1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Fresh diéta

helvécia
Poradí niekto, ako sa dá získať Fresh diéta a nemá s ňou niekto skúsenosti?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    toto nie je dieta je to len názov knihy....stravujem sa na tom princípe, už "pár" rokov.....konzumujú sa potraviny s nízkym glykemickým indexom + má nejaké pravidlá+samozrejme pravidelné cvičenie knihu mám doma je v nej pekne a jednoducho napísané ako sa stravovať a hlavne nehladovať a redukovať váhu.
    Zdenka a Helvécia,
    ako lujzička spomínala, tú knihu som si objednala na jej odporúčanie, stravujem sa podľa nej 3 mesiace, prečítala som ju hádam 5-krát a stále v nej listujem, základ je znižovať príjem sacharidov počas dňa. Nehladuješ a hlavne pohyb! Na raňajky dám jeden celozrnný chlieb so syrom príp. šunka - kvalitná a paradajka, paprika, desiata ovocie, obed polievka - väčšinou vývar a druhé buď šalát s kuracím mäsom alebo cestoviny alebo zemiaky varené so šalátom, olovrant jogurt /keď mám chuť na sladké/ a večera buď cottage s paradajkou alebo mozarelku s paradajkou a šunkou. Vylúčila som všetky kupované pečivové výrobky a sladkosti a pochutinky /tyčinky a tak/. Snažím sa každý večer trocha si zabehať a cez víkend korčulujem. Ak môžem, auto odparkujem a bicyklujem cez celé mesto.
    Baby, držím Vám palce. Pozorne čítajte. Keď som ešte knihu nemala, robila som všetko naopak. Jedla som musli a pufované výrobky /polystyrénové chleby/ a práve tie majú skryté kalórie. Základ je jesť potraviny, čo obsahujú veľa vody.
    Tak začala som podľa odporúčaní a v piatok som bola kupovať nohavice a namiesto veľkosti 40, ktorú som mala doposiaľ to už bola 38 a to ma naozaj povzbudilo...
    helvécia Pozri príspevok
    Vďaka, už som ju aj objednala...
    dúfam, že nebudeš ľutovať už sa mi jedna spokojná poradáčka ktorá si je kúpila ozvala-úbytok váhy: z konfekčnej veľkosti 40 skočila na 36 držím palce...
    helvécia Pozri príspevok
    Vďaka, už som ju aj objednala...
    Aj ja som si ju chcela objednať, no dnes sa mi ju podarilo kúpiť v knihkúpectve
    helvécia Pozri príspevok
    Tak začala som podľa odporúčaní a v piatok som bola kupovať nohavice a namiesto veľkosti 40, ktorú som mala doposiaľ to už bola 38 a to ma naozaj povzbudilo...

No , super....
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať