Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Zdravím, chceme si s priateľkou otvoriť pizzériu, no neviem aké konktrétne povolenia na to potrebujeme (obec, hygiena a pod.) ako majú vyzerať priestory aby to prešlo cez hygienu a všetky veci s tým súvisiace. Vie mi niekto poradiť?
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
misoftAsi preto si to dostala, lebo si mu to nedala ako na striebornom podnose - najlepšie asi by pre neho bolo, keby si to aj všetko vybavila a zariadila.
akalpizzeriu sme uz mali ale cez ineho cloveka, mne netreba teoriu mne treba konktretne tlačivá, rozpis zariadenia hygienické normy.
ivka70Ono to nie je cista teoria, mat dobry podnikatelsky plan je zaklad uspesneho podnikania.
Ak ste ju uz mali, tak predsa vsetko, co ste vybavovali, uz mate raz za sebou a len to zopakujete ....
kopretinkahygienické normy ti asi dajú na hygiene,či mi ti ich máme zháňať?
misomisoTrufam si tvdrit ze na Pizzeriu netreba absolutne ziaden plan, staci vediet dobre robit pizzu a mat chut v tom vytrvat (nie iba prvy mesiac, ako vacsina restauracii). Na Slovensku je gastronomia vacsinou este stale v plienkach, ludi, ktori si vedia vyhrnut rukavy je coraz menej, takze konkurencie by som sa nebal. Nema kto konkurovat.