Usporiadat
To by ste chceli vedieť, že ? ...viac
Pochváliť DO POZORNOSTI :
1.1.2008 vstupuje do platnosti nová "Štatistická klasifikácia ekonomických činností SK NACE Rev.2."
Nová klasifikácia je plne kompatibilná s európskou klasifikáciou NACE Revision 2, ktorú pre krajiny Európskeho spoločenstva stanovuje Nariadenie Európskeho Parlamentu a Rady /ES/ č. 1893/2006 z 20. decembra 2006. SK NACE Rev. 2 nahradí "Štatistickú odvetvovú klasifikáciu ekonomických činností Rev.1" OKEČ
http://portal.statistics.sk/showdoc.do?docid=1928
Pretože hľadanie sa mi zdá dosť náročné skúsim prilepiť link:
http://www.statistics.sk/wmetis/klas_s/index.jsp
1.1.2008 vstupuje do platnosti nová "Štatistická klasifikácia ekonomických činností SK NACE Rev.2."
Nová klasifikácia je plne kompatibilná s európskou klasifikáciou NACE Revision 2, ktorú pre krajiny Európskeho spoločenstva stanovuje Nariadenie Európskeho Parlamentu a Rady /ES/ č. 1893/2006 z 20. decembra 2006. SK NACE Rev. 2 nahradí "Štatistickú odvetvovú klasifikáciu ekonomických činností Rev.1" OKEČ
http://portal.statistics.sk/showdoc.do?docid=1928
Pretože hľadanie sa mi zdá dosť náročné skúsim prilepiť link:
http://www.statistics.sk/wmetis/klas_s/index.jsp
Naposledy upravil Melnick : 06.02.08 at 22:43 Dôvod: Ďakujem Excise Duty,že mi pripomenul - zabudla som dať link
DO POZORNOSTI :
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...01:0039:SK:PDF
Dobrý,
neviete prosím niekto, či je možné požiadať nejakú inštitúciu (napr. Štatistický úrad alebo Sociálnu poisťovňu) o pridelenie OKEČ? Pretože môj klient sa nevie sám zaradiť. Prevažujúca činnosť je prežitie, zároveň lektorovanie, kurzy atď.
Vďaka
neviete prosím niekto, či je možné požiadať nejakú inštitúciu (napr. Štatistický úrad alebo Sociálnu poisťovňu) o pridelenie OKEČ? Pretože môj klient sa nevie sám zaradiť. Prevažujúca činnosť je prežitie, zároveň lektorovanie, kurzy atď.
Vďaka
Pekný deň vám prajem!
Čo myslíte môžem činnosť sr.o.-čky, ktorá má hlavnú činnosť oficiálne podľa živnostenského listu nazvanú
1. prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom
2. organizovanie a usporadúvanie kultúrnych, spoločenských a športových podujatí
jednoduchšie povedané dávajú do prenájmu spoločenskú miestnosť resp aj zorganizujú spoločenské akcie v tejto miestnosti a tiež dávajú do prenájmu časť nehnuteľnosti ako vinotéku
nehnuteľnosť majú tiež prenajatú, teda nie je vlastná. Môžem tejto činnosti podľa vás priradiť OKEČ v DP ???
68.20 Prenájom a prevádzkovanie vlastných alebo prenajatých nehnuteľností
Táto trieda zahŕňa:
- prenájom a prevádzku vlastných alebo prenajatých nehnuteľností:
• obytných budov a obydlí
• neobytných budov vrátane výstavných hál, skladovacích priestorov, nákupných centier a predajných stredísk
• pozemkov
- poskytovanie domov a zariadených alebo nezariadených bytov alebo apartmánov pre trvalejšie použitie, spravidla na niekoľko mesiacov alebo rokov
Táto trieda tiež zahŕňa:
- vypracovanie stavebných projektov pre vlastné účely
- prevádzku miest pre obytné prívesy
Táto trieda vylučuje:
- prevádzku hotelov, penziónov, kempov vrátane kempov pre obytné prívesy a iných neobytných alebo krátkodobých ubytovacích zariadení, pozri divíziu 55
Ďakujem za pomoc.
Čo myslíte môžem činnosť sr.o.-čky, ktorá má hlavnú činnosť oficiálne podľa živnostenského listu nazvanú
1. prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom
2. organizovanie a usporadúvanie kultúrnych, spoločenských a športových podujatí
jednoduchšie povedané dávajú do prenájmu spoločenskú miestnosť resp aj zorganizujú spoločenské akcie v tejto miestnosti a tiež dávajú do prenájmu časť nehnuteľnosti ako vinotéku
nehnuteľnosť majú tiež prenajatú, teda nie je vlastná. Môžem tejto činnosti podľa vás priradiť OKEČ v DP ???
68.20 Prenájom a prevádzkovanie vlastných alebo prenajatých nehnuteľností
Táto trieda zahŕňa:
- prenájom a prevádzku vlastných alebo prenajatých nehnuteľností:
• obytných budov a obydlí
• neobytných budov vrátane výstavných hál, skladovacích priestorov, nákupných centier a predajných stredísk
• pozemkov
- poskytovanie domov a zariadených alebo nezariadených bytov alebo apartmánov pre trvalejšie použitie, spravidla na niekoľko mesiacov alebo rokov
Táto trieda tiež zahŕňa:
- vypracovanie stavebných projektov pre vlastné účely
- prevádzku miest pre obytné prívesy
Táto trieda vylučuje:
- prevádzku hotelov, penziónov, kempov vrátane kempov pre obytné prívesy a iných neobytných alebo krátkodobých ubytovacích zariadení, pozri divíziu 55
Ďakujem za pomoc.
ahojte,
ako tak hladam kody OKEČ, nepodarilo sa mi najst okec k uvedenej cinnosti:
konzultacne cinnosti v oblasti informacnych systemov a infrastruktury
Neviete, mi pls niekto poradit?
dakujem krasne
ako tak hladam kody OKEČ, nepodarilo sa mi najst okec k uvedenej cinnosti:
konzultacne cinnosti v oblasti informacnych systemov a infrastruktury
Neviete, mi pls niekto poradit?
dakujem krasne
potrebovala by som poradit aky okeč treba priradit pre firmu ktora sa zaobera predajom parkiet
To Reročka, pozri od činností 62 a vyššie
-
OKEC od 1.1.08 ŠKEČinnosti.pdf
(214.0 KB, 196 videní)
som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
Pochváliť ak by malo niekomu pomôcť, som vypátrala na stránke štatistiky sa dajú tlačiť výpisy tuto:
http://www.statistics.sk/pls/wregis/dotaz
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.