Zavrieť

Porady

Hmota na likérové špice

Ako vyriešiť, že keď tvarujem špice pomocou špičky, hmota nezostane stáť, ale padne. Ako alebo akým spôsobom ju mám upraviť, aby pri tvarovaní bola pevnejšia?

Alebo mi prosim pošlite odskúšaný recept s postupom. Hádam ešte stihnem do Vianoc. Ďakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    ivka70 je offline (nepripojený) ivka70

    ivka70
    Zavisi aku hustu mas tu hmotu, co do nej presne davas a ci ju dobre uvaris. Ked ju vytvarujes, treba dat spice stuhnut, najlepsie do mraznicky, az potom plnit.
    Receptov najdes kopec, aj s obrazkami, napr:
    http://varecha.pravda.sk/recepty/lik...56-recept.html
    http://varecha.pravda.sk/recepty/lik...37-recept.html

    Hmota na likérové špice

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.