Strana 122 z 274 PrváPrvá ... 2272112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132172222 ... PoslednáPosledná
Výroky detí

Máme na Slovensku dobré firmy?
www.referencie.sk
Ak áno, pridajte referenciu
  1. 13.03.06 Výroky detí
    07:35
    LubicaN je offline (nepripojený)
    Senior Member
    Členom od: 24.01.06
    Miesto: TrenCCCCin
    pochváliť
    ...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
  2. Súhlasím:
    0123misa, 666maybe, Denisa Višňáková, Fekiačová, IvetaD., Lila, Machana, SamuelSK, Vincentka, aaa1, adradic, akeber, atmos, dorah34, est, gingers, inculik, ivuliatko, kirtida, lavanda, maja611, mariangelo, mexico, mimaBe, misoft, olio, patys, piggos, puklica206, rozum, silviaz
    Poraďák avatar
    Členom od
    30.09.04
    Súhlasov:
    19,551
    Články v Blogu
    8

Re: Výroky detí

Babka Ty si taká" sexi " .......miláčik poď sem a povedz mi pekne , čo si Ty predstavuješ pod slovom sexi ? Ako mám tomu rozumieť , pýtam sa s vážnou tvárou ..........no tak ja si myslím že Ty si "úžasná " ........... A to kde si počul ......no to tak hovoríme v škôlke babám .

Manžel robil stierku .......prišiel k nemu náš libling a vraví , dedo šúchaš , šúchaš ?

Áno môj ,šúcham ....vnuk : tak dobre dedo , tak si ešte trošku pošúchaj , ja idem zatiaľ pozerať rozprávku a potom pôjdeme domov .

4. Súhlasím:
    Bionda, Ibaka, Kazu, Nika, ZEvina, ajale, kukurička, ludmilla
    Poraďák avatar
    Členom od
    05.04.05
    Miesto
    tam kde je moja rodina
    Súhlasov:
    2,511
    Články v Blogu
    1

moja staršia , ked bola malá, tak hovorila kečupu- čečuk a najviac sa ujalo, že ryžový nákup - miesto nákypu. Najväčší punc dala asi svojmu dedkovi, keď chcel, aby ho volala dedo a jej sa stále podarilo, len debo a asi po treťom raze sa už dožral a povedal, ja som Palo .... a je to tak aj dnes keď už má 17-násť a volá dedka len Palo ( kd ten debo byť nechcel - kto by chcel )
    mladšia tá teraz exceluje , že méko ho amkou tepué, posím (Mlieko so slamkou teplé prosím )
    Nedávno sme boli u svokrovcov a krpatá hovorí svokre- babina ty si taká vedúcka a ona, že prečo. "lebo ty tu všetkým rozkazuješ a oni ťa musia poslúchať " Potom sa postavila do miestnosti a vykrúcala sa, že babinka som krásna? Povedz a odpadni až potom ( totižto svokra stále len hovorí, aká si krásna ja asi odpadnem)

6. Súhlasím:
    666maybe, Kazu, Lubica H, Marianna01, Nika, ZEvina, kukurička, tuta
    Senior Member avatar
    Členom od
    22.04.08
    Miesto
    Handlová
    Súhlasov:
    926

dnes sme čakali na zastávke na autobus....chladno bolo.....

mami, za kolko minut už pride?
    za 2
    a to do kolko musim napočitať?
    do 120
    1,2,3,4,7,8,9,26,
    Jakubko, to ako počitaš?
    rychlejšie, aby aj autobus prišiel skôr

8. Súhlasím:
    666maybe, Bionda, Blankake, Kazu, Nachtigal, Nika, ZEvina, ajale, ivka70, kkllc, kukurička, nika.sum, tuta
    Member avatar
    Členom od
    05.02.09
    Súhlasov:
    76

ahojte, ja som nasla spisanych par peral z cias, ked boli moji mali:-))

ja: dorka, to mas oblecene tatove tricko to si si vzala vyzehlene z kopy?
    dorka: nie, to smradlave z postele:-))

Martin: zem vznikla tak, ze sa zrazili dve polovice kopcoviteho piesku...

Martin: toto je davno, vtedy boli este ciernobiele fotky. a toto je este davnejsie vtedy boli len cierne fotky:-)

Matko volal vsetky tlacidla slovom maciatko ( od mackat), tak som sa ho spytala, ci rozumie rozdiel medzi maciatkom a tlacitkom a on: Rozdiel medzi tlacitkom a maciatkom je, ze tlacitko sa zacina na tla a maciatko na mňa.

Martin si jeden cas hrozne ale fakt hrozne vymyslal, tieto su z toho obdobia:
    - au, boli ma brusko, asi som nemal jest toho peceneho jezka...
    - zavriem dvere, aby sem neprisiel ten krokodil...
    - jasne ze mam rad zemiaky, ved bez nich by som ani staru tetku nezozral...
    - musel som zahodit ten rohlik lebo tam boli taki zli ludia v tom rohliku...
    - Mama nasa cesta ide az do bratislavy. to je jedna cesta, aby sme autom nemuseli preletovat jamu...
    - mama, moze mravec chodit bokom?

