1
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Clovek ktory podal trestne oznamenie na Hedvigu Malinovu spachal samovrazdu

rado3105

rado3105 je offline (nepripojený) rado3105

Neznasam pokrytectvo, ludi ktori nemaju nikdy dost. Ludi, ktori sa povysuju, bezdovodne osocuju druhych, ludi ktori nepouzivaju mozog na analyzu roznych udalosti ale len absorbuju co je v mediach. Neznasam Busha, Obamu a celu ich vymyslenu teroristicku fikciu. Neznasam vojnovy programi Izraela, kahanizmus, talmud. Neznasam nijake radikalne presadzovanie svojich nazorov. Vazim si ludi, ktori dokazu napriek inemu nazoru rozmyslat nad nazorom druheho a zobrat si z neho poucenie.. Kto ma zaujem byt sucastou "skupiny", ktoru si vytvorime. Proti diskriminacii Slovakov ci uz inymi narodmi, EU, politikmi .... ozobracovaniu....napiste na radolx@lavabit.com. ...viac rado3105
http://www.sme.sk/c/6507758/kostal-o...dy-pravdu.html

Vlastne moc sa o tom nepisalo a doteraz sa to nevysetrilo. Ale je velmi velka zahada preco clovek ktory podal trestne oznamenie na Malinovu spachal samovrazdu. Je to nieco podobne ako Valko, ktory nachadzal mnozstvo chyb v konani statu daval ho na sudy na europsky dvor a potom ho zahadne zabili....

V celej kauze sa udialo veľa záhad. Hedviga tvrdí, že sa jej niekto vlámal do bytu, potom v autobuse si vedľa nej sadla žena, ktorá si tieto fotky prezerala. Preverovali ste to niekedy?„Polícia to určite preverovala. To sú záhady typu jedna pani povedala. Sú tam aj ďalšie záhady, ktoré sú úplne iné - akože idem kupovať chlebíčky na skúšku profesorom päť kilometrov, hoci v škole mám bufet, kde chlebíčky robia. Ale to sú veci, ktoré sa dostanú von, keď tá vec bude skončená."Preverovali ste aj samovraždu muža, ktorý na ňu podal trestné oznámenie?„Každá samovražda sa preveruje. Preverovali sa aj alibi tých, ktorých označila na identikitoch, že by to mohli byť možní páchatelia. Oni mali alibi, s ktorým sa nedalo pohnúť."

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6507758/kostal-o...#ixzz24NuhSVf7
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    len, prosím ťa, nerob z Valka bojovníka za slobodu so svätožiarou, ktorého odstránil zlý štát, mal toľko špiny za nechtami...
    Pochváliť Neznasam pokrytectvo, ludi ktori nemaju nikdy dost. Ludi, ktori sa povysuju, bezdovodne osocuju druhych, ludi ktori nepouzivaju mozog na analyzu roznych udalosti ale len absorbuju co je v mediach. Neznasam Busha, Obamu a celu ich vymyslenu teroristicku fikciu. Neznasam vojnovy programi Izraela, kahanizmus, talmud. Neznasam nijake radikalne presadzovanie svojich nazorov. Vazim si ludi, ktori dokazu napriek inemu nazoru rozmyslat nad nazorom druheho a zobrat si z neho poucenie.. Kto ma zaujem byt sucastou "skupiny", ktoru si vytvorime. Proti diskriminacii Slovakov ci uz inymi narodmi, EU, politikmi .... ozobracovaniu....napiste na radolx@lavabit.com. ...viac rado3105
    Das mi nejaky priklad? Inak neviete nahodou ako sa volal ten ktory spachal samovrazdu?
    Pochváliť Neznasam pokrytectvo, ludi ktori nemaju nikdy dost. Ludi, ktori sa povysuju, bezdovodne osocuju druhych, ludi ktori nepouzivaju mozog na analyzu roznych udalosti ale len absorbuju co je v mediach. Neznasam Busha, Obamu a celu ich vymyslenu teroristicku fikciu. Neznasam vojnovy programi Izraela, kahanizmus, talmud. Neznasam nijake radikalne presadzovanie svojich nazorov. Vazim si ludi, ktori dokazu napriek inemu nazoru rozmyslat nad nazorom druheho a zobrat si z neho poucenie.. Kto ma zaujem byt sucastou "skupiny", ktoru si vytvorime. Proti diskriminacii Slovakov ci uz inymi narodmi, EU, politikmi .... ozobracovaniu....napiste na radolx@lavabit.com. ...viac rado3105
    rado3105 už si niekedy niečo z toho zrealizoval? nedávno si mal podávať trestné oznámenia na Palacku a celé SDKÚ, teraz ideš oslovovať okolie v Šali. Vždy prídeš s nejakou správou rozhorčeného občana a tým to hasne
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať