Sledovať
Výpis z obchodného registra
Pekný deň. Chcem sa spýtať ako to prebieha na obchodnom registri, keď si idem pre výpis. Prvý krát sa to nespoplatňuje.
Musím si napísať žiadosť pre druhý výpis ,alebo mi stačí iba ak tam prídem a vystavia mi ho na počkanie. A plati sa kolkami, alebo v hotovosti?
Ďakujem.
Musím si napísať žiadosť pre druhý výpis ,alebo mi stačí iba ak tam prídem a vystavia mi ho na počkanie. A plati sa kolkami, alebo v hotovosti?
Ďakujem.
Neplatíš jedine v tom prípade, ak si dával návrh na zmenu údajov v OR a oni ti tú zmenu vykonajú. Vtedy dostaneš potvrdenie o vykonaní zmien v OR a aktuálny výpis (s novými údajmi) bez poplatku.
Inak za každý výpis sa platí 200 SKK kolok, je jedno, či ideš prvýkrát alebo piaty.
Výpis vystavujú (aspoň teda v BA) na počkanie. Býva tam rada - tak 5 - 10 ľudí, ale ide to rýchlo. Povieš akú firmu chceš, predložíš OP + 200 SKK kolky a vytlačia ti výpis na počkanie.
Takže sme sa asi neochopili, lebo som nevedel, čo si pod prvým výpisom predstavuješ. (myslel som, že chceš brať napr. 5 výpisov v jeden deň a ten prvý by si mal zadarmo).
baba
Pochváliť Justičák = Okresný súd Bratislava I., Záhradnícka 10, Bratislava
baba
Pochváliť Za výpis zo Živnostenského registra sa platí 100,- Sk v kolkoch a jej jedno, či si Výpis žiadaš hneď po správoplatnení "čerstvých" živnostenských listov alebo inokedy.....