Strana 4 z 17 PrváPrvá 1234567891011121314 ... PoslednáPosledná
Cenník za vstup do Elektronickej encyklopédie mzdárov DRAK
    Administrator Array avatar
    Členom od
    21.04.04
    Miesto
    Bratislava
    Články v Blogu
    8

Re: Cenník za vstup do Elektronickej encyklopédie mzdárov DRAK platný pre rok 2007

Citát Pôvodca textu príspevku: STRELEC
    Kliknem na príspevok, hodí ma to do DRAKa. Ako sa dostanem najpohodlnejšie naspäť na Poradu? Teda - mimo "Prejdi na..." a mimo šípky návrat. Nemal by byť hore a dole link na Poradu? Navrhujem doplniť.
    šlo len o dočasné odstránenie navigačnej lišty. už je to v poriadku...
    Nevytvárajte prosím témy v téme!

Member Array
    Členom od
    10.04.06

Re: Cenník za vstup do Elektronickej encyklopédie mzdárov DRAK platný pre rok 2007

Objednávam súkromne-nepotrebujem faktúru.
    Ďakujem.

Poraďák Array
    Členom od
    13.02.05
    Miesto
    Bratislava

Pretože som žena zvedavá vŕta mi v hlave prečo niekto okem Richarda a Jozefa má pri mene Drak porada. sk a ostatní drak na mzdy?

Poraďák Array avatar
    Členom od
    06.04.05

Citát Pôvodca textu príspevku: evina
    Pretože som žena zvedavá vŕta mi v hlave prečo niekto okem Richarda a Jozefa má pri mene Drak porada. sk a ostatní drak na mzdy?
    Lebo sme si to upravili v nastaveniach.Tí prvíí už na novom serveri, tí druhí ešte na starom, kde bola ešte možnosť drah na mzdy.
    Maja

Poraďák Array
    Členom od
    13.02.05
    Miesto
    Bratislava

Vďaka za uspokojenie mojej zvedavosti, tak to ma vôbec nenapadlo , že to každý sám

Poraďák Array avatar
    Členom od
    31.05.05
    Miesto
    Bratislava

Citát Pôvodca textu príspevku: evina
    Drak porada si môže v nastaveniach zvoliť hocikto a drak na mzdy má ten člen ktorý už zaplatil prístup na draka Teda takto som to pochopila
    Katka

Vypnime nevhodné príspevky a nebudú sa zobrazovať.
    Aj doma chceme mať čisto tak si nerobme neporiadok ani tu na Porada.sk

Member Array
    Členom od
    31.01.06
    Miesto
    Svit

Citát Pôvodca textu príspevku: Richard
    Elevani, Lilith, Džek poslal som Vám faktúru do emailu registrovaného na Porade.

marek32 čochvíľa pošlem aj Vám.

Tí, ktorí nepotrebujú faktúru nech mi prosím dajú vedieť.
    Po prijatí platby budú mať pod svojim menom v príspevkoch "drak na mzdy" čo bude zároveň potvrdením o prijatí platby a pridelením prístupu do drak.porada.sk aj po 01.02.2007. Prihlasovanie bude pod rovnakým menom a heslom ako na Poradu, ak budete prihlásení na Porade, už sa nebudete musieť prihlásiť do draka a naopak...
    Ani ja nepotrebujem faktúru - platím si DRAKa súkromne.
    Antonka

Poraďák Array avatar
    Členom od
    30.01.06
    Miesto
    Z prekrásneho Liptova

Citát Pôvodca textu príspevku: Tweety
    Lebo sme si to upravili v nastaveniach.Tí prvíí už na novom serveri, tí druhí ešte na starom, kde bola ešte možnosť drah na mzdy.
    Majka ja som nič neupravovala ,naozaj ,ono mi to samo naskočilo po úhrade faktúry na draka.
    Maja P.
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Človek smie na iného pozerať zvrchu iba vtedy, keď mu pomáha postaviť sa na nohy. G.G.Marquez

Poraďák Array
    Členom od
    09.12.04

Citát Pôvodca textu príspevku: Melnick
    Majka ja som nič neupravovala ,naozaj ,ono mi to samo naskočilo po úhrade faktúry na draka.
    Myslím že to všetko má v réžii Richard, po tom ako nabehne úhrada.

Poraďák Array
    Členom od
    17.05.04
    Miesto
    Bratislava

Ani ja nepotrebujem faktúru.

Strana 4 z 17 PrváPrvá 1234567891011121314 ... PoslednáPosledná

Podobné témy

1. Príspevkov: 26
    Posledný príspevok: 25.03.07, 10:02
  2. Príspevkov: 11
    Posledný príspevok: 08.03.07, 17:33