Zavrieť

Porady

MimaMichaela MimaMichaela

MimaMichaela je offline (nepripojený) MimaMichaela

šošovicová polievka s parkom na kyslo a jablčkovy koláč
7 0
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

cestovinovo- tuniakový šalát..
DSC_9247.JPG  
5 0
evuš evuš

evuš je offline (nepripojený) evuš

...listový šalát /mix/ so cherry rajčinami, čiernymi olivami, opraženou slaninkou a bryndzou, poliate dresingom z balzamika, citrónovej šťavy, olivového oleja...
10 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Hrášková polievka,kuracia pečeň dusená na masle,ryža,čerešňový kompot
6 0
evaj63 evaj63

evaj63 je offline (nepripojený) evaj63

Brokolicová krémová polievka, pšenový nákyp s jahodami a čučoriedkami.
6 0
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
0 0
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
a čo sa stalo s mrazenou huspeninou? lebo som rozmýšľala o tejto možnosti, aj na internete sa spomína mrazenie.. a ty píšeš že sa neosvedčilo..
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Žabinka
Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
a čo sa stalo s mrazenou huspeninou? lebo som rozmýšľala o tejto možnosti, aj na internete sa spomína mrazenie.. a ty píšeš že sa neosvedčilo..
Mrazenie ?
Šak neblázni...ako sa to môže osvedčiť ? Veď pouvažuj...nechceš jesť kusy ľadu, tak musíš odmraziť a hentým postupom to bude o ničom.
Zaváranú som už jedol, vcelku OK...no neskúšal.
Proste niet nad čerstvú.
1 1
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

[QUOTE="Žabinka"]
Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
a čo sa stalo s mrazenou huspeninou? lebo som rozmýšľala o tejto možnosti, aj na internete sa spomína mrazenie.. a ty píšeš že sa neosvedčilo..[/QUO

Dá sa to, zamrazíš na horšie časy, keď tie prídu, vyberieš, rozmrazíš , prevaríš a dáš sruhnúť.
2 1
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

[QUOTE="Tweety"]
Žabinka
Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
a čo sa stalo s mrazenou huspeninou? lebo som rozmýšľala o tejto možnosti, aj na internete sa spomína mrazenie.. a ty píšeš že sa neosvedčilo..[/QUO

Dá sa to, zamrazíš na horšie časy, keď tie prídu, vyberieš, rozmrazíš , prevaríš a dáš sruhnúť.
tak akosi som aj myslela, že to funguje.. veď je to len hustejšia polievka, a tú normálne mrazím.. možno že potom to horšie stuhne, po rozmrazení.. no v najhoršom prípade nie je problém pridať trochu želatiny na aspiky, nie?
Naposledy upravil Žabinka : 21.02.17 at 18:03
0 0
evuš evuš

evuš je offline (nepripojený) evuš

Večera - bravčové na šampiňónoch, tarhoňa...
7 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
[QUOTE="Žabinka"]
Tweety
Žabinka
Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
a čo sa stalo s mrazenou huspeninou? lebo som rozmýšľala o tejto možnosti, aj na internete sa spomína mrazenie.. a ty píšeš že sa neosvedčilo..[/QUO

Dá sa to, zamrazíš na horšie časy, keď tie prídu, vyberieš, rozmrazíš , prevaríš a dáš sruhnúť.
tak akosi som aj myslela, že to funguje.. veď je to len hustejšia polievka, a tú normálne mrazím.. možno že potom to horšie stuhne, po rozmrazení.. no v najhoršom prípade nie je problém pridať trochu želatiny na aspiky, nie?
Moja vlastná skúsenosť je,že po zmrazení a opätovnom rozmrazeni sa tá huspenina rozliala na kašu a ani po prevarení už nezhustlaaaa
Naposledy upravil Anika61 : 21.02.17 at 19:39
3 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

huspenina sa neda mrazit...ved ked nahodou na balkone zamrzne...čo teda u nas sa nato vzdy davalo pozor..... je po nej....polievka je iné..polievka sa ohreje a hotovo..
5 0
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

[QUOTE="Anika61"]
Žabinka
Tweety
Žabinka
Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
a čo sa stalo s mrazenou huspeninou? lebo som rozmýšľala o tejto možnosti, aj na internete sa spomína mrazenie.. a ty píšeš že sa neosvedčilo..[/QUO

Dá sa to, zamrazíš na horšie časy, keď tie prídu, vyberieš, rozmrazíš , prevaríš a dáš sruhnúť.
tak akosi som aj myslela, že to funguje.. veď je to len hustejšia polievka, a tú normálne mrazím.. možno že potom to horšie stuhne, po rozmrazení.. no v najhoršom prípade nie je problém pridať trochu želatiny na aspiky, nie?
Moja vlastná skúsenosť je,že po zmrazení a opätovnom rozmrazeni sa tá huspenina rozliala na kašu a ani po preverení už nezhustlaaaa
no dobre, dobre.. tak nebudem mraziť.. aj tak by som nestihla, lebo sa zje skôr ako nájdem misku na mrazenie..
4 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

[QUOTE="Anika61"]
Žabinka
Tweety
Žabinka
Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
a čo sa stalo s mrazenou huspeninou? lebo som rozmýšľala o tejto možnosti, aj na internete sa spomína mrazenie.. a ty píšeš že sa neosvedčilo..[/QUO

Dá sa to, zamrazíš na horšie časy, keď tie prídu, vyberieš, rozmrazíš , prevaríš a dáš sruhnúť.
tak akosi som aj myslela, že to funguje.. veď je to len hustejšia polievka, a tú normálne mrazím.. možno že potom to horšie stuhne, po rozmrazení.. no v najhoršom prípade nie je problém pridať trochu želatiny na aspiky, nie?
Moja vlastná skúsenosť je,že po zmrazení a opätovnom rozmrazeni sa tá huspenina rozliala na kašu a ani po preverení už nezhustlaaaa
No vidíš, nemala si ju preverovať , ch,chi.
3 0
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
Skúsenosť nemám. Ale niekedy sme brali denník Sme. Tam bývala veľmi dobrá príloha o všeličom možnom. Mám odtiaľ vystrihnutých dosť zaujímavých receptov a iných vecí. Jeden pán tam písaval o rôznych zabijačkových špecialitách a bola tam spomenutá aj huspenina v pohári na odloženie na horšie časy. Tak asi sa to dá. Pán je ináč vinár, meno mi je povedomé, snáď si niekedy spomeniem. Skús gúgliť, možno sa pošťastí.
0 0
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

[QUOTE="Tweety"]
Anika61
Žabinka
Tweety
Žabinka
Dáša_
Otázka k huspeniny, o ktorej tu bola reč. Skúšali ste ju niekto zavárať? Mrazenie sa nám neosvedčilo, tak rozmýšľame nad takýmto uchovaním. Len neviem, čo to nie je moc odvážna myšlienka.
a čo sa stalo s mrazenou huspeninou? lebo som rozmýšľala o tejto možnosti, aj na internete sa spomína mrazenie.. a ty píšeš že sa neosvedčilo..[/QUO

Dá sa to, zamrazíš na horšie časy, keď tie prídu, vyberieš, rozmrazíš , prevaríš a dáš sruhnúť.
tak akosi som aj myslela, že to funguje.. veď je to len hustejšia polievka, a tú normálne mrazím.. možno že potom to horšie stuhne, po rozmrazení.. no v najhoršom prípade nie je problém pridať trochu želatiny na aspiky, nie?
Moja vlastná skúsenosť je,že po zmrazení a opätovnom rozmrazeni sa tá huspenina rozliala na kašu a ani po preverení už nezhustlaaaa
No vidíš, nemala si ju preverovať , ch,chi.
veru, netreba preverovať, ale rýchlo zjesť.. a potom sa ani mraziť nemusí..
3 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Anika61
Moja vlastná skúsenosť je,že po zmrazení a opätovnom rozmrazeni sa tá huspenina rozliala na kašu a ani po preverení už nezhustlaaaa
lujza.j
huspenina sa neda mrazit...ved ked nahodou na balkone zamrzne...čo teda u nas sa nato vzdy davalo pozor..... je po nej....polievka je iné..polievka sa ohreje a hotovo..

Kúúúrňa.... neserte ma !!!

Niekto tu povedal, že sa huspenina dá zmraziť...tak sa dá.
S tým aj súhlasím.
Aj konzumovať sa dá po rozmrazení.
Aj s tým súhlasím.

Ale akú bude konzistencia a chuť, tak to je už vedľajšie.
A znova ju prevárať a nechávať stuhnúť ? Pfúúú...síce som očkovaný proti tetanusu, ale hento by som ani psovi nedal žrať....teda, ak by som ho mal.

Občas zamrazím segedínsky guláš...je síce jedlý, ale už to proste nie je ono.
3 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Tweety
Dá sa to, zamrazíš na horšie časy, keď tie prídu, vyberieš, rozmrazíš , prevaríš a dáš sruhnúť.
To si radšej struhnem...aby ma to rýchlo prešlo.
1 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

buchač
Anika61
Moja vlastná skúsenosť je,že po zmrazení a opätovnom rozmrazeni sa tá huspenina rozliala na kašu a ani po preverení už nezhustlaaaa
lujza.j
huspenina sa neda mrazit...ved ked nahodou na balkone zamrzne...čo teda u nas sa nato vzdy davalo pozor..... je po nej....polievka je iné..polievka sa ohreje a hotovo..

Kúúúrňa.... neserte ma !!!

Niekto tu povedal, že sa huspenina dá zmraziť...tak sa dá.
S tým aj súhlasím.
Aj konzumovať sa dá po rozmrazení.
Aj s tým súhlasím.

Ale akú bude konzistencia a chuť, tak to je už vedľajšie.
A znova ju prevárať a nechávať stuhnúť ? Pfúúú...síce som očkovaný proti tetanusu, ale hento by som ani psovi nedal žrať....teda, ak by som ho mal.

Občas zamrazím segedínsky guláš...je síce jedlý, ale už to proste nie je ono.
Osobné skúseností s mrazením jedál nemám, teda ani s huspeninou. Ale našla som články, aj české, že to u huspeniny fungíruje, u nás mrazené jedlá jednoducho nemusíme. Čerstvo navareněmu sa isto nevyrovnajú.
Naposledy upravil Tweety : 21.02.17 at 19:00
1 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať