0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Zákazník si u nás spôsobil úraz

Miro77

Miro77 je offline (nepripojený) Miro77

Miro77
Našťastie sa to ututlalo. Ale vie mi niekto poradiť čo robiť ak si u Vás v predajni (prevádzke) niekto vytkne členok, zlomí nohu, ruku a pod. čo treba robiť ?
Príde sa na to, že dlážka nie je ako by sa patrilo.
Je nerovná, šmykľavá a pod. Napríklad štrková ako je to bežné v autobazároch.
Majú tam byť vyvesené neaké varovacie tabuľky, alebo ako by Ste to riešili aby boli paragrafy spokojné ???
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Pochváliť žena - čo viac povedať treba :) ...viac luebchenko
    Upozornenie určite nezaškodí, ale asi by som sa poradila s dákym dobrým poisťovacím agentom - malá rada: existujú nielen priamy zástupcovia konkrétnej poisťovne, ktorí logicky vychvália svoju poisťovňu ale aj tzv. poisťovací makléri, ktorí by mali vedieť klientovi poradiť pre konkrétny problém tú najlepšiu poisťovňu. I títo samozrejme dostanú províziu od poisťovne, ktorej dohodia klienta ale pokiaľ viem, tie provízie sú spravidla rovnaké, takže nie sú nejak motivovaní uprednostňovať tú, či onú poisťovňu a keďže si chcú udržať klienta, riadia sa jeho záujmom. Ale samozrejme je to vždy o ľuďoch. Klienta to nestojí ani korunu navyše.
    Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať