Dakujem
    Ako sa bude riesit zastupovanie podla noveho ZP, ak bude zmluva na dobu urcitu len na 2 roky?
    rennka Pozri príspevok
    Ako sa bude riesit zastupovanie podla noveho ZP, ak bude zmluva na dobu urcitu len na 2 roky?
    ...a máš vešteckú guľu? Opýtaj sa, keď bude ZP schválený, keď prejde celým legislatívnym procesom - zatiaľ ho schválila len vláda....
    Pochváliť
    Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

žena, manželka, mama, babina ...viac Tweety
    rennka Pozri príspevok
    Ak budeš mať PP na zastupovanie a pracovníčka, ktorú zastupuješ sa vráti, PP ti automaticky končí.
    Moja otázka : Prijali sme pracovníčku na zastupovanie počas MD neskôr RD. Teraz oznámila že je tehotná, a pôjde na MD. Keď budeme prijímať ďaľšiu silu čo má byť v PZ, koho bude zastupovať? Chcem sa uistiť aby sa nám z jedného pracovného miesta nestali dve.
    Ďakujem za odpovede!
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať