Sledovať
Geopatogénne zóny v byte
Stretla som sa s názorom, že moja posteľ v byte nie je vhodne umiestnená z hľadiska geopatogénnej zóny. Keby mi to nebola povedala lekárka, že to vraj negatívne pôsobí na nespavosť u senzitívnejších osôb, asi by som ju odporučila na psychiatriu. Počula som, že posteľ nemá byť umiestnená medzi oknom a dverami a nemá smerovať oproti dverám. Ale viac o tom neviem? Čo si o tom myslieť? Máte s tým nejaké skúsenosti?
My sme mali tiež podobný problém. Mama cez známu dotiahla k nám pána, ktorý vedel vymerať tieto geopatogénne zóny. On to robil niečím čo je podobné virgule na hladanie vody. V jednom byte bolo všetko v poriadku a v mojom byte sa točila jak zmyslov zbavená. Ja som tam predtým nevedela spávať. Pes tam nechcel chodiť. Potom nám tam pán nechal takú placku z hnedého materiálu podobného plastu a ja som prespala celý víkend. Vraj je to rušička. Prach sme okolo utrieť mohli, ale nemohli sme porušiť smer Sever juh. Ináč taká ľudová metóda je pes a mačka. Pes si ľahne len tam kde sú dobré geopatogénne zóny. Mačka kde sú zlé. Do prázdnej miestnosti pustiť psa a kde si ľahne dať posteľ.
Poznam, samozrejme, ale nie cez toto forum. Pretoze vsak ide o cloveka velmi znameho, dost vysoko spolocensky postaveneho, ktory je velmi vytazeny, ktory ma velmi velku domacu a zahranicnu klientelu, tak neviem, ako budes uspesna u neho. Samozrejme, ze oslovit ho mozes, popises mu svoj problem, posles mu nacrt domu, bytu aj s orientaciou a budes cakat.....pretoze ten rad je u neho velmi, velmi dlhy, aj pre priatelov.
Veru nie je to sranda! Veľa ľudí ani nevie čo sú vlastne a aké sú nebezpečné! Jedná sa hlavne o vodné toky a hartmanové pásy. Odrušiť sa nedajú to je len biznis ani na diaľku odrušiť ani na diaľku zakresliť do plánu budovy. Stačí ak sa pomýli človek o 10 - 20 cm môže byť z toho katastrofa, veď kríženie hartmana znamená 100% rakovinu a nedaj bože keď sa tam zamieša aj nejaký vodný zdroj. S hrôzou čítam na fórach, prišiel človek povedal za 10 min. všetko ok a zobral x eur a spokojný odišiel. Ja to robím profesionálne poctivo a presne a zatiaľ som nenašiel dom alebo byt v ktorom okrem vody hartman nerobil strašnú neplechu. Kde spíš poviem Ti choroby alebo mi povedz choroby a poviem Ti kde spíš. Tisíce merania dokazujú moju správnu metódu. Na to sa treba narodiť nedá sa to naučiť, ten kto sa to učil aj sa pomýli. Ani ja som nevedel, že patrím do tej malej skupinky ľudí, ktorí sa s tým narodili. Cítim to aj dlaňou, takže keď nie som si istý či moja palička ma neklame tak si to overím aj rukou. Ľudia, ktorí na začiatku sú zdržanlivý a keď začnem celej rodine vysvetlovať aké choroby ich čakajú tak vtedy začnú prikyvovať, že už to majú! Prípadné otázky na 0905859638 Veľa zdravia!
Kaco nemas kontakt na toho cloveka?Odkial je,hladam odbornika,ktory dokaze vyhladat geop.zony a dat nejaku rusicku.
Odkila ste prosim vas,hladam odbornika na tuto temu.Potrebovala by som prezriet byt,pripadne nejak osetrit.
Od napisania prispevku na Porade nebol- od r. 2010
..veď kríženie hartmana znamená 100% rakovinu a....
by si mala ako moderátor skorej zablokovať, ako mu robiť reklamu....
tento týžden prebehlo tlačou, ako ludová liečutelka vytiahla od zúfalej matky 15 000 éček, aby jej ochranila deti...

Ten jeho prispevok a kontakt tu trci 2 roky. Nikto ho nenahlasil ako spam,takze asi nikomu neprekazal.
Mna akurat udivilo, ze hoci je tam napisany priamy kontakt,tak truhlicka82 ho kontaktuje tu. Iba som ju ako novacika upozornila, ze ten clovek sa na Porade neukazal 2 roky, takze ma vacsiu sancu ,ak mu zavola.
Prepac,ale to, ze vela ludi naleti podvodnikom a zaplati im nehorazne peniaze za ich klamstva, za to moderatori nemozu. Nemaju vestecku gulu...
Kazdy ma svoj rozum,kazdy zodpoveda za seba.
Aj v inych temach, kde je to povolene je uvedenych vela kontaktov. To akoze ked niekto,kto ich oslovi nebude spokojny s ich pracou, tak je na vine Porada?

Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.