šlo len o dočasné odstránenie navigačnej lišty. už je to v poriadku...Pôvodca textu príspevku: STRELEC
![]() | | |
šlo len o dočasné odstránenie navigačnej lišty. už je to v poriadku...Pôvodca textu príspevku: STRELEC
Nevytvárajte prosím témy v téme!
Array Objednávam súkromne-nepotrebujem faktúru.
Ďakujem.
Pretože som žena zvedavávŕta mi v hlave prečo niekto okem Richarda a Jozefa má pri mene Drak porada. sk a ostatní drak na mzdy?
Lebo sme si to upravili v nastaveniach.Tí prvíí už na novom serveri, tí druhí ešte na starom, kde bola ešte možnosť drah na mzdy.Pôvodca textu príspevku: evina
Maja
Vďaka za uspokojenie mojej zvedavosti, tak to ma vôbec nenapadlo , že to každý sám![]()
Drak porada si môže v nastaveniach zvoliť hocikto a drak na mzdy má ten člen ktorý už zaplatil prístup na drakaPôvodca textu príspevku: evina
Teda takto som to pochopila
Katka
Vypnime nevhodné príspevky a nebudú sa zobrazovať.
Aj doma chceme mať čisto tak si nerobme neporiadok ani tu na Porada.sk
Ani ja nepotrebujem faktúru - platím si DRAKa súkromne.Pôvodca textu príspevku: Richard
Antonka
Majka ja som nič neupravovala ,naozaj ,ono mi to samo naskočilo po úhrade faktúry na draka.Pôvodca textu príspevku: Tweety
Maja P.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Človek smie na iného pozerať zvrchu iba vtedy, keď mu pomáha postaviť sa na nohy. G.G.Marquez
Array Myslím že to všetko má v réžii Richard, po tom ako nabehne úhrada.Pôvodca textu príspevku: Melnick
![]()
Ani ja nepotrebujem faktúru.