Tá polievka je normálny zeleninový vývar, veeeeľa zeleniny, včera som robila, takže zeler, mrkva, petržlen, kaleráb, karfiol, brokolica, môže aj cibuľka, cesnak aj fazuľkové struky, hrášok ale ja som robila hlavne z čerstvej zeleniny, ochutila, okorenila, aj vňaťka je dobrá, akákoľvek. V diéte sa vývar vyslovene uvádza, aj dnes by si ho mala mať a čo je zvláštne, pije sa po jedle. Mne to pomáhalo, že aj keď som mala napr. studenú stravu, polievku - číru som si prihriala v hrnčeku a vypila. Vôňa a chuť mi trošku pripomenula normálny obed a aj žalúdok bol spokojný. Vývar je možné používať aj na podliatie jedál, ktoré varíš. A zeleninku som jedla, keď som bola hladná, hlavne zo začiatku. Myslím, že s ňou nič nepokazíš. Ale ja som začala už včera, dnes mám škroby :-)