1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Sójové mäso

Pavelman
Kde kupujete sojóve mäso - kocky?

Ja som našiel akúrat v Bille tuším tú českú značku Vitafit za 0,59EUR/100g.

Skúšal som aj v Kauflande a Tescu, ktoré považujem za lacnejšie obchody od Billy a v nich som to nevedel nikde ani za svet nájsť.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
    Ja som si toto jedlo paradoxne oblúbil v školskej jedálni, kde samozrejme kvalita jedál nie je dáko vysoká, ale jednoducho ma to oslovilo, pretože mäso mi dáko prestáva chutiť a takej číny alebo segedinského gulášu pripraveného z tohto "mäsa" sa neviem dojesť.
    Pochváliť medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac ivuliatko
    V Kauflande TT majú tieto výrobky umiestnené vedľa strukovín.
    Pochváliť
    kaupke

kaupke je offline (nepripojený) kaupke

Žijem...pracujem...a ľubenkám ...viac kaupke
    je to chutné , my to jeme už dobrých 15 rokov , na všetky spôsoby , a ochutím to tak , že aj fajnšmekri mäskoví sa kopli - neuhádli , čo papajú .
    Ja to kupujem v Jednote, majú tam rôzne tvary....plátky, kocky a aj vo veľkosti mrvenice
    Súhlasím, ja pripravujem segedín len s tohto "mäska" a je naozaj super...recept mám z delenej stravy
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať