4

Bolesti v päte

Prosím nemáte niekto skúsenosti s bolesťami v päte?. Bolí to iba na jednej nohe a odspodu. Nie je to následok otlačenej nohy od topánky, ani na pokožke nič nevidno. A podľa topánok mám v týchto horúčavách pocit, akoby mi tá jedna noha trochu puchla. Vďaka.
Usporiadat
stella125 stella125

stella125 je offline (nepripojený) stella125

31 rokov
Pochváliť
Určite neuškodia masáže - masážny koberček.Bolesť na niektorom konkrétnom mieste býva spojená s niektorým orgánom. Pozrite si tu.
http://www.chi-slovakia.sk/nohy.jpg
0 0
Olice Olice

Olice je offline (nepripojený) Olice

Pochváliť
Mackovka Pozri príspevok
Prosím nemáte niekto skúsenosti s bolesťami v päte?. Bolí to iba na jednej nohe a odspodu. Nie je to následok otlačenej nohy od topánky, ani na pokožke nič nevidno. A podľa topánok mám v týchto horúčavách pocit, akoby mi tá jedna noha trochu puchla. Vďaka.
Možu to byť výrastky z kosti v pate. Býva to veĺmi bolestivé. Bolo by možno dobré navštíviť ortopéda.
Kolegyňa mala takéto problémy. Liečili jej to obstrekmi do paty alebo ultrazvukom.
0 0
daria29 daria29

daria29 je offline (nepripojený) daria29

Pochváliť
mam tiey bolesti v pate viac krat mi to ozarovali po case sa to vrati teraz zase musim ist vecer je to horsie ked si lahnem noha nieje zatazena a vsetko citim musim si ju podlozit.masaz nepomoze je to vyrastok ktory to sposobuje treba prv ist k ortopedovi daria
0 0
Eulalia Eulalia

Eulalia je offline (nepripojený) Eulalia

Pochváliť
Čo najskôr k ortopédovi a na RTG. Na pätách a v kolenách sa s obľubou tvoria výrastky, tzv. ostrohy. Na liečenie sa používa RTG terapia - ožarovanie röntgenovými lúčmi. Niekedy zaberie okamžite, niekedy to trvá istý čas od ožarovania, kým sa bolesti ukľudnia. Po určitom čase sa môže terapia opakovať. Ale to je len jedna z možných príčin bolestí, preto treba ísť čo naskôr lekárovi - už je po DPH, tak sa treba rýchlo objednať
0 0
cactus cactus

cactus je offline (nepripojený) cactus

nezaškodí čítať návody na rôzne veci.... ...viac
Pochváliť
Ja mám to isté a občas navštevujem ortopéda, keď je to už neznesiteľné. V krátkom čase budem musieť znova, pretože sa to už zase hlási. Dá mi na to obstrek a pomôže to. Ale iba na určitý čas. Aspoň zatiaľ. V lete sa tolepšie znáša, pretože sa nosia rôzne šľapky, sandálky a pod., ale v zime je to horšie... a úplne najhoršie je chodiť dolu schodami.
Takže nič iné neostáva iba navštíviť ortopéda.
0 0
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

Pochváliť
Trápi ma ten istý problém. Tie výrastky mám na obidvoch pätách a keď musím pol dňa chodiť od samej radosti neviem ako nohy na zem položiť. Pred pár mesiacmi som kúpila (ja už kúpim hocičo, len nech mi sľúbia, že to pomôže) gelové vložky do topánok. Konzistenciou pripomínajú želatínových medvedíkov. Chodí sa mi oveľa lepšie i keď ich nemôžem použiť ko každých topánok.Už by som potrebovala nové, len ich nikde nevidím. Ponúkajú len také kúsky pod prsty alebo päty ale to nie je ono.
0 0
Ľubomír Ľubomír

Ľubomír je offline (nepripojený) Ľubomír

Pochváliť
Ahoj.
Mal som ten istý problém. Chodil som na ultrazvuk / 8 terapii / a po mesiaci sa to stratilo. Lekár mi predpisal ortopedické vložky do topánok a všetko je OK. "Ostrohy", tak to ortopét popísal, vznikajú z dlhého státia v zamestnaní. Doporučujem ti návštevu lekára. Babské recepty nezáberajú.
0 0
lubica_02 lubica_02

lubica_02 je offline (nepripojený) lubica_02

Pochváliť
Áno to isté mala moja matka - ako Ľubomír. Treba sa dať vyšetriť,lebo samé to neprejde.
0 0
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

Pochváliť
Ľubomír Pozri príspevok
Ahoj.
Mal som ten istý problém. Chodil som na ultrazvuk / 8 terapii / a po mesiaci sa to stratilo. Lekár mi predpisal ortopedické vložky do topánok a všetko je OK. "Ostrohy", tak to ortopét popísal, vznikajú z dlhého státia v zamestnaní. Doporučujem ti návštevu lekára. Babské recepty nezáberajú.
Tá príčina bude asi rôzna. Veď ja 30 rokov sedím v robote na zadku.A ešte k tým mojim opakovaným odpovediam. Nedalo sa mi vyjsť z odpovede. Vždy keď som chcela skončiť ukázalo sa mi okienko "Vitajte Kazu" a pridalo ešte raz odpoveď. Musela som sa odhlásiť. Píšem to len preto aby ste si nemysleli, že som načisto zblbla.
0 0
Eulalia Eulalia

Eulalia je offline (nepripojený) Eulalia

Pochváliť
Kazu Pozri príspevok
Tá príčina bude asi rôzna. Veď ja 30 rokov sedím v robote na zadku.A ešte k tým mojim opakovaným odpovediam. Nedalo sa mi vyjsť z odpovede. Vždy keď som chcela skončiť ukázalo sa mi okienko "Vitajte Kazu" a pridalo ešte raz odpoveď. Musela som sa odhlásiť. Píšem to len preto aby ste si nemysleli, že som načisto zblbla.
Kazu, nič sa nedeje - máš možnosť aj staršie príspevky vymazať. Klikni vo svojom príspevku na uprav a tam sa Ti otvorí aj možnosť vymazať príspevok.
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať