Sledovať
Bolí ma rameno
Chcem poprosiť niekoho, kto mal alebo má problém s ramenom.Neviem vlastne čo sa mi stalo, ale asi od novembra 05 ma bolí rameno, ale iba keď urobím určitý pohyb.Nemôžem si zapnúť podprsenku, bezp.pás v aute a pod.Lekár mi chcel dať obstrek, ale ja som alerg. na mesokain, tak nemohol a poslal ma na elektroliečbu a cvičenie. Chodila som tam 2 týždne, ale výsledok nič moc.Vnoci nemôžem ležať na tej strane a musím mať pod pazuchou vankúšik, aby ma ruka nebolela.Vraj je to zdĺhavé liečenie,ale ja som už z toho zúrivá,hlavne vnoci.Keď sa pomýlim a myknem tou rukou ,tak vidím všetky hviezdy.Mal niekto takýto problém?
Ahojte,nad akupunktúrou som už uvažovala a asi aj pôjdem vyskúšať.Ja ale neviem, či mám natiahnutú šľachu alebo nejaký sval, alebo či to nie je zápal.Ak by to bol zápal, tak neviem ,či ten teplý kúpel by bol dobrý...Chystám sa ísť koncom apríla / po všetkých uzávierkách/ do Trenč.Teplíc s priateľkou na 1 týžden.V pobyte sú zahrnuté aj rôzne procedúry 3x denne a lekárska prehliadka.Je to drahé, ale pre zdravie to obetujem,len to musím do tedy vydržať.Keď tak uvažujem, zápal by to ani nemusel byť, lebo to by tak dlho hádam netrvalo.Ďakujem pekne za rady..papa
Mama troch dospelých detí
Pochváliť vema
Ahojte,nad akupunktúrou som už uvažovala a asi aj pôjdem vyskúšať.Ja ale neviem, či mám natiahnutú šľachu alebo nejaký sval, alebo či to nie je zápal.Ak by to bol zápal, tak neviem ,či ten teplý kúpel by bol dobrý...Chystám sa ísť koncom apríla / po všetkých uzávierkách/ do Trenč.Teplíc s priateľkou na 1 týžden.V pobyte sú zahrnuté aj rôzne procedúry 3x denne a lekárska prehliadka.Je to drahé, ale pre zdravie to obetujem,len to musím do tedy vydržať.Keď tak uvažujem, zápal by to ani nemusel byť, lebo to by tak dlho hádam netrvalo.Ďakujem pekne za rady..papa
http://www.chir.centrum.szm.sk/Sk/vlny.html
Pripojila som link. Mne to pomohlo na pätu. Je to síce drahá terapia , veľmi bolestivá , ale stojí to za tie peniaze aj bolesť.
Milujem život...
Pochváliť
Skús sa zaregistrovať na stránke : www.edusan.sk a zadať tam svoj problém.
Možno trochu od veci - nechytila si niekedy kliešťa? Kamarátke po štyroch rokoch zistili že má boleriózu.Okrem iného mala aj bolesti ramena, pomaly už nemohla ani nič ťažšie zdvihnúť a po krvných testoch jej zistili že má boleriózu.
No, chodíme celé leto na chatu a tam je hodne kliešťov a aj som mala kliešťa asi 5x.Vždy som si ich do 24 hod. odstránila.Neviem, či by mi doktorka ten rozbor dala spraviť, keď je to asi drahé,ale pokúsim sa o to.Ja som si tento rok kúpila aj vakcínu, ale keď som si prečítala nežiadúce účinky po podaní, tak ju mám stále v ľadničke a bojím sa.Ja som taký bojko,čítam to čo nemám,ale pôjdem na vec...pekne ďakujem
Ja som vakcínou dala zaočkovať syna , hlavne proti zápalu mozg.blán pri kliešťoch, a ak po vybratí kliešťa zostane svetlý fliačik asi ako päťkoruna tak s tým treba ísť k dr. A na doktora treba pritlačiť že ten rozbor krvi si chceš dať urobiť, však nemusí to byť len zápal ramena ale príčina môže byť inde a treba hľadať, lieky potlačia bolesť ale nevyliečia.