Richard, včera tam bola suma 593,80 - takú som večer uhradila. Budeš evidovať nedoplatok?![]()
![]() | | |
Array Richard, včera tam bola suma 593,80 - takú som večer uhradila. Budeš evidovať nedoplatok?![]()
Zdenka
niePôvodca textu príspevku: Zdeni
zaokrúhlil som to na 594 pretože niektorí platili presne a niektorí si to zaokrúhlili na 594, a keďže to zbytočne zdržuje pri rozlišovaní faktúr na 593,80 a 594,- tak som to zjednotil .-)
Nevytvárajte prosím témy v téme!
Array Objednávam súkromne, nepotrebujem faktúru. Akí Variabilný symbol mám použiť, pri platbe?
Ďakujem.
Mýlim sa, ale nemýlim druhých!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Variabilný symbol sa zobrazuje v objednávke, alebo aj v zálohovej faktúre. Je jedno či ide o súkromnú osobu alebo podnikateľský subjekt. Je to Vaše registračné číslo na Porade. Je potrebné vyplniť objednávku.
Array Mozno hlupa otazka, no som doma na materskej s nizkymi stat. davkami, a kazda koruna je mi dobra, no nechcem zostat bez informacii, a tak sa pytam: Drak bude sluzit len pre mzdove otazky? Ci okruh tem bude i o uctovnictve - JU, PU, a vlastne vsetko ako to funguje teraz na porade, ci klasicka porada zostava - len mzdy budu platene?
drak je zatial len na mzdy.
drak je nieco nove, co nie je na Porade
Porada ostava tak ako doteraz - aj na mzdy .-)
Naposledy upravil Richard : 16.01.07 at 20:38
Array Ako to bude so zľavou na semináre J.Mihála v takomto prípade:
Mám dvoch zamestnávateľov, jeden mi zaplatí vstup na draka a na školenie budem chcieť ísť raz z jednej roboty a raz z druhej. Budem mať vždy zľavu a ísť tak častejšie na školenie?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mária
Dobrá nálada nevyrieši všetky tvoje problémy, ale naštve toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať.
Array Draka som teraz uhradila, faktúru nepotrebujem (uvedené aj vo fakturačných údajoch).
Dobrý den, už jsem tento dotaz kladl jednou (viz 12.1.07), ale asi zapadl - chtěl bych si objednat el. přístup do DRAKa pro firmu z České republiky. Jak v takovém případě probíhá placení a fakturace?
Díky.
TomosP
Budete mať vždy zľavu. Vy ako osoba - používateľ DRAKa.Pôvodca textu príspevku: MáriaPaM