tu pozerám , že ho majú akurát v akcii http://www.obchodny-dom.sk/philips-h...-ruzova/46259/
Máš na nohách jemnejšie, či tvrdšie (hrubšie) chlpy ?
Máš na nohách jemnejšie, či tvrdšie (hrubšie) chlpy ?
žienka
Pochváliť 

som velmi vesela a uprimna baba ...viac
Pochváliť
Prosim poradte mi , velmi mi zarastaju chlpky pod kozu
/ mam ich velmi tmave a kvalitne / depilujem si ich uz 5 rokov a peeling si robim ale nepomaha chcem zmenit depil. strojcek dufam ze to pomoze, co poviete na strojceky Braun tie som este nemala a chcem Braun X´elle 5585 Box Purple, lebo je tam nastavec aj na bikiny.
/ mam ich velmi tmave a kvalitne / depilujem si ich uz 5 rokov a peeling si robim ale nepomaha chcem zmenit depil. strojcek dufam ze to pomoze, co poviete na strojceky Braun tie som este nemala a chcem Braun X´elle 5585 Box Purple, lebo je tam nastavec aj na bikiny.
Pokiaľ sú tmavé,kvalitné chlpky s tmavými korienkami a zarastajúce,najvhodnejšie riešenie je trvalé odchlpenie IPL alebo laserom.Prv než namietnete,že je to drahé,sadnite si a zrátajte,koľko asi v priemere dáte na tento účel mesačne na kozmetiku,príp-lekára a koľko to bude stáť dlhodobe.IPL alebo laserové lúče idú po farbe,čiže čím tmavšie korienky,tým lepší efekt.
Ahojte,
pripajam sa aj ja do diskusie. Davam si holit lytka len teplym voskom. Najviac sa mi osvedcil vosk od Fy Depilieve alebo tak nejak. Ak natrafim na novu kozmeticku a nema tento vosk tak ani nejdem. Cena je okolo 200Sk a zalezi asi aj od regionu. Skusala som totizto aj ziletku aj tuhy vosk baleny v plastovej krabicke, ale neosvedcilo sa mi to. Po ziletke na druhy den picham a dost mi to vadi aj partnerovi. Pred par rokmi sme investovali zo sestrou na holiaci strojcek, ale ta bolest!!! Pol hodinu som depilovala 1cm2.
Voskom to boli tiez, ale ako to uz niekto predo mnou pisal, ked zanedbam zimu, na jar je to bolestivejsie, ale oproti strojceku je too pre mna ovela prijatelnejsie. Po rokoch depilovania uz mam miesta, kde chlpky nerastu vobec, ani po pol roku. Neviem s istotou povedat, ci je to voskom, ale tesi ma to
Co madost mrzi, posledne dva razy, v 2 salonoch, mi robili depilaciu systemom, natrie velku cast nohy, zovretou pastou lahko pritlaci a trha do zblbnutia. Bolest trva dlho, ze sa nemam ani kedy nadychnut a dokonca mam pocit, ze aj ked su chlpky dlhe, vytrhne sa vacsina iba od koze a cibulka ostane vo vnutri. Potom uz za par dni citim drsnu pokozku, ale rozhodne to nie je pocit kao po ziletke. Vyhovoval mi sposob, ked natrela male miesto, poriadne pritlacila platok textilie na kozu a prudko strhla. Co sa tyka neznejsiej casti zenskeho tela, ked som bola mladsia,mala som odvahu si dat holit aj "bikiny", (z rozpravania nejednej kozmeticky viem, ze existuju baby, ktore maju odvahu si dat depilovat cele ohanbie! Brr! Klobuk dolu.) ale po jednej skusenosti v salone, ked som isla do kupelov si uz viac voskom neholim. Ked baba strhala ten pruzok, vysmykol sa jej a mala som asi tyzden hnusnu bordovu az modru podliatinu. Ani to tak nebolelo, ako som sa hanbila za to, ako to vypada. Teraz sa "holim" strojcekom na zastrihavanie vlasov!
)) Zostrihnem si chlpky asi na 1-2 mm dlhe, co nie je sice hladke, ale zbavila som sa neprijemneho skrabania a miesta sa mi vobec nezapaluju!
Tolko moja skusenost. Nejako som sa rozpisala, takze idem uz konecne robit nieco uzitocne. Majte sa.
pripajam sa aj ja do diskusie. Davam si holit lytka len teplym voskom. Najviac sa mi osvedcil vosk od Fy Depilieve alebo tak nejak. Ak natrafim na novu kozmeticku a nema tento vosk tak ani nejdem. Cena je okolo 200Sk a zalezi asi aj od regionu. Skusala som totizto aj ziletku aj tuhy vosk baleny v plastovej krabicke, ale neosvedcilo sa mi to. Po ziletke na druhy den picham a dost mi to vadi aj partnerovi. Pred par rokmi sme investovali zo sestrou na holiaci strojcek, ale ta bolest!!! Pol hodinu som depilovala 1cm2.
Voskom to boli tiez, ale ako to uz niekto predo mnou pisal, ked zanedbam zimu, na jar je to bolestivejsie, ale oproti strojceku je too pre mna ovela prijatelnejsie. Po rokoch depilovania uz mam miesta, kde chlpky nerastu vobec, ani po pol roku. Neviem s istotou povedat, ci je to voskom, ale tesi ma to
Co madost mrzi, posledne dva razy, v 2 salonoch, mi robili depilaciu systemom, natrie velku cast nohy, zovretou pastou lahko pritlaci a trha do zblbnutia. Bolest trva dlho, ze sa nemam ani kedy nadychnut a dokonca mam pocit, ze aj ked su chlpky dlhe, vytrhne sa vacsina iba od koze a cibulka ostane vo vnutri. Potom uz za par dni citim drsnu pokozku, ale rozhodne to nie je pocit kao po ziletke. Vyhovoval mi sposob, ked natrela male miesto, poriadne pritlacila platok textilie na kozu a prudko strhla. Co sa tyka neznejsiej casti zenskeho tela, ked som bola mladsia,mala som odvahu si dat holit aj "bikiny", (z rozpravania nejednej kozmeticky viem, ze existuju baby, ktore maju odvahu si dat depilovat cele ohanbie! Brr! Klobuk dolu.) ale po jednej skusenosti v salone, ked som isla do kupelov si uz viac voskom neholim. Ked baba strhala ten pruzok, vysmykol sa jej a mala som asi tyzden hnusnu bordovu az modru podliatinu. Ani to tak nebolelo, ako som sa hanbila za to, ako to vypada. Teraz sa "holim" strojcekom na zastrihavanie vlasov!
)) Zostrihnem si chlpky asi na 1-2 mm dlhe, co nie je sice hladke, ale zbavila som sa neprijemneho skrabania a miesta sa mi vobec nezapaluju! Tolko moja skusenost. Nejako som sa rozpisala, takze idem uz konecne robit nieco uzitocne. Majte sa.
som velmi vesela a uprimna baba ...viac
Pochváliť
Dakujem za odpoved ale, laser mi nepomaha chodim nan uz rok na hornu peru az do PN a nic trosku su jemnesie ale tmava farba zostala a ze sa to uz nezmeni ani aoni mi neodporucaju laser na nohy ze zbytocne a uz som dost do toho investovala, z depilac. strojcek. som bola spokojna len potrebujem novy a chcem poradit lebo ich je vela mam Philips a chcem vyskusat Brawn, co mi poradite? a co na tie zarastajuce chlpky?
Ak tomu dobre rozumiem,tak si chodila na laser hornej pery a bez efektu.Tak pár otázok.Si si istá,že na hornej pere,aj ked sú tmavé chlpky,nie sú svetlé korienky?Pretože to býva hodne časté.Dalšia otazka znie-ako si na tom hormonálne?Ak je hormonálna nerovnováha,organizmus vie vytvoriť z lanukinozneho vlasu/jemného/termonálny vlas.Takže aj ked sa jedni chlpky zničia,dalšie vyrastú na tých istých miestach.Posledná otázka-bol to laser alebo intenzívne pulzné svetlo?Pretože laser je výkonnejší,ale s pulzným svetlom sa dá všeličo robiť aj v netypických prípadoch,je variabilnejšie.A netypických prípadov je väčšina,ved každý z nás je originál.