|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte |
|
| ||||||
![]() |
| | Práca s témou | Hľadať v téme | Zobrazenie |
| | |||
| Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte
21-06-07
07:12 AM
|
Member
Členom od: 20-06-07
| ||
| Včera mi volali z agentúry RESORT PROMOTION s.r.o. Blava, že som vyhrala zájazd v hodnote 60000,- Sk + letenky. Asi pred mesiacom robili anketu, ohľadom cestovania, povedali, že 10 ľudí vyžrebovali nakoľko vstupujú na trh. Ubezpečovali ma, že to nie je podmienené kúpou žiadneho tovaru. Nestretli ste sa niekto s niečim podobným, neviem či tomu mám veriť alebo nie. V piatok 22.6. by sme si mali ísť prevziať poukazy. Dajte mi niekto vedieť. | | ||
| | |||
| | #11 | |
| Poraďák Členom od: 11-02-05 Miesto: Trenčín
Súhlasil: 775x Získal 751 súhlasov v 400 príspevkoch Články v Blogu: 9 | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte Citát:
Mala si jej povedať, aby ti to poslala ak by nechcela mala si jej ponúknuť polovicu a potom sa jej spýtať, tiež či príde o 30tis. ![]() | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #12 |
| Junior Member Členom od: 20-11-06
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte Mne už párkrát takíto špekulanti volali, už ich preruším na začiatku, že nemám o nič záujem, dovidenia. Podmienkou nie je kúpa výrobku, ale mnoho ľudí odtiaľ s niečím odíde, treba si tam povinne odsedieť niekoľko hodín v prednáškovej sále a počúvať vymývačov mozgov. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #13 |
| Junior Member Členom od: 01-06-08
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte Ahojte,všetci tu píšete, že je to klamstvo a podobne.Ja by som chcela vediet, či už to niekto vôbec vyskušal a oklamal sa.Či už bol na tej dovolenke a bol oklamaný.Prosím dajte vedieť.Ďakujem... |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #14 |
| Poraďák ![]() Členom od: 28-06-05 Miesto: BA
Súhlasil: 9,843x Získal 7,251 súhlasov v 2,755 príspevkoch | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #15 |
| Poraďák Členom od: 11-02-05 Miesto: Trenčín
Súhlasil: 775x Získal 751 súhlasov v 400 príspevkoch Články v Blogu: 9 | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte To vieš vyskúšali to viacerí. Asi si každý musí naraziť nos sám. Napíšem to do blogu asi behom pár dní. Zatial si prečítaj všetko o čom sa tu píše vrátane odkazov to aby si bola v obraze. Nie je všetko zlato čo sa bliští ale nerteba to vidieť ani tak čierne. Je to skrátka iný uhol pohľadu od každého, záleží s kým ideš na dovolenku, čo všetko od toho čakáš a pod. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #16 |
| Junior Member Členom od: 24-05-08
Súhlasil: 0x Získal 1 súhlas v 1 príspevku | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte Vsetkych zdravim vsimol som si, ze sa tu spomina spolocnost Resort Promotions a neda mi aby som sa nevyjadril. Moji rodicia boli na programe a dokonca si aj zakupili od nich dovolenky. Poviem vam, ze cestuju s nimi aj tri krat do roka a vsetko je ako ma byt. Ja som bol tiez na jednej lizovacke v rakusku a fakt spica. Mali sme hotel v centre Zell am See s vyhladom na jazero, asi nejaky 5 hviezdickovy hotel, ja sa moc do tych hviezdiciek nevyznam, ale bol naozaj dobry. A k tomu darceku, nieco mi spomynali, ze dostali na Kanarske, ale to sa ich musim spitat, teraz nie som s nimi ale sa opytam a dam vediet. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s Vlado83 | elwis (10-06-08)
|
| | #17 |
| Junior Member Členom od: 27-05-08
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte Tak to by ma dosť zaujímalo, že či boli na darčeku, lebo mňa s manželkou pozývali už dva krát a stále som odmietol, tak čo ked ma pozvú znovu...:-D |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #18 |
| Senior Member Členom od: 27-01-06 Miesto: okr. Dunajska Streda
Súhlasil: 7x Získal 175 súhlasov v 85 príspevkoch | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte Vlado83 vymysla - z jeho prispevku je jasne citit reklama. Tipla by som, ze aj preto pise pravopisne chyby, asi schvalne - ze by ich zamestnanec? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| súhlasov s príspevkom: 2 | Chobot (09-06-08),
via carpathia (28-07-09)
|
| | #19 | |
| Poraďák ![]() Členom od: 30-05-07 Miesto: Záhorie a CCCC
Súhlasil: 13,182x Získal 7,053 súhlasov v 1,866 príspevkoch | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte Citát:
Už mi ponúkali všeličo, aj kľúče od auta mi poslali. Už mi chýba ku šťastiu len dovolenka. Ale takýto super zájazd mi ešte nikto nevnucoval. Mám z toho depku. Vari som ja horšia ako ostatní??? ![]() ![]() ![]() | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #20 | |
| Poraďák ![]() Členom od: 21-05-05 Miesto: EU
Súhlasil: 2,908x Získal 5,696 súhlasov v 1,897 príspevkoch | Re: Výhra-zájazd RESORT PROMOTION-poraďte Citát:
Výhra alebo podfuk? | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |