Sledovať
IČO a IČ DPH - hľadanie na internete
Potrebujem fakturovať jednej firme márnu jazdu a nemám ich IČO a IČ DPH.
Môžem to vyfakturovať aj bez toho ?
Snažila som sa to násť na internete www.drsr.sk ale tam mi uvedenú firmu nedalo.
Dá sa to pozrieť aj niekde inde ?
Ďakujem
Snažila som sa to násť na internete www.drsr.sk ale tam mi uvedenú firmu nedalo.
Ďakujem
človek, príliš dôverčivý, a niekedy aj idealista, ktorý verí v dobro človeka ...viac
Pochváliť AGRO
Potrebujem fakturovať jednej firme márnu jazdu a nemám ich IČO a IČ DPH.
Ďakujem
Ďakujem
Na právnické osoby je zase www.orsr.sk
človek s dušou
Pochváliť
Odporčam si zistiť potrebné údaje, lebo inak Ti faktúru daňováci neuznajú. Zisti si to na www.orsr.sk a potom na drsr.sk alebo im zavolaj
obyvateľ SR
Pochváliť plavčík
Odporčam ........
Nádherné slovíčko ..........

PS Aj mne to niekedy ujde.......xixixi:p :p :p
obyvateľ SR
Pochváliť plavčík
Odporčam si zistiť potrebné údaje, lebo inak Ti faktúru daňováci neuznajú. Zisti si to na www.orsr.sk a potom na drsr.sk alebo im zavolaj
obyvateľ SR
Pochváliť ZuzanaA
Tiež mávam taký problém hlavne pri SZČO, IČO zistiť viem ale dá sa niekde zistiť ich DIC, popr. IC DPH??
benka
Jedna možnosť tu je. Pred odklepnutím každeho jedného obchodného prípadu si tieto údaje vyžiadať od obchodného partnera. A stále na tom trvať!
obyvateľ SR
Pochváliť
Ten problém máme všetci.
ZuzanaA
No, díky. To mi je jasné ale bohužial nie vždy tieto údaje zisťujem ja, niekedy sa ku mne dostanú neúplné. Preto som chcela vedieť, či nie je nejaká stránka, kde sa to dá zistiť.
Ďakujem za všetky príspevky.
Dotyčnu osobu som našla pod www.orsr.sk, podľa priezviska, ale je tam uvedený 2x pod dvoma a.s. a je tam len IČO .
Na stránke www.drsr.sk sa toho nemôžem dopatrať. Mám tam napísať IČO ktoré má 9 alebo 10 znakov a to moje čo som našla má 8. Doplnila som tam nuly ale nič. Našla som aj príslušný DÚ ale neviem či mi poskytnú potrebné informácie.
Neviem či bude mať vôbec význam vystavovať fa.
Táto dotyčná osoba nám predávala tovar, keď tam prišlo auto tovar nezodpovedal kvalite aká bola vzorka, preto sa obchod neuskutočnil. Ale dopravná spoločnosť fakturovala cestu nám.
Určite to bude na " dlhé lakte".
Obchodný zástupca ktorý tento obchod objednával mi jednoducho povedal - vystavte Fa ,prefakturujte im dopravu a potrebne údaje si zistite.
No tak zisujem a robím čo sa dá.
Dotyčnu osobu som našla pod www.orsr.sk, podľa priezviska, ale je tam uvedený 2x pod dvoma a.s. a je tam len IČO .
Na stránke www.drsr.sk sa toho nemôžem dopatrať. Mám tam napísať IČO ktoré má 9 alebo 10 znakov a to moje čo som našla má 8. Doplnila som tam nuly ale nič. Našla som aj príslušný DÚ ale neviem či mi poskytnú potrebné informácie.
Neviem či bude mať vôbec význam vystavovať fa.
Táto dotyčná osoba nám predávala tovar, keď tam prišlo auto tovar nezodpovedal kvalite aká bola vzorka, preto sa obchod neuskutočnil. Ale dopravná spoločnosť fakturovala cestu nám.
Určite to bude na " dlhé lakte".
Obchodný zástupca ktorý tento obchod objednával mi jednoducho povedal - vystavte Fa ,prefakturujte im dopravu a potrebne údaje si zistite.
No tak zisujem a robím čo sa dá.
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.