A este jeden zo skolky:
    Matko ako ste sa v skolke bili?
    s kym, s vladom alebo s jakubom?
    S jakubom.
    A kedy vcera alebo dnes?

No su to proste nase zlaticka:-))
    Naposledy upravil dorah34 : 02.11.09 at 19:12

10. Súhlasím:
    Bionda, Blankake, Kazu, Lubica H, Marianna01, ZEvina, ajale, ivka70, kukurička, nika.sum
    Poraďák
    Členom od
    10.07.05
    Miesto
    BA-Petržalka
    Súhlasov:
    1,982

Raz ked babka dedkovi nieco vycitala, moj starsi Kubko (mal nieco cez dva roky) sa na nu obratil: Babka vypni zvuk..!
    Matko ma teraz nejake papulovacie obdobie, skusa co moze a niekedy je tazko sa nesmiat. Cez vikend nieco vyzadoval a ja som mu to odmietla dat, tatino mu tiez nieco k tomu povedal a maly hovori tatovi: Ty nehovor, teraz rozpravam s maminou!

Alebo ked nieco robim s papiermi a je v mojej blizkosti, tak mu vzdy hovorim, ze toho sa nesmie chytat, lebo je to dôlezite. A tak teraz ked si rozlozi auticka (vacsinou na najnevhodnejsom mieste) povie: nechytajte mi to to su dolezite auta.

12. Súhlasím:
    666maybe, Bionda, Blankake, Kazu, Lubica H, Nachtigal, Tamila, ZEvina, ajale, dorah34, kukurička, silviaz
    Senior Member
    Členom od
    23.06.09
    Miesto
    AT
    Súhlasov:
    387

Pred rokmi moja 5 rocna neterka pri hadke ze chce dostat hracku :

Nerob sa že ma nepocujes lebo ja to vidim, že kričim

14. Súhlasím:
    Blankake, Kazu, Nachtigal, Nika, Tamila, ZEvina, ajale, dindi22, hnedoočka, kukurička
    Senior Member
    Členom od
    26.06.07
    Súhlasov:
    23

Ahojte, mne prišla na rozum príhoda z čias keď som mala asi tak 3-4 roky. Vtedy dávali raz v nedeľu predpoludním v telke Sandokana.
    Potom sme išli do kostola, na omšu prišiel aj náš malý kamarát / prvý krát/ a keď vstúpil do kostola, nadšene ukázal prstom na Ježiša a zakričal : ,,aha Sandokan, Sandokan ,,

16. Súhlasím:
    Blankake, JarkaL, Lubica H, ZEvina, ajale, hnedoočka, silviaz
    Senior Member
    Členom od
    23.06.09
    Miesto
    AT
    Súhlasov:
    387

Citát Pôvodca textu príspevku: Micifuzik Pozri príspevok
    Ahojte, mne prišla na rozum príhoda z čias keď som mala asi tak 3-4 roky. Vtedy dávali raz v nedeľu predpoludním v telke Sandokana.
    Potom sme išli do kostola, na omšu prišiel aj náš malý kamarát / prvý krát/ a keď vstúpil do kostola, nadšene ukázal prstom na Ježiša a zakričal : ,,aha Sandokan, Sandokan ,,

Co sa kostola tyka sa v nasej rodine objavila tato prihoda. Moja babina nas ako deti vzdy viedla k viere. Ked mal moj brat 4 roky vzala ho na nedelnu omsu. Po jej skonceni sa išla rozpravať s farárom o prijímaní.
    Farár sa bohužiaľ pokusil o konverzaciu s mojim malym bratom. Ten na otazku či sa doma modli povedal toto : Ja nie ale mamika ked som zlý sa na mna modli a hovorí mi krista tvojho.
    Moja babicka ušla z kostola celá červená a prijímanie bolo v inom

18. Súhlasím:
    666maybe, Bionda, Kazu, Lacco, Lubica H, Marianna01, Martasch, Nika, Peterkrk, Tamila, ZEvina, ajale, hanelie, hnedoočka, petovsan, sito, tina1
    Senior Member
    Členom od
    08.01.09
    Súhlasov:
    3

môj malý si zasa mislý, že tatino je aj jeho manžel, lebo je to aj môj manžel

20. Súhlasím:
    666maybe, ZEvina
    Poraďák
    Členom od
    23.01.06
    Miesto
    Bratislava
    Súhlasov:
    1,139

Správny chlap! Čo je Tvoje, to je aj moje!

+ Odpovedať na tému
Strana 122 z 274 PrváPrvá ... 2272112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132172222 ... PoslednáPosledná

Podobné témy

1. Prídavky na deti
    By ewap in forum Mzdové účtovníctvo, personalistika, odvody
    Príspevkov: 20
    Posledný príspevok: 11.06.08, 09:55
  2. Daňový bonus a zdravotne postihnuté deti
    By anda in forum Mzdové účtovníctvo, personalistika, odvody
    Príspevkov: 12
    Posledný príspevok: 11.07.05, 09:35
  3. Návšteva u lekára - deti
    By ZuzanaP in forum Mzdové účtovníctvo, personalistika, odvody
    Príspevkov: 3