Strana 1 z 2 12 PoslednáPosledná
Vitajte v Drakovi na Mzdy
  1. 01.12.06 Vitajte v Drakovi na Mzdy
    10:44
    Jozef Mihál a Richard Bachan je offline (nepripojený)
    Junior Member
    Členom od: 01.12.06
    Miesto:
    Milí priatelia,

už začiatkom tohto roka som uvažoval o vydávaní internetového časopisu so zameraním na mzdy, dane a odvody. V kolotoči iných povinností však na realizáciu toho zámeru nebol čas.

Na jeseň som konečne začal pripravovať materiály pre prvé číslo časopisu. Vtom ma oslovil Richard s myšlienkou vybudovania internetovej encyklopédie riešení, aktualít, komentovaných zákonov a iných predpisov.

A tak sa zrodil DRAK.

DRAK nepredstavuje žiadnu príšerku, ale pomôcku, ktorú môžete využívať k zefektívneniu svojej práce a k lepšiemu prístupu k informáciám. DRAK je skratkou slov predstavujúcich unikátne riešenie na vyhľadávanie účtovných informácií a predstavuje slová: "Databáza riešení, aktualít a komentárov", čiže

DRAK = databáza riešení, aktualít a komentárov.

Databáza, pretože DRAK si dáva za cieľ zhromaždiť komplexnú databázu informácií, ktorú musíte respektíve potrebujete využívať k svojej práci účtovníka.

Riešení, pretože DRAK obsahuje nielen súbor komentovaných zákonov ale nájdete tu množstvo praktických príkladov a riešení konkrétnych problémov, s ktorými sa stretávate.

Aktualít, pretože DRAK je internetové médium a to hovorí za všetko. Môže byť ešte niečo aktuálnejšie ako internet?

Komentárov, pretože DRAK obsahuje komentáre a výklad k najdôležitejším zákonom podľa príslušného odboru.

DRAK je systém, ktorý Vás oslobodí od pracného vyhľadávania informácií v knihách, zakladačoch, alebo na CD-čkach. DRAK bude s Vami všade 24 hodín denne 7 dní v týždni. Nemusíte ho inštalovať, nemusíte preňho hľadať miesto v zapratanej knižnici. Je vždy aktuálny a dokonca si v ňom budete môcť jednoducho pozrieť aj históriu zmien príslušného riešenia, komentára, či zákona.

Dnes spúšťame DRAKa po prvýkrát. Pri svojom štarte obsahuje vyše 300 riešení, tematických celkov a komentárov. Približne do konca januára pobeží DRAK v testovacej verzií. Už v tomto období zapájame do tohto projektu viacero autorov a odborníkov z oblasti miezd, odvodov, dane z príjmu a Zákonníka práce. Predpokladáme, že čoskoro bude DRAK obsahovať viac ako 1000 tém. Veríme, že Vám dokážeme ponúknuť nielen dosiaľ bezkonkurenčný obsah a nástroj na prácu s ním, ale aj bezkonkurenčnú cenu na prístup do tak obsahovo bohatej encykopédie mzdára.

Dúfame, že sa Vám tento systém bude páčiť a DRAK bude Vašou rozprávkovou bytosťou, ktorá Vás zachráni aj v zložitých situáciách mzdára. Tešíme sa na Vaše postrehy a návrhy, ktoré budú pre nás určujúcim faktorom vývoja DRAKa, pretože našim prvoradým cieľom je, aby vychádzal z Vašich potrieb.

Vitajte.

Jozef Mihál a Richard Bachan
  2. Súhlasím:
    1jasmina, Janurka, fiamsk
    Poraďák Array avatar
    Členom od
    10.02.05
    Miesto
    Žilina - CCCC-Dobrý anjel
    Súhlasov:
    10,467

Ďakujeme

Aj to je slabé alebo nie práve výstižné slovo, za to, čo ste dokázali! Som presvedčená, že na celom nete nie je lepšia stránka nad túto, ktorú vytvorili dvaja vzácni muži pre nás všetkých. Má všetky parametre, ktoré nikdy takouto rýchlosťou a v takejto kvalite nenájdeme v žiadnej literatúre.
    Takže nielen ďakujeme, ale nech vám obom za túto námahu slúži zdravie ešte dlhé, dlhočizné roky!
    Vlasta

4. Súhlasím:
    willy
    moderátor Array avatar
    Členom od
    16.11.04
    Súhlasov:
    13,052
    Drak je jednoducho fantastický.....do teraz som existovala s "poradou" a teraz už aj s "dráčikom". Pán Mihál ešte raz ďakujeme.

Poraďák Array avatar
    Členom od
    23.02.05
    Miesto
    okolie Serede
    Súhlasov:
    2,737
    Články v Blogu
    10
    Je to super, len akonáhle niekam kliknem - už som nedráčiková....

Poraďák Array avatar
    Členom od
    10.11.04
    Miesto
    Levice
    Súhlasov:
    1,810

Re: Vitajte v Drakovi na Mzdy

Tešíme sa na Dráčika, bude to určite dobrý kamarát. ;-)

Poraďák Array
    Členom od
    09.12.04
    Súhlasov:
    5,049

Jednoducho paráda, Jozef a Richard klobúk dolu...

Poraďák Array avatar
    Členom od
    06.04.05
    Miesto
    metropola východu
    Súhlasov:
    25,775

Vitaj, vitaj, aj my ťa vítame,dračulíček, dračulík.

moderátor Array avatar
    Členom od
    22.06.04
    Miesto
    Nové Zámky - CCCC
    Súhlasov:
    9,483
    Články v Blogu
    1

tešíme sa, predsa sme sa dočkali.

Poraďák Array avatar
    Členom od
    25.08.04
    Miesto
    Košice
    Súhlasov:
    603

Chcem poďakovať realizátorom Drak-a (samozrejme aj porady ako takej.
    Je to neoceniteľný prísun (nával) prepotrebných informácií.
    Dnes som opäť na tejto stránke neoceniteľnej porady a tiež na drak-ovi a veľmi milo ma potešila výstižná červená pripomienka o čase vypršania predplatného....
    Vrelá vďaka, že myslíte aj na takéto detaily. V návale práce....by som to ja určite nepostrehla. Súčasne aj ušetrím na zvýhodnenej cene. Realizátorskému tímu veľká vďaka.
    S pozdravom a prianím neutíchajúceho elánu a nápadov
    Marta J.

Poraďák Array avatar
    Členom od
    18.03.05
    Miesto
    Súhlasov:
    15,720

Neviem prečo mi stále svieti v Drakovi toto:

UPOZORNENIE! Váš prístup do DRAKa na mzdy čoskoro vyprší. Obdobie predplatného a predĺženie nájdete tu: MojePredplatné Obnovte si prístup za zvýhodnenú cenu 999,- Sk + dph ak uhradíte nové predplatné do vypršania doby starého predplatného.

Pritom mám predplatené do konca roka.
    Daniela

Strana 1 z 2 12 PoslednáPosledná

Podobné témy

1. Zákon o sociálnom poistení od 01.01.2012
    By Richard in forum Zákon o sociálnom poistení
    Príspevkov: 1
    Posledný príspevok: 06.01.11, 21:44
  2. Interné účtovné smernice
    By Kočtúchová in forum Podvojné účtovníctvo
    Príspevkov: 25
    Posledný príspevok: 27.05.08, 10:57