PORADA.sk
Téma: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte
Go Back   PORADA.sk > PORADY > Rôzne Porady > Cestovanie
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte
21-06-07
07:12 AM
Patrícia5
Member
Členom od: 20-06-07
Včera mi volali z agentúry RESORT PROMOTION s.r.o. Blava, že som vyhrala zájazd v hodnote 60000,- Sk + letenky. Asi pred mesiacom robili anketu, ohľadom cestovania, povedali, že 10 ľudí vyžrebovali nakoľko vstupujú na trh. Ubezpečovali ma, že to nie je podmienené kúpou žiadneho tovaru. Nestretli ste sa niekto s niečim podobným, neviem či tomu mám veriť alebo nie. V piatok 22.6. by sme si mali ísť prevziať poukazy. Dajte mi niekto vedieť.
Old 22-04-08, 11:38 PM   #11
Poraďák

Členom od: 11-02-05
Miesto: Trenčín
Súhlasil: 775x
Získal 751 súhlasov
v 400 príspevkoch
Články v Blogu: 9
Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Tabitha Pozri príspevok
čaute ušetrili ste mi kopu nervov a peniaze na cestu z ke do blavy ,mila teta mi zavolala že som vyhrala a dala mi rekordných 30min!!! na rozhodnutie či si prídem vyzdvihnuť výhru- 60tis pobyt na kanároch +letenky pozrela som si poradu a som v kancliku v pohode, že nemám čo lutovať .teta zavolala o 30 min .že kedy si teda prídem po poukaz a ja že neprídem a teta takže prídete o 60 tis a ja ano ... no drze opicu su títo ľudia nemám slov nevedia si zarobiť iným spôsobom len odrbávaním fakt hnus

Mala si jej povedať, aby ti to poslala ak by nechcela mala si jej ponúknuť polovicu a potom sa jej spýtať, tiež či príde o 30tis.
Orim je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 23-04-08, 11:16 AM   #12
Junior Member

Členom od: 20-11-06
Súhlasil: 0x
Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
Mne už párkrát takíto špekulanti volali, už ich preruším na začiatku, že nemám o nič záujem, dovidenia. Podmienkou nie je kúpa výrobku, ale mnoho ľudí odtiaľ s niečím odíde, treba si tam povinne odsedieť niekoľko hodín v prednáškovej sále a počúvať vymývačov mozgov.
pjotra je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 01-06-08, 04:19 PM   #13
Junior Member

Členom od: 01-06-08
Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
Ahojte,všetci tu píšete, že je to klamstvo a podobne.Ja by som chcela vediet, či už to niekto vôbec vyskušal a oklamal sa.Či už bol na tej dovolenke a bol oklamaný.Prosím dajte vedieť.Ďakujem...
zajo13 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 01-06-08, 04:27 PM   #14
Poraďák

Členom od: 28-06-05
Miesto: BA
Súhlasil: 9,843x
Získal 7,251 súhlasov
v 2,755 príspevkoch
Vyhrala som dovolenku
liba2 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 03-06-08, 12:05 AM   #15
Poraďák

Členom od: 11-02-05
Miesto: Trenčín
Súhlasil: 775x
Získal 751 súhlasov
v 400 príspevkoch
Články v Blogu: 9
Citát:
Pôvodca textu príspevku: zajo13 Pozri príspevok
Ahojte,všetci tu píšete, že je to klamstvo a podobne.Ja by som chcela vediet, či už to niekto vôbec vyskušal a oklamal sa.Či už bol na tej dovolenke a bol oklamaný.Prosím dajte vedieť.Ďakujem...
To vieš vyskúšali to viacerí. Asi si každý musí naraziť nos sám. Napíšem to do blogu asi behom pár dní. Zatial si prečítaj všetko o čom sa tu píše vrátane odkazov to aby si bola v obraze. Nie je všetko zlato čo sa bliští ale nerteba to vidieť ani tak čierne. Je to skrátka iný uhol pohľadu od každého, záleží s kým ideš na dovolenku, čo všetko od toho čakáš a pod.
Orim je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 08-06-08, 09:01 PM   #16
Junior Member

Členom od: 24-05-08
Získal 1 súhlas
v 1 príspevku
Vsetkych zdravim
vsimol som si, ze sa tu spomina spolocnost Resort Promotions a neda mi aby som sa nevyjadril. Moji rodicia boli na programe a dokonca si aj zakupili od nich dovolenky. Poviem vam, ze cestuju s nimi aj tri krat do roka a vsetko je ako ma byt. Ja som bol tiez na jednej lizovacke v rakusku a fakt spica. Mali sme hotel v centre Zell am See s vyhladom na jazero, asi nejaky 5 hviezdickovy hotel, ja sa moc do tych hviezdiciek nevyznam, ale bol naozaj dobry. A k tomu darceku, nieco mi spomynali, ze dostali na Kanarske, ale to sa ich musim spitat, teraz nie som s nimi ale sa opytam a dam vediet.
Vlado83 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s Vlado83
elwis (10-06-08)
Old 08-06-08, 09:23 PM   #17
Junior Member

Členom od: 27-05-08
Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
Tak to by ma dosť zaujímalo, že či boli na darčeku, lebo mňa s manželkou pozývali už dva krát a stále som odmietol, tak čo ked ma pozvú znovu...:-D
Karol2 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 08-06-08, 11:24 PM   #18
Senior Member

Členom od: 27-01-06
Miesto: okr. Dunajska Streda
Súhlasil: 7x
Získal 175 súhlasov
v 85 príspevkoch
Vlado83 vymysla - z jeho prispevku je jasne citit reklama. Tipla by som, ze aj preto pise pravopisne chyby, asi schvalne - ze by ich zamestnanec?
bonita je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
súhlasov s príspevkom: 2
Chobot (09-06-08), via carpathia (28-07-09)
Old 09-06-08, 10:19 AM   #19
Poraďák

Členom od: 30-05-07
Miesto: Záhorie a CCCC
Súhlasil: 13,182x
Získal 7,053 súhlasov
v 1,866 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Patrícia5 Pozri príspevok
Včera mi volali z agentúry RESORT PROMOTION s.r.o. Blava, že som vyhrala zájazd v hodnote 60000,- Sk + letenky. Asi pred mesiacom robili anketu, ohľadom cestovania, povedali, že 10 ľudí vyžrebovali nakoľko vstupujú na trh. Ubezpečovali ma, že to nie je podmienené kúpou žiadneho tovaru. Nestretli ste sa niekto s niečim podobným, neviem či tomu mám veriť alebo nie. V piatok 22.6. by sme si mali ísť prevziať poukazy. Dajte mi niekto vedieť.
No totóóó? Už mi ponúkali všeličo, aj kľúče od auta mi poslali. Už mi chýba ku šťastiu len dovolenka. Ale takýto super zájazd mi ešte nikto nevnucoval. Mám z toho depku. Vari som ja horšia ako ostatní???
Kazu je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 09-06-08, 11:23 AM   #20
Poraďák

Členom od: 21-05-05
Miesto: EU
Súhlasil: 2,908x
Získal 5,696 súhlasov
v 1,897 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Patrícia5 Pozri príspevok
Ja neviem, ale nevstupujú na ten trh už nejako dlho?
Výhra alebo podfuk?
abel je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 10:28 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10