1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Obtazovanie SBS v obchode

honda9999
V nedelu poobede som bol so 7.roc.synom na nakupe v !escu.Nakupil som potraviny a oblecenie pre syna za cca 100€. Zaplatil som pri pokladni a este pred vychodom z !esca-pred bezpecnostnymi senzormi tkz-pipace mi skrizila cestu pracovnicka SBS vraj chce vidiet moj blok od nakupu.Spytal som sa co sa stalo,, a ona vraj ma podozrenie.Blok som mal niekde vo voziku musel som ist na bok a povykladat tovar,na moje otazky ake podozrenie na mna maju nereagovala ani pracovnicka !esca.Blok som nastastie nasiel vsetko bolo v poriadku len moj syn bol z toho cely roztraseny.Nenasledovala ani len omluva prepacte........ Za ten cas preslo okolo mozno 200 ludi ktory na vas pozerali ako na zlodeja.Som podnikatel ludia ma poznaju,mam taktiez obchod a kazdy asi vie ake je to neprijemne ked vychadzate z obchodu a zacnete pipat ...conebol moj pripad. Prosim o radu,mozu sa k vam na verejnosti takto spravat a obvinovat vas? Cital som nejake prispevky a viem ze sa to nestalo iba mne,ale ani staznosti nepomahaju.
Indeed blok od nákupu sa dáva do peňaženky alebo do vrecka....
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    honda9999 Pozri príspevok
    V nedelu poobede som bol so 7.roc.synom na nakupe v !escu.Nakupil som potraviny a oblecenie pre syna za cca 100€. Zaplatil som pri pokladni a este pred vychodom z !esca-pred bezpecnostnymi senzormi tkz-pipace mi skrizila cestu pracovnicka SBS vraj chce vidiet moj blok od nakupu.Spytal som sa co sa stalo,, a ona vraj ma podozrenie.Blok som mal niekde vo voziku musel som ist na bok a povykladat tovar,na moje otazky ake podozrenie na mna maju nereagovala ani pracovnicka !esca.Blok som nastastie nasiel vsetko bolo v poriadku len moj syn bol z toho cely roztraseny.Nenasledovala ani len omluva prepacte........ Za ten cas preslo okolo mozno 200 ludi ktory na vas pozerali ako na zlodeja.Som podnikatel ludia ma poznaju,mam taktiez obchod a kazdy asi vie ake je to neprijemne ked vychadzate z obchodu a zacnete pipat ...conebol moj pripad. Prosim o radu,mozu sa k vam na verejnosti takto spravat a obvinovat vas? Cital som nejake prispevky a viem ze sa to nestalo iba mne,ale ani staznosti nepomahaju.
    Obávam sa, že konal asi legálne, že si od teba pýtal blok...-mne sa v Tescu v petržke stalo to isté...-veru,je to dosť nepríjemné...
    Ale može pomoct nechodit do TESCO.

Ja tam nenakupujem a neuvedomujem si,žeby som o niečo prichádzal....
    Mňa so synom tiež zastavil SBS a požiadal o blok - ale aj s vysvetlením, že nový pokladník - neriešili sme.
    pepsikova Pozri príspevok
    ..ospravedlnenie si mal žiadať hneď na mieste!.
    však písal,že sa omluvili na mieste...
    .....najlepší "detektívi" sú v DM-ke tých ja "milujem".....vždy som pripravená na konflikt vždy sa na nich pozriem mojim "vľúdnym a príjemným" pohľadom...
    Stanislav 1975 Pozri príspevok
    však písal,že sa omluvili na mieste...
    asi nie....
    Nenasledovala ani len omluva prepacte........
    pepsikova Pozri príspevok
    ..ospravedlnenie si mal žiadať hneď na mieste!.
    ak nie...tak sťažnosť u vedúceho VO-vlastnej ochrany
    lujza.j Pozri príspevok
    asi nie....
    Tak berem spať- verejne sa omlúvam pepsikovej ,že som nevidiaci...

Moja vina, moja vina, moja preveľká vina...-dávam si 3 zdravasy za trest...
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať