0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

voda v kolene

yoyka

yoyka je offline (nepripojený) yoyka

yoyka
vedel by mi niekto z vás poradiť čo mám robiť keď sa mi stále tvorí voda v kolene? To vyberanie je pre mňa dosť bolestivé
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Pochváliť obyčejný člověk s tituly PhDr., PaedDr., M.D. - čínská medicína, bylinkář, mistr REIKY, CSc. ...viac Psycholog
    Problémy s koleny souvisí s oslabenou funkcí ledvin a proto by bylo vhodné léčit se komplexně - ne pouze vodu v koleni. Zánět střední části sestupného tráčníku ovliňuje činnost ledvin . Nedostatečná činnost ledvin způsobuje lymfoproliferaci do kolena . Otázka řešeni není možná bez osobního kontaktu s terapeutem. Není možná jen pouhým požitím léku .
    Je odzkoušený recept na vodu v koleně:
    Na pánvičku dáme trochu másla a chvíli podusíme nakrájené křenové listy. Ještě teplé, ale ne horké - vložíme na plátěný obvaz tak, aby křen nepřišel do styku s pokožkou. Necháme zabalené do rána, případně opakujeme další noci. Tento recept neléčí příčinu onemocnění. Petr
    Mozem Vam dat cislo na mojho otca, nechava si tahat vodu desiatky rokov a presne aj ten isty cas pocuvam o jeho kolenach, ked sa vyrozprava, tak nebudem musiet pocuvat kolenovu anabazu ja sam :-)))
    Moja mama mala asi rok stále vodu v kolene,ortoped v našom meste jej ju len vyberal ,dal nejaké lieky,kolenu jej robilo stále väčšie problémy, nemohla ani chodiť. Na porade mi kolegovia poradili nemocnicu v BA, po tomto má kolrno o50% lepšie, voda sa už netvorí. Tvorba vody je následok poškodenia - zápalu kolenného kĺbu, treba najprv vyliečiť zápal.
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať