podhygmin:-)
Ultrarýchly internet, ktoré UPC poskytuje pod názvom Fiber Power, je v súčasnosti dostupný v trinástich mestách. Popri nových lokalitách ide o Bratislavu, Žilinu, Trnavu, Košice, Dunajskú Stredu, Levice, Nové Zámky, Banskú Bystricu, Zvolen a Poprad. Internetové služby s nižším downloadovým maximom predáva operátor ešte v ďalších deviatich slovenských mestách. To je udaj z konca septembra minuleho roku a je mozne,ze pribudli medzitym dalsie lokality,takze 13 miest,mozno uz viac s EuroDOCSIS 3.0 s pripojenim 100 Mb/s,a dalsich 9 miest,mozno uz viac s pripojenim do 25 Mb/s.Si daleko od skutocneho stavu pripojenia miest,ktore ty udavas,5-6.Ved prave ide o to,co je telekom za zdieracsku firmu ked vyuziva nedostupnost konkurencie a tam kde je moznost druheho providera,ludia hromadne telekom opustaju.A musim sa usmiat nad tvojou poznamkou niekolko km od petrzalky,kde by som nechcel byvat ani zadarmo,nebude ani dsl.Byvam v Ruzinove,mestska cast Bratislavy a ziadny problem s pripojenim od UPC som nezaznamenal uz velmi dlho.Vlastne cele mesto s tym nema absolutne ziadny problem.To si hadam nemohol mysliet vazne.Nasavaj trochu viac informacii aby si mal vacsi prehlad a netresol do eteru nieco s cim sa mozes len strapnit.
http://technologie.etrend.sk/telekom...internetu.html Mili pane len tak zo srandy som na googlemaps pozrel ulice v ruzinove a potom som si otvoril
http://www.upc.sk/rychly-internet/dostupnost/ a nahodne som si skusil par ulic a ideme na to:
Ulice:
Sečovská 1,
Bratislava Ľutujeme, na tejto adrese zatiaľ naše služby
nie sú dostupné.
Ľanová 1,
nie sú dostupné.
Rumančeková 1,
nie sú dostupné.
Kostlivého 1,
nie sú dostupné.
Pivonková 1,
nie sú dostupné.
Mierová 1,
nie sú dostupné.
Svidnícka 1,
nie sú dostupné.
Zimná 1,
nie sú dostupné.
Medzilaborecká 1,
Bratislava Na tejto adrese sú dostupné nasledujúce UPC služby .....
Staré záhrady 1,
Solivarská 1,
Ja to teraz nebudem prepocitavat a vyhladavat, ci je tych miest 6, alebo 10, mne je to jedno, tu islo o to ze nie vsade je optika. Myslis si, ze ked mas na sidlisku v ruzinove optiku, ze cely ruzinov ma optiku (taku velku figu, pozri sa na nahodny vyber ulic, kde ma upc linky a kde nie (zamerne som vyberal vsade cislo domu 1))
K tomu sa radsej nevyjdrujem, len dodam, ze pri zatykani sa pouziva jedna zaujmava formulka a to: "vsetko co poviete moze byt pouzite proti vam"