3

Pásový herpes

Dada Dada

Dada je offline (nepripojený) Dada

Máte niekto "skúsenosti" s pásovým herpesom? Ako ste ho liečili? Akákoľvek rada poteší a pomôže.
Usporiadat
maik maik

maik je offline (nepripojený) maik

Pochváliť
Pásový herpes sa dobré lieči sprejom prvej pomoci aloe vera. Obsahuje 15 druhov byliniek a k tomu sa natiera koncentrát. Zastavuje svrbenie, hoji zápal, postihnuté miesto, veľmi rýchlo.
0 0
branislavp branislavp

branislavp je offline (nepripojený) branislavp

Pochváliť
Ahojte poraďáci, ďakujem za Vaše rady.
0 0
NataliaM NataliaM

NataliaM je offline (nepripojený) NataliaM

Pochváliť
Dobrý Deň.Pásovýopar sa mi vyhodil asi pred 4 dňami, mám ho strašne veľký , mám ho po celok krku a aj kúsok zozadu na chrbte.Strašsne ma to páli a škriabe a v noci nemožem ani spávať.na to že mám iba 15 rokov, zatial som vačšiu bolesť nezažila.Ideo poruchu nervov.Pani doktorka mi dala tabletky Zovudex a žltý púder.nevie mi ešte niekto niečo dobré poradiť?ďakujem
0 0
Marek777 Marek777

Marek777 je offline (nepripojený) Marek777

Pochváliť
skuste koloidne striebro ...
0 0
shaarka shaarka

shaarka je offline (nepripojený) shaarka

Pochváliť
a co odporucate pre tehotne? som v 7tt a herpes sa mi vyhodil prvykrat v zivote, tiahne sa od brady po ucho, boli to ako slak. nadadnute mam aj tkanivo, uzliny.
Dr mi na to dala ina gafrovu masticku a B komplex.
0 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Pochváliť
Zavitaminizuj sa,vitamíny pre tehotné,lokálne može byť Aloe vera spray,Tee Tree olej,Traumeel masť,všetko su to bylinkové preparáty.A oddych doma,neprechodiť,aspon pár dní odspať.
1 0
alex33 alex33

alex33 je offline (nepripojený) alex33

Pochváliť
Dobrý deň, na úrovni pásu na ľavej strane brucha sa mi pred 5 dňami objavilo asi 10 vyrážok a pri pupku 3, ktoré svrbeli a neskôr sa v nich objavila číra tekutina, žiadne výrazné bolesti necítim, ani som necítila, len svrbenie a pri pupku slabé pálenie. Doktorka to diagnostikovala ako pásový opar a odporučila tekutý púder s mentolom a b-komplex. Mohla som to dostať, že som zrazu a naraz začala športovať?Neviem však, či sa môžem normálne kúpať, čoho sa mám vyvarovať a kedy môžem zasa aktívne športovať. Ako dlho je to infekčné, či sa môžem stretávať s tehotnou kamarátkou.
0 0
Iwett Iwett

Iwett je offline (nepripojený) Iwett

Pochváliť
Dobrý deň, prosím o skúsenosť, môže byť pri pásovom opare aj zimnica a zvýšená teplota? A bolesť je veľmi veľká? Ďakujem.
0 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Pochváliť
Ano,môže,je to vírusová infekcia a podľa toho sa má aj pacient chovať.Kľud na lôžku,zbytočne to neroznášať a zrážať teplotu,tlmiť bolesti.
2 0
Iwett Iwett

Iwett je offline (nepripojený) Iwett

Pochváliť
BXLmiami Pozri príspevok
Ano,môže,je to vírusová infekcia a podľa toho sa má aj pacient chovať.Kľud na lôžku,zbytočne to neroznášať a zrážať teplotu,tlmiť bolesti.
Ďakujem za odpoveď, má človek strach, nech niečo nezanedbá, keď až do nemocnice sa môže dostať....fajn že existuje porada, kde sa vymieňajú skúsenosti.
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať