Zavrieť

Porady

čokoládová poleva

bábika

bábika je offline (nepripojený) bábika

bábika
Chcela by som poprosiť o radu ako sa dá najlepšie urobiť čokoládová poleva na zákusky alebo koláče, pretože sa mi nikdy nevidarí, roztečie sa a spojí sa aj s plnkou. Vopred ďakujem za všetky rady. S pozdravom Bábika
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času
    ondrejvla

    ondrejvla je offline (nepripojený) ondrejvla

    žena, čo miluje život, ale aj múdrosť v človeku. ...viac ondrejvla
    Najlepšia odpoveď len pre registrovaných
    Porada je tu vďaka aktívnej spolupráci členov
    Registrovať
    Naposledy upravil ondrejvla : 29.03.07 at 20:05 Dôvod: chýbalo písmenko...http://www.porada.sk/images/smilies/wink.gif
    Marta V

    Marta V je offline (nepripojený) Marta V

    Marta V
    Ja robím polevu 100 g várovej čokolády a 100 g masla roztopím vo vodnom kúpeli. Keď dávam polevu na maslovú plnku, plnka musí byť riadne stuhnutá, najlepšie je plniť jeden deň a až na druhý deň dávať polevu. Polevu neroztieram, len otáčam plechom na ktorom je koláč a tak ju nechám roztiecť. Nedávam stuhnúť do chladničky, lebo poleva zostane fľakatá. Najlepšie je nechať stuhnúť pri izbovej teplote. Na veľký plech je potrebné 150 g čokolády aj masla.
    bezradná

    bezradná je offline (nepripojený) bezradná

    knihomol I. stupňa bezradná
    100g čokolády,80g cery, 1 polievková lyžica oleja

    Postup prípravy mám rovnaký ako vlasta.
    Gabca

    Gabca je offline (nepripojený) Gabca

    som zena :-) Gabca
    100 g varovej cokolady, 80g cery - rozpustim a potom do toho sprcnem lyzicku studenej vody za staleho miesania sa cokoladova poleva akoby zrazi , ale nezhrudkavie, len trocha zhustne a ked sa roztiera, tak netecie.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.