Sledovať
Výroky detí
...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.
Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"
Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"
Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
ten môj 5-ročný je veľmi prostoreký - čo na srdci, to na jazyku
bol u mojich starých rodičov (volá ich starý starký a stará starká) a sediac medzi nimi povedal - vy dvaja čoskoro umriete
na to sa starkí začali smiať a on pokračoval vo svojich úvahách - hm, ale ako pochovajú takých tučných ľudí? čo ich vyzleču z kostry?
a pár dní predtým mal úraz - spadol - mal odretú peru a lakeť. Tá chrasta na pere vyzerala ako fúziky a starý starky sa ho pýta, že či mu rastú fúzy a on na to - ti šiši, však som ešte malý
bol u mojich starých rodičov (volá ich starý starký a stará starká) a sediac medzi nimi povedal - vy dvaja čoskoro umriete
na to sa starkí začali smiať a on pokračoval vo svojich úvahách - hm, ale ako pochovajú takých tučných ľudí? čo ich vyzleču z kostry?a pár dní predtým mal úraz - spadol - mal odretú peru a lakeť. Tá chrasta na pere vyzerala ako fúziky a starý starky sa ho pýta, že či mu rastú fúzy a on na to - ti šiši, však som ešte malý
-niečo podobné sa aj nám stalo u svokry na velkú noc- sedíme všetci pri telke a tomy sa zrazu opýta- dedko a kolko máš rokov? dedko odpovedá 61 a tomy sa zamyslí a povie- tak to si už mal byť dávno v hrobe...
Bývame na dedine, kde stretám stále tých istých ľudí a dozviem sa vždy veľa novôt.
Dnes
- stretla som učiteľku (...povedal Ti synček, čo vyparatil v škole??)
- stretla som synove spolužiačky ( ... chudák Adam, dobre mu to osolila na slovine)
- stretla som mamku Adamovho spolužiaka ( ... tak čo dostal aj Adam tú poznámku?)
- stretla som skoro už pri dome suseda (... teda nechcem Vám nič hovoriť, ale videl som toho vášho ako skúša fajčiť)
Tak a pekne som doma na toho môjho nespratníka spustila novinky, ktoré som sa dozvedela a chcela som počuť jeho názor. Čakala som čokoľvek, ale toto naozaj nie: "Človek je už aj tak dosť potrestaný tým, že má takú tetu z FBI za mamu."
Dnes
- stretla som synove spolužiačky ( ... chudák Adam, dobre mu to osolila na slovine)
- stretla som mamku Adamovho spolužiaka ( ... tak čo dostal aj Adam tú poznámku?)
- stretla som skoro už pri dome suseda (... teda nechcem Vám nič hovoriť, ale videl som toho vášho ako skúša fajčiť)
Tak a pekne som doma na toho môjho nespratníka spustila novinky, ktoré som sa dozvedela a chcela som počuť jeho názor. Čakala som čokoľvek, ale toto naozaj nie: "Človek je už aj tak dosť potrestaný tým, že má takú tetu z FBI za mamu."
ja som vcera riesila stratu klucov od bytu mojho 17 rocneho syna, predsa nemozem cely den sediet doma a otvarat mu dvere, povedal mi, mami, vsak chod kludne von, ja pojdem cez okno, vsak vies aky je to pre mna zazitok, ked si mozem skocit z okna, nuz co, tak som teda sla kludne von a on skakal.
Večer k nám telefonoval svokor (80 r.) a rozprával s ním syn, po telefonáte skonštatoval: "Na deda už poriadne lezie tá staroba, má taký uplakaný hlas" a nečakal ani na našu reakciu a sám nastolil otázku: "nemučí ho babka?"
Minulý týždeň ma prekvapil syn (17,5), doniesol malé terárko a v ňom malinkú, zlatučkú jaštericu (druh neviem). Ja, čo ťa to napadlo? No boli sme dnes na slávnosti k Štefánikovmu výročiu, kde boli všetci tí papaláši (z vlády) a strašne drístali, tak som si kúpil jašteričku a na počesť som ju pomenoval M.R. Štefánik.
Zrejme aby chudáka Štefánika odmenil za tie drísty....
Zrejme aby chudáka Štefánika odmenil za tie drísty....
- stavbári, šoféri, hasiči, rytieri, potápači...vsjo rovnó...
Bývame na dedine, kde stretám stále tých istých ľudí a dozviem sa vždy veľa novôt.
Dnes
Dnes

Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.