5

Kódy OKEČ

Lila Lila

Lila je offline (nepripojený) Lila

Prosím, kde nájdem kódy OKEČ ? Neviem to nájsť. Ď...
Usporiadat
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

To by ste chceli vedieť, že ? ...viac
Pochváliť
DO POZORNOSTI :

1.1.2008 vstupuje do platnosti nová "Štatistická klasifikácia ekonomických činností SK NACE Rev.2."
Nová klasifikácia je plne kompatibilná s európskou klasifikáciou NACE Revision 2, ktorú pre krajiny Európskeho spoločenstva stanovuje Nariadenie Európskeho Parlamentu a Rady /ES/ č. 1893/2006 z 20. decembra 2006. SK NACE Rev. 2 nahradí "Štatistickú odvetvovú klasifikáciu ekonomických činností Rev.1" OKEČ

http://portal.statistics.sk/showdoc.do?docid=1928

Pretože hľadanie sa mi zdá dosť náročné skúsim prilepiť link:

http://www.statistics.sk/wmetis/klas_s/index.jsp
Naposledy upravil Melnick : 06.02.08 at 22:43 Dôvod: Ďakujem Excise Duty,že mi pripomenul - zabudla som dať link
0 0
Excise Duty Excise Duty

Excise Duty je offline (nepripojený) Excise Duty

Pochváliť
Melnick Pozri príspevok
DO POZORNOSTI :

1.1.2008 vstupuje do platnosti nová "Štatistická klasifikácia ekonomických činností SK NACE Rev.2."
Nová klasifikácia je plne kompatibilná s európskou klasifikáciou NACE Revision 2, ktorú pre krajiny Európskeho spoločenstva stanovuje Nariadenie Európskeho Parlamentu a Rady /ES/ č. 1893/2006 z 20. decembra 2006. SK NACE Rev. 2 nahradí "Štatistickú odvetvovú klasifikáciu ekonomických činností Rev.1" OKEČ
Pre istotu pripojujem:
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...01:0039:SK:PDF
0 0
Braňo Braňo

Braňo je offline (nepripojený) Braňo

Pochváliť
Nová OKEČ vo forme excelovskej tabuľky.
1 0
hronka hronka

hronka je offline (nepripojený) hronka

Pochváliť
Dobrý,
neviete prosím niekto, či je možné požiadať nejakú inštitúciu (napr. Štatistický úrad alebo Sociálnu poisťovňu) o pridelenie OKEČ? Pretože môj klient sa nevie sám zaradiť. Prevažujúca činnosť je prežitie, zároveň lektorovanie, kurzy atď.
Vďaka
0 0
Kika69 Kika69

Kika69 je offline (nepripojený) Kika69

Pochváliť
Pekný deň vám prajem!
Čo myslíte môžem činnosť sr.o.-čky, ktorá má hlavnú činnosť oficiálne podľa živnostenského listu nazvanú
1. prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom
2. organizovanie a usporadúvanie kultúrnych, spoločenských a športových podujatí
jednoduchšie povedané dávajú do prenájmu spoločenskú miestnosť resp aj zorganizujú spoločenské akcie v tejto miestnosti a tiež dávajú do prenájmu časť nehnuteľnosti ako vinotéku
nehnuteľnosť majú tiež prenajatú, teda nie je vlastná. Môžem tejto činnosti podľa vás priradiť OKEČ v DP ???

68.20 Prenájom a prevádzkovanie vlastných alebo prenajatých nehnuteľností

Táto trieda zahŕňa:
- prenájom a prevádzku vlastných alebo prenajatých nehnuteľností:
• obytných budov a obydlí
• neobytných budov vrátane výstavných hál, skladovacích priestorov, nákupných centier a predajných stredísk
• pozemkov
- poskytovanie domov a zariadených alebo nezariadených bytov alebo apartmánov pre trvalejšie použitie, spravidla na niekoľko mesiacov alebo rokov

Táto trieda tiež zahŕňa:
- vypracovanie stavebných projektov pre vlastné účely
- prevádzku miest pre obytné prívesy

Táto trieda vylučuje:
- prevádzku hotelov, penziónov, kempov vrátane kempov pre obytné prívesy a iných neobytných alebo krátkodobých ubytovacích zariadení, pozri divíziu 55

Ďakujem za pomoc.
0 0
Reročka Reročka

Reročka je offline (nepripojený) Reročka

Pochváliť
ahojte,

ako tak hladam kody OKEČ, nepodarilo sa mi najst okec k uvedenej cinnosti:
konzultacne cinnosti v oblasti informacnych systemov a infrastruktury

Neviete, mi pls niekto poradit?

dakujem krasne
0 0
tima lignum tima lignum

tima lignum je offline (nepripojený) tima lignum

Pochváliť
potrebovala by som poradit aky okeč treba priradit pre firmu ktora sa zaobera predajom parkiet
0 0
liba2 liba2

liba2 je offline (nepripojený) liba2

Pochváliť
To Reročka, pozri od činností 62 a vyššie
0 0
liba2 liba2

liba2 je offline (nepripojený) liba2

Pochváliť
tima lignum Pozri príspevok
potrebovala by som poradit aky okeč treba priradit pre firmu ktora sa zaobera predajom parkiet
veľko / malo obchod.
Pokladanie parkiet je podlahárstvo patrí do stavebných činností.
0 0
sway sway

sway je offline (nepripojený) sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
Pochváliť
Lila Pozri príspevok
Prosím, kde nájdem kódy OKEČ ? Neviem to nájsť. Ď...

ak by malo niekomu pomôcť, som vypátrala na stránke štatistiky sa dajú tlačiť výpisy tuto:

http://www.statistics.sk/pls/wregis/dotaz

0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať