1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Lekári a doktori - dá sa veriť internetu?

(t)lamicka
Zdravím, na stránke http://www.lekar.sk som čekoval doktorov v mojom okolí a zistil som, že doktor, ku ktorému potrebujem ísť, má celkom zlé hodnotenia. Myslíte, že sa im dá dôverovať, a teda radšej ísť k inému (mám to 50km) alebo sa na to vykašlať a prosto to "risknúť?"
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Informacie z netu mozu pomoct,ale treba ich brat s rezervou a z precitaeho si vytvorit vlastny usudok.
    A hlavne maj na pamati, ze spokojny pacient malokedy pouzije net,aby napisala kladne hodnotenie.
    Ale nespokojny klient to urobi ovela castejsie...
    A taktiez treba brat do uvahy, ci je v hodnoteni opisana konkretna skusenost,alebo len tak vseobecna, nic nehovoriaca...
    Pri čítaní hodnotenia moje obvoďáčky mám pocit, ako by si ho písala sama - 100 % spokojnosť. (možno sama so sebou)
    arizona Pozri príspevok
    Informacie z netu mozu pomoct,ale treba ich brat s rezervou a z precitaeho si vytvorit vlastny usudok.
    A hlavne maj na pamati, ze spokojny pacient malokedy pouzije net,aby napisala kladne hodnotenie.
    Ale nespokojny klient to urobi ovela castejsie...
    A taktiez treba brat do uvahy, ci je v hodnoteni opisana konkretna skusenost,alebo len tak vseobecna, nic nehovoriaca...

Ahoj,

no ja by som tomu aj veril.
    Ja som tu zalozil temu k inej veci a po zlej skusenosti s lekarom som zadal do googlu jeho meno a za menom nazory.
    Vyhodilo mi neskutocne vela negativ.
    Cize ked by to bolo tak, ze je to 50 na 50 tak by som to bral z rezervou.
    Ale keby negativnych hodnoteni bolo 80% tak by som tomu veril
    KOnkretne v mojom pripade bolo negativnych hodnoteni 90% a pozitivnych 10% ( tie si asi pisal sam lekar)
    idem "checknúť svojho Dr. /teda keď je tam .../

teda je tam, hodnotenie 72% /6 hodnotení/

ale podľa mňa príliš málo recenzii, na to aby sa dala vyhotoviť nejaká štatistická vzorka...

portál O NIČOM www.lekar.sk
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